Sari la conținut

A mai fost cineva la respectiva?

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat
Acum 21 minute, Theboringguy a spus:

Locație ? Poze ? De la cât la cât lucrezi

Locație În rovine lîngă parculet 

Program 8 22 

Iar poze nu știu cum să pun aici 

Mulțumesc frumos

Postat

Am fost acum doua zile la aceasta fata am vizitat o de mai multe ori in trecut dar acum este schimbat a mult in bine 

Sunat pe la ora 18 programat locatia pe langa gara varsta cred ca in jur de 40 slabuta dar pe mine unu ma excita foarte mult curata epilata 

Ne am sarutat putin parea ca ai place si ca mai vrea a trecut dupa la oral mai aveam putin si terminat cu greu a vrut sa renunte 😂a urcat peste mine se misca bine de tot s a umezit rau de tot ca aveam numai lichid pe mine dupa am trecut la anal in jur de 5 minute foarte stramta si am terminat cu oral anal si normal bine inteles protejat pret 250 cu anumite fantezii

• Like 2
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat
Acum 4 ore, craiova31 a spus:

Am fost acum doua zile la aceasta fata am vizitat o de mai multe ori in trecut dar acum este schimbat a mult in bine 

Sunat pe la ora 18 programat locatia pe langa gara varsta cred ca in jur de 40 slabuta dar pe mine unu ma excita foarte mult curata epilata 

Ne am sarutat putin parea ca ai place si ca mai vrea a trecut dupa la oral mai aveam putin si terminat cu greu a vrut sa renunte 😂a urcat peste mine se misca bine de tot s a umezit rau de tot ca aveam numai lichid pe mine dupa am trecut la anal in jur de 5 minute foarte stramta si am terminat cu oral anal si normal bine inteles protejat pret 250 cu anumite fantezii

lasa si u un link cum o gasim sa stie lumea

• Minus 1
Postat

Am fost din nou la aceasta doamna slabuta aceleasi servicii 100 nr 150 anal 200 ora 300 ora toate 3 oral neprotejat executat bine de tot am si finalizat umed lent face exact cu vreti al doilea nr a inceput iar cu oral dupa anal gene foarte frumos mai ales la anal cred ca ai place eu unul o sa mai revin acum fiecare cu parerea lui

• Like 3
Postat
Acum 1 oră, craiova31 a spus:

...servicii proaste nu e de recomandat cauta in trecut mai are recenzii

Postat

..da eu zic scuze , tot proaste sunt serviciile e total neatractiva si are o ditamai operatie pe burta, oribil

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...