Rebeka1995 Reputație: 11 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 Salut, Mă numesc Anastasia sunt noua in oraşul tău, dar curioasă să vă cunosc😘😘😘😘😘 Serviciile mele sunt urmatoarele: ♥️Sex normal doar protejat ♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ♥️FK (in functie de igiena si compatibilitate ❤️ GFE ♥️Sex in diferite pozitii ♥️Masaj de relaxare Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: ⭐O finalizare sau 30 de minute 150 de lei ⭐2 finalizari sau 60 de minute 300 de lei NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului ⛔Persoane nerespectuoase Programarile se vor confirma cu 20 minute inainte. Număr: 0758563816 Rog si ofer la randul meu punctualitate, igiena maxima si discretie totala. Vă aștept cu drag 😘😘😘
johnny_b21 Reputație: 116 Postat August 30, 2021 Oras:De vis Oras:De vis Postat August 30, 2021 Buna si bine ai venit! Ai mai activat in alte orase unde ai recenzii/pareri despre tine?
Rebeka1995 Reputație: 11 Postat August 30, 2021 Autor Postat August 30, 2021 Salut,in Bucureşti am activat două săptămâni
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 Acum 2 ore, Rebeka1995 a spus: Salut, Mă numesc Anastasia sunt noua in oraşul tău, dar curioasă să vă cunosc😘😘😘😘😘 Serviciile mele sunt urmatoarele: ♥️Sex normal doar protejat ♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ♥️FK (in functie de igiena si compatibilitate ❤️ GFE ♥️Sex in diferite pozitii ♥️Masaj de relaxare Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: ⭐O finalizare sau 30 de minute 150 de lei ⭐2 finalizari sau 60 de minute 300 de lei NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului ⛔Persoane nerespectuoase Programarile se vor confirma cu 20 minute inainte. Număr: 0758563816 Rog si ofer la randul meu punctualitate, igiena maxima si discretie totala. Vă aștept cu drag 😘😘😘 Nr de tel se pune în titlul topicului.
indimenticabil Reputație: 274 Postat August 30, 2021 Oras:🤨 Oras:🤨 Postat August 30, 2021 București: Nu vă dezamăgiți după prima pagină de "lectură" .. fiți optimiști. Părerea mea este că e de vizitat, sau cum spunea cineva pe acel topic... "Cel mai bine va convingeti singuri in acest caz si apoi stiti ce aveti de facut, nu e asa scump sa nu va permiteti, pierderea nu e mare si daca va place e un plus. "
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum