Sari la conținut

Alexa-milf încăpătoare în București 0720751764

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Am vizitat o recent pe madame prin Berceni, pe mine unul nu ma dat pe spate, la servicii oralul a fost ok normal nu am încercat pentru ca nu mi a plăcut aspectul fizic absolut deloc 

Halat 100 lei aproximativ 15 minute 

• Minus 1
Postat

Salut băieții veseli. Am vizitat-o și eu ieri pe așa zisa anabelaa din spate la piterie dar dezamăgire totală. Ne-am pus sa facem 69 cu acordul ei dar un miros urât ce elimina din troașcă cred ca a avut inainte client si nu sa spălat. Drăguță la fața dar sânii ii are lăsați ca la o babă de 70 ani iam dat 150 dar nu merită nici măcar 50 shat down lol. Pentru un barbat care se respectă nu recomand va pup coardelor 

• Haha 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 4 ore, Lolobogdan1 a spus:

Salut băieții veseli. Am vizitat-o și eu ieri pe așa zisa anabelaa din spate la piterie dar dezamăgire totală. Ne-am pus sa facem 69 cu acordul ei dar un miros urât ce elimina din troașcă cred ca a avut inainte client si nu sa spălat. Drăguță la fața dar sânii ii are lăsați ca la o babă de 70 ani iam dat 150 dar nu merită nici măcar 50 shat down lol. Pentru un barbat care se respectă nu recomand va pup coardelor 

Te ai înregistrat acum 4 ore si imi lasi mie recenzie? Te anunt politicos ca nu stau lângă nici o pizzerie și nici nu lucrez pe 150 lei , doar 100/200

• Oras:DA
Postat
Acum 15 ore, Alexa-milf a spus:

Te ai înregistrat acum 4 ore si imi lasi mie recenzie? Te anunt politicos ca nu stau lângă nici o pizzerie și nici nu lucrez pe 150 lei , doar 100/200

Adica a facut recenzie falsa?

• Oras:p`aici
Postat
On 9/1/2021 at 1:38 PM, Alexa-milf said:

Am mentionat ca sunt încăpătoare în București am mai lucrat în afara bucurestiului 

ai lucrat pe Iuliu Maniu, termina cu prosteala asta ieftina, esti de nota 7 cu indulgenta, la limita mediocritatii

• Minus 1
Postat
Acum 45 minute, bastos01 a spus:

ai lucrat pe Iuliu Maniu, termina cu prosteala asta ieftina, esti de nota 7 cu indulgenta, la limita mediocritatii

Nu am lucrat niciodată pe iuliu maniu 

• Oras:Unde vreau
Postat

Salut confrati acum am vazut ca doamna are topic deschis pe aici, eu am descoperit-o pe AT acum o saptamana sau 2. Am sunat-o si am stabilit intalnirea telefonic.Am ajuns la ea am stat la o vorba i-am dat cadoul de 100 de lei si ne-am apucat de treaba.

On-7.50 nu face deep si cim

Np-8 stramtuta geme da contre

Igiena 10 nu mi sa parut nimic dubios

Locatie 9 destul de ok pt mine

De revenit?: nu stiu , a fost ok cu ea  si culmea era in apropriere adresa de locul unde eram eu, acum ramane la aprecierea celorlalti 

Spor la ciocanit!

• Inimioara 1
Postat
1 hour ago, Robofuck said:

Salut confrati acum am vazut ca doamna are topic deschis pe aici, eu am descoperit-o pe AT acum o saptamana sau 2. Am sunat-o si am stabilit intalnirea telefonic.Am ajuns la ea am stat la o vorba i-am dat cadoul de 100 de lei si ne-am apucat de treaba.

On-7.50 nu face deep si cim

Np-8 stramtuta geme da contre

Igiena 10 nu mi sa parut nimic dubios

Locatie 9 destul de ok pt mine

De revenit?: nu stiu , a fost ok cu ea  si culmea era in apropriere adresa de locul unde eram eu, acum ramane la aprecierea celorlalti 

Spor la ciocanit!

Ai vazut-o cumva si pe colega ei ?

• Minus 1
Postat
Acum 53 minute, bastos01 a spus:

Ai vazut-o cumva si pe colega ei ?

Nu am vazut-o poate nu era la birou si nici doamna nu mi-a zis ca are colega

Postat

https://www.anuntul.ro/anunt-blonda-noua-in-zona-B6DYOr#yaoL28                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      A revenit la 70 finalizarea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...