Sari la conținut

Mature

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Mai sunt niste anunturi in piata-az, poate a fost cineva la ele:

http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5700894

Basa..... nebunatica ofer companie domnilor generosi in locatia mea 100 Ron  0741406446

http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5700907

Cautati ceva special atingeri , mangaieri ....moldoveanca nebunatica in locatia mea ... 0748458694

Cele doua apartin aceluias cuib, care a fost recenzat aici. Te las pe tine sa dai un search.

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

in afara de gina slaba piata cu femei sa zicem mature,unde sa ramai cu o amintire mai placuta....incercari esuate nu cred ca doreste nimeni :)

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Am sunat-o dar a precizat ca nu face anal. :(

Buna !

Zilele trecute , animat de ce spuneti voi pe aici , imi propun sa incerc o experienta cu o doamna plinuta .

Asa ca ....

CONTACT : telefonic la nr. 0745260118 unde a raspuns din prima , apoi am vb pe mes la id carmela 780 , acum vad ca are si un anunt de cuplu la http://nimfomane.com/forum/classifieds/item/2094-cuplu-din-cluj/ .

LOCATIA: o casa prin Hasdeu , pe strada Remetea .

ACTIUNEA : Cum ziceam , dornic de a experimenta o partida cu una matura si mai plina ( nici eu nu mai sunt asa tanar ) am sunat-o pe doamna , am intrebat-o respectuos daca mai presteaza , mi-a raspuns ca DA  si mi-a prezentat oferta : O+N = 100 Lei . O conving sa intre pe mess spre a o vedea si eu , nu prea vrea din prima insa pana la urma imi arata o pereche de sani imensi atarnand pe pieptul sau , stau un pic pe ganduri .....si apoi confirm prezenta si ma indrept catre destinatie . Faptul ca aveam ceva beri la bord a facut sa iau mai repede hotararea !

Ajuns la poarta o sun din nou , vine imi deschide poarta si ma invita in casa . Intru , un caine mic , alb si cret ma latra de zor de sub o masuta aflata in hol . Ajungem in camera ostilitatilor : o camera mica , ingramadita , cu multa dezordine si cu un puternic miros de tutun ( tipa fumeaza in camera tigari pe care si le prepara singura din tutun varsat unguresc ). Cum spuneam camera f mica , cred ca undeva la 2m x3,5 m , in spate pe latura scurta o canadea ravasita cu rol de pat , un televizor la capul " patului " atarnat pe perete , o masa cu un laptop in functie si un cuier dupa usa in care am fost invitat sa-mi pun hainele . Cuierul era aproape plin asa ca marea majoritate le-am lasat pe un scaun si.... s-au asortat perfect la ambientul camerei .

Tipa este o veritabila matura BBW , adica are undeva peste 45 de ani ( declarati de ea) , blonda ( vopsita ) tunsa scurt , undeva la 1,60 m inaltime si grasa bine .

M-a asteptat intr-un halat de baie pe care l-a inlaturat dupa ce m-am dezbracat eu , constatand ca nu mai avea nimic pe dedesubt decat o burta ce ii ajungea pana la pizda . M-a rugat cu o bere , a deschis-o si a pus in doua pahare : eu am luat o gura , ea la baut dandu-l peste cap . Bine zic ..sa trecem la treaba :

- a inceput cu un oral ea stand pe scaun si eu in picioare in fata ei , cu gemete si grohaieli false , cu incercari de deep partial finalizate . Treaba asta a durat cateva minute dupa care " purcica " s-a dus repede pe pat , s-a pus capra ( in cat de mica era canapeaua aia nu cred ca am fi putut face altcumva ) si m-a indemna : Fute-ma ! Fute-ma in pizda ! Hai bag-o ! . Ascult de nevoie indemnul ( desi eu mai vroiam un pic de oral) si ma apuc sa intru in ea . Nu am avut niciodata senzatia ca o am asa de mica precum de aceasta data ...eram ca un liliac intr-o pestera !!  Larga rau fratilor ...!!!!..si din pacate si u n pic mirositoare . M a concentrez si impingand cu gandul in alta parte ...termin .  Ea nu-mi zice nimic ptr ca in oferta telefonica erau doua finalizari . Eu vreau sa merg la baie ( am discutat acest detaliu telefonic ) dar acum nu s-a mai putut ca " poate te intalnesti cu mama ..."  Ma sterg cu servetele , ma imbrac si aproape ca vroiam sa plec insa am devenit curios sa vad ce tot " mesteca " ea acolo pe net . Ajungem din vorba in vorba la acest site , imi spune ce stie de el de la clienti insa nu a reusit sa se logheze (!!!) , o face dirijata de mine ( nume utilizator virgo67) si ii arat de unde poate citi regulamentul si cam cu ce se manaca ce-i pe aici .

