Sari la conținut

Buna! sunt Anastasia, nouă in orasul tău 0758563816

Postări Recomandate

Postat

Salut, Mă numesc Anastasia sunt noua in oraşul tău, dar curioasă să vă cunosc😘😘😘😘😘 Serviciile mele sunt urmatoarele: ♥️Sex normal doar protejat ♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ♥️FK (in functie de igiena si compatibilitate ❤️ GFE ♥️Sex in diferite pozitii ♥️Masaj de relaxare Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: O finalizare sau 30 de minute 150 de lei 2 finalizari sau 60 de minute 300  de lei NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA Sex normal neprotejat Persoane sub influenta alcoolului Persoane nerespectuoase Programarile se vor confirma cu 20 minute inainte. Număr: 0758563816 Rog si ofer la randul meu punctualitate, igiena maxima si discretie totala. Vă aștept cu drag 😘😘😘

20210827_164710.jpg

• pisicuts a schimbat titlul în Buna! sunt Anastasia, nouă in orasul tău 0758563816
Vizitator marcus6
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, Rebeka1995 a spus:

Salut, Mă numesc Anastasia sunt noua in oraşul tău, dar curioasă să vă cunosc😘😘😘😘😘 Serviciile mele sunt urmatoarele: ♥️Sex normal doar protejat ♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ♥️FK (in functie de igiena si compatibilitate ❤️ GFE ♥️Sex in diferite pozitii ♥️Masaj de relaxare Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: O finalizare sau 30 de minute 150 de lei 2 finalizari sau 60 de minute 300  de lei NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA Sex normal neprotejat Persoane sub influenta alcoolului Persoane nerespectuoase Programarile se vor confirma cu 20 minute inainte. Număr: 0758563816 Rog si ofer la randul meu punctualitate, igiena maxima si discretie totala. Vă aștept cu drag 😘😘😘

20210827_164710.jpg

Nr de tel se pune în titlul topicului. 

• Oras:🤨
  • Oras:🤨
Postat

București:

Nu vă dezamăgiți după prima pagină de "lectură" ;) .. fiți optimiști.

Părerea mea este că e de vizitat, sau cum spunea cineva pe acel topic... "Cel mai bine va convingeti singuri in acest caz si apoi stiti ce aveti de facut, nu e asa scump sa nu va permiteti, pierderea nu e mare si daca va place e un plus. "

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...