Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2021 Partajează Postat August 28, 2021 Buna mă numesc Alessia, sunt nouă in oraș sunt doar pentru o perioadă scurtă de maxim 7 zile... aștept să ne cunoaștem 😘 Descriere Am înălțimea 1,75 cm 66 de kg ( serviciile Preț 150-1 finalizarea 30 de min 300-2 finalizari o ora protejat (oral fără în funcție de igiena) serviciile sunt oral sex normal masaj diferite poziție poziția 69 (anal extra 100) (duș împreună la alegere) săruturi corporale sarut normal finalizare orală finalizare facială extra sunt o persoană simplă cine mă respectă va primi respect din partea mea vă 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2021 Partajează Postat August 28, 2021 De mâine voi fii disponibilă, pentru programări putem discuta prin sms vă rog specificați orașu adica piatra. Unde sunt cazată este o nunta și nu pot lucra în seara asta si sper ca de mâine sa fie ok vă pup pt mai multe detalii aștept mesaj ori normal ori pe whatsapp Link spre comentariu
Leo1999 Reputație: 20 Postat August 28, 2021 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat August 28, 2021 Salutare dragi prieteni va recomand cu incredere pe domnisoara Alessia , face treaba foarte buna cu bun simti , ea isi respecta programarile. Sa apelati cu incredere ! 😈 Din partea mea are nota 10 cu * . Link spre comentariu
Leo1999 Reputație: 20 Postat August 28, 2021 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat August 28, 2021 Acum 29 minute, Leo1999 a spus: Salutare dragi prieteni va recomand cu incredere pe domnisoara Alessia , face treaba foarte buna cu bun simti , ea isi respecta programarile. Sa apelati cu incredere ! 😈 Din partea mea are nota 10 cu * . P.S. Am avut cateva intalniri frumoase cu ea si de fiecare data am fost multumit si satisfacut ! 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2021 Partajează Postat August 28, 2021 Acum 39 minute, Leo1999 a spus: Salutare dragi prieteni va recomand cu incredere pe domnisoara Alessia , face treaba foarte buna cu bun simti , ea isi respecta programarile. Sa apelati cu incredere ! 😈 Din partea mea are nota 10 cu * . Mulțumesc frumos pentru recomandare aștept să mă cunoscă personal, că ne nu pot fii pe gustul tuturor dar te pup Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2021 Partajează Postat August 28, 2021 Acum 9 minute, Leo1999 a spus: P.S. Am avut cateva intalniri frumoase cu ea si de fiecare data am fost multumit si satisfacut ! 😘 😘 Link spre comentariu
Vizitator danezudan Reputație: 0 Postat August 28, 2021 Partajează Postat August 28, 2021 Garantez pentru Alessia,curățenie și servicii bune. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2021 Partajează Postat August 28, 2021 Acum 4 minute, danezudan a spus: Garantez pentru Alessia,curățenie și servicii bune. Mulțumesc te 😘 Link spre comentariu
Leo1999 Reputație: 20 Postat August 28, 2021 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat August 28, 2021 Acum 55 minute, Alessiahot a spus: Mulțumesc frumos pentru recomandare aștept să mă cunoscă personal, că ne nu pot fii pe gustul tuturor dar te pup Cine are gust bun credema ca o sa fie multumit ! 😉😗 Link spre comentariu
sergiu_1981 Reputație: 121 Postat August 29, 2021 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Partajează Postat August 29, 2021 Salutare. La o căutare pe "goagle" am găsit numai recenzii minunate despre aceasta domniță. Abia aștept să ajung in zona și să îi fac o vizită ... posibil marți voi face și eu o recenzie. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 29, 2021 Partajează Postat August 29, 2021 Acum 2 ore, sergiu_1981 a spus: Salutare. La o căutare pe "goagle" am găsit numai recenzii minunate despre aceasta domniță. Abia aștept să ajung in zona și să îi fac o vizită ... posibil marți voi face și eu o recenzie. Mulțumesc și te aștept, mesaj pe whatsapp pt programare 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 29, 2021 Partajează Postat August 29, 2021 Vă aștept, dați-mi Vă rog mesaj ca la telefon nu prea pot vorbi ne din cauza ca stau la pensiune nu prea vreau să știe stânga ce face drepta 🤪 poza din locație Link spre comentariu
anthony69 Reputație: 0 Postat August 30, 2021 Oras:Neamt Oras:Neamt Partajează Postat August 30, 2021 Bună. Ești disponibilă pentru o oră împreună? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 30, 2021 Partajează Postat August 30, 2021 Acum 56 minute, anthony69 a spus: Bună. Ești disponibilă pentru o oră împreună? Bună daca vrei contacteza ma pe whatsapp pot lucra după ora 22 e greu cu cazarea Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 Buna locația o voi avea pe strada fermelor Link spre comentariu
asx_man Reputație: 1 Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 Tarife? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 Acum 2 ore, asx_man a spus: Tarife? Daca o să citești o să vezi singur că scrie mai sus te pup Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 Persoanele care cred că vor să negociem, pai mergeți la piață și negociați da nu imi mai ocupați timp degeaba... mulți vreți și servicii da cu bani putini pai mergeți pe centură și negociați cât vreți și futeti cât vreți de 50 de lei sau a mai simplu faceți o labă, aveți bani futeti nu stați acasă și uitați-vă la un film xxx da nu mai încurcați fetele aiurea, că scrie destul de clar prețu si plus de asta nu cand ajungeți la locație vreți cu 100 ca cu 100 voastră nu imi scot nici camera si nici prezervativ etc deci să fim înțeleși nu mai deranjați fetele aiurea dacă știți că nu aveți bani să futeti mergeți pe centură o zi bună deci vă știți voi ăștia cu negociatu așa ca rămâneți cu lăbuța Link spre comentariu
asx_man Reputație: 1 Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 Unde? Cand? Cum? Mai multe detalii! Tarife! Unde ne gazdisti! Cum te gasim? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 Acum 1 oră, asx_man a spus: Unde? Cand? Cum? Mai multe detalii! Tarife! Unde ne gazdisti! Cum te gasim? Dacă am numărul de telefon pus de ce nu mă suni sau imi lași un mesaj să îți spun si când vrei să vii iti faci o programare Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 Chiar acum, Alessiahot a spus: Dacă am numărul de telefon pus de ce nu mă suni sau imi lași un mesaj să îți spun si când vrei să vii iti faci o programare Pentru tine ofertă specială 500 finalizarea 🤫 Link spre comentariu
Vizitator citymag Reputație: 0 Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 Finalizare orală e contra cost? Sau doar facială e extra? Și cât e extra? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 Acum 45 minute, citymag a spus: Finalizare orală e contra cost? Sau doar facială e extra? Și cât e extra? Orală sau facială extra 50 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum