Sari la conținut

0742479826 Bruneta

darmst

Postări Recomandate

• Oras:Târgu Jiu
  • Oras:Târgu Jiu
Postat

Am mai scris despre ea și eu și alți colegi, o țepara ordinară cu peștele în baie. Are mai multe anunțuri și schimbă des numerele de telefon. 

• Like 1
  • Oras:Peste tot suntem acasă
Postat
Acum 2 ore, matrix007 a spus:

Am mai scris despre ea și eu și alți colegi, o țepara ordinară cu peștele în baie. Are mai multe anunțuri și schimbă des numerele de telefon. 

nu merge oare să-i futem pe amândoi odată,  și pe ea și pe Biban 😂

Ce nu aș da eu de unul prin baie când merg la futut,  sa vezi atunci ce auzi la știrile de la ProTV 🤣 , pișamaș pe rasa lor de oameni fără caracter sa stai sa îți aducă femeia bani băgând pule în ea cu alții 🤮

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 7 minute, colericul a spus:

Santino, esti bisexual??? Nici in cosmare nu-mi inchipui ca as face sex cu vreo/vreun transexual, darami-te cu un barbat...

Ai grija ce-ti doresti, un confrate din alta zona a descoperit un "yubi" ascuns in dulap si l-a facut KO,  de plangea "printesa" ca i l-a omorat pe "bibi"... A stat cu inima stransa pana a vazut ca ala incepe sa-si revina. Nu l-ar fi croit asa tare daca cel ascuns nu ar fi schitat ca vrea sa loveasca cand a fost descoperit, ce sa-i faci daca clientul nu e impunator ca fizic dar e fost boxer de categorie mica...

nu sunt colegu bisexual si doamne batemă daca as fute un barbat cu pulă 😂 , era o glumiță asa chestia ca să îl futem și pe el .

Referitor la confratele nostru bine ia făcut,  și eu după 5 ani de box ce mai juca cu scursurile astea de peștișori dacă dau de ei prin debarale,  bai sau ascunși prin casă când merg la futut , vai mamă 🤣

• Inimioara 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salut ...tipa are mai multe topice deschise?? ...acum este in Severin ar fi de folos mai multe informatii ...

Numai bine 

Postat
La 07.11.2021 la 23:42, povestitorul a spus:

Salut ...tipa are mai multe topice deschise?? ...acum este in Severin ar fi de folos mai multe informatii ...

Numai bine 

Salutare, tuturor!

Povestitorule, voiam să las pana scrisului altora mai talentați și cu mai mult timp pentru astfel de recenzii, dar ție îți sunt dator pentru destule recenzii care mi-au fost de folos, așa că am să-mi încalc făgăduința față de mine și am să spun concluzia: ambele fete care stau acum pe strada Transilvania (alteori ele spun că stau pe strada Crișana), lângă Piața Meva, și cea blondă și cea brunetă, sunt de evitat, nu numai la Tîrgu-Jiu, ci și în Severin; pentru că sunt puse pe escrocat, deci, nu au caracter; și au peștele în baie sau la scara blocului; după ce trec 10 minute te somează să pleci și, dacă insiști să primești serviciile plătite,  îl sună pe etnic, care, într-o română de cârciumă, începe să te înjure și să te amenințe; eu am fost la brunetă și am fost escrocat; am să încerc să-mi fac timp să deschid un topic.

• Mersi 1
  • Inimioara 1

• Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat
La 01.09.2021 la 11:37, Santino a spus:

, pișamaș pe rasa lor de oameni fără caracter sa stai sa îți aducă femeia bani băgând pule în ea cu alții 🤮

Viata e un meci la categoria grea ! ( zis Paraziții) 

Cea mai buna varianta rămâne Pescaria !!!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.