Vizitator Roxxxa Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2021 Postat Septembrie 1, 2021 Disponibila,zona Hala Traian. Despre servicii si tarif Call me please. :*
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2021 Postat Septembrie 1, 2021 Chiar acum, Roxxxa a spus: Disponibila,zona Hala Traian. Despre servicii si tarif Call me please. Nu crezi ca e mai ok daca ai cont platit aici sa te promovezi singura? E mai bine sa scrie despre servicii si tarife vreun coleg care te-a sunat? Genul de anunt de tipul asta e pe Publi, aici e forum!
ionescuPh Reputație: 5 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Dristor Oras