Treaba asta a durat vreo 20 de minute , timp in care probabil si din vizionarea siteului ( care ma indeamna prin simpla deschidere la nebunii ) imi zic : Ce-ar fi daca i-as mai da eu astia o muie ,asa fara sa ma mai dezbrac si im i scot obiectul punandu-i-l la gura asa cum statea ea pe scaun si se uita la Ninfomane . Se apuca de supt , de grohait , il scoala si ....fuge iar in cotet ( canapea ) intorcandu-se cu curul la mine . M a apuc iar de impins in grota , insa ochiul maro ma tenteaza ...  Incerc sa mut ostilitatile ...tipa nu si nu si , iar nu !!! Mai dau un pic in pestera , mut iar , ii zic ca mai pun ceva bani , ea nu si nu , eu imi vad de treaba si i-o infig in cur , unde aveam sa constat ca este cam cum ar trebui sa fie o pizda buna . Vazand ca treaba este facuta , in timp ce eu pompam ea tot zicea : Ai zis ca imi mai dai bani  ??  Eu : O sa-ti dau !!  Ea : Nu cred !! Si tot asa ...conversatie ...   O las in pace sa vorbeasca si eu ma concentrez la actiunea mea si reusesc sa termin in partea ei dorsala .

Actiunea asta fiind cu nadragii in vine , nu mi-a mai luat mult imbracatul . I-am mai dat din proprie initiativa 50 de lei ( dupa fata ei am vazut ca nu se astepta la asta ) mi-a multumit si ....dus am fost .

TARIFE: 100 lei la inceput ( negociat telefonic O+N) 2 FInalizari + "bonusul" meu ptr anal 50 de lei .

NOTE : acest capitol il consider plin de subiectivism , asa ca , cu scuzele de rigoare , prefer sa-l las necompletat , fiecare putand nota dupa citirea povestii .

PS: Astazi am vazut anuntul de care va ziceam mai la inceput ...sunt f reticent intrucat nu vad cum in acea camera ar mai putea intra  o a treia persoana ,. Poate pe altundeva , in alta camera ....insa cred ca mai mult este o strategie de marketing !!

Cu speranta ca povestea mea va va fi de folos va urez: SPOR LA TREABA !!!

Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

este una cam la 45-48 de ani blonda cu numaru asta 0742080901 si id: carmela780, eu am fost la ea in vara, tariful era de 100 de lei pe sedinta, am stat vreo 2 ore, 3 finalizari, tipa ii bbw, daca asta te intereseaza.

Doamna are anunt pe nimfomane http://nimfomane.com/forum/classifieds/item/2912-virgo67/#features

• Oras:cluj
Postat

Din ce am vazut, Alina http://nimfomane.com/forum/topic/7389-alina-colega-daniele-aka-roscata-plinuta-0753576350-0751745412 inca mai presteaza. Sunt mai multe numere in piata, la unele anunturi spune ca e bruneta, deci posibil sa aiba o colega. Am sunat si anuntul e valabil. Tipa corespunde sablonului de matura grasa cu sani mari. Sunt ceva poze in topicul ei, dar sunt vechi (2010 cel putin). De atunci a mai pus ceva pe ea.

Reputație: 16362
Postat

Am gasit un anunt de azi, dar apare doar pe un singur site, si de asta am oarecare indoilei ca ar fi pe bune

http://www.anunturi.ro/femei-pentru-barbati/cluj-napoca/doamna-matura-2389163

Doamna matura blonda 1.75 , 63 kg ofer companie intima domnilor generosi si manierati intro ambianta placuta si discreta  0754887991

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Cassy anuntul este real este vorba de Natasa are anunturi si in piata i-am facut o recenzie la un momendat acum este in blocul de pe observatorului.|Te pup

Postat

Cassy anuntul este real este vorba de Natasa are anunturi si in piata i-am facut o recenzie la un momendat acum este in blocul de pe observatorului.|Te pup

Camarro imi dai pls linkul cu recenzia? Nu îl găsesc cu search-ul. Mersi.

• Oras:Cluj napoca
  • Oras:Cluj napoca
Postat

Am vizitat-o si eu pe aceasta doamna. am vb pe messenger am stabilit intanirea, 100 ron doua finalizari. Am ajuns la poarta m-a intampinat, am intrat intr-o camera murdara de altfel care mirosea ingrozitor a fum, dupa 5 min de discutii fara rost ne-am retras in camera alaturata care avea un pat matrimonial, acolo a inceput un oral, dupa 5 min s-a dezbracat am dar dintre picioarele ei venea un miros usturator. ( cand i-am zis ca sa puna prezervativul a replicat: sunt curata :))) ) , am continuat cu oralul m-am terminat rapid si am fugit. pentru igiena merita nota 4. pentru aspect bbw 7. pt oral 8. nu m-as mai intoarce acolo si nici nu as recomanda-o.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare