Sari la conținut

Blonda draguta 0753939869

Postări Recomandate

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Într-adevăr Cristina este in Oraș.

ne-am revăzut după mai multă vreme și a fost foarte primitoare, este o fata finută, atenta și foarte foarte simpatica.

am optat pt 1 ora și nu regret deloc, fata nu te grăbește ,este foarte carismatica si timpul petrecut in compania ei își merita toți banii.

oralul e de vis, adânc,umed ,foarte plăcut te lucrează cu tandrețe și super sexy.

Tipa este mai micuța de statura cu un fund beton,piele tare , sâni superbi… ce mai ,fata e super mișto.

la normal se implica si este o adevarata plăcere priveliștea de care ai parte atât din fata cât si pe la spate.

ON -10 cu steluta

NP -9 

comportament 10.

de revenit cu siguranța.

• Inimioara 1
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

Noul ei număr

0753803658

Am avut placerea să-i fac o vizită cu o singura repriză 🤣 

Am contactat-o telefonic ,nu răspunde la mess  !!!🤣

O adresă mai veche cunoscuta de mine blocul de linga semafor pe craca 4 🤣 un apartament frumos curat cu tot ce ai nevoie la baie si cu o fata zâmbitoare ! 

O fata draguta micuța de statură, sâni fermi si niște sfârcuri numai bune de supt🤣.

Oralul il face si normal 150/runda .

Imi place ca nu te grăbește telefonul era mute nu răspunde la el nici dupa ce am terminat si ma îmbrăcăm a așteptat sa plec si nu a luat telefonul in mână sa raspunda cum am mai vazut la alte fete !!! 

O fata curata fara mirosuri cu sâni frumoși si o piersica apetisantă 🤣

Cand timpul imi mai permite o să o vizitez din nou ! 

Bafta la toti sogorii👉👌

• Like 1
  • Inimioara 1

• Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita
Postat

In aceasta dupa-amiaza am revizitat-o pe Cristina, si din nou am avut parte de multa iubire, vorba reclamei.

Locatia este pe Aleea Tihuta, iar domnisoara este printre preferatele mele, atat pentru modul cum arata dar si pentru cum se comporta.

Actiunea a inceput cu un oral foarte bine executat, adanc si umed, cu atentie la vecini. Am optat pentru un oral protejat.

Dupa aceea, am continuat actiunea cu normalul protejat, pozitia lady on top. Cristina se misca foarte bine, si stie exact ce iti doresti.

Tariful este de 150 de lei pentru o finalizare, insa am decis sa ii las 200, pentru ca m-am simtit foarte bine in compania ei.

Daca reusesc, incerc sa o mai vizitez, insa va sta doar pana joi seara, din ce am inteles.

Bafta la "babardeala"!

• Like 2
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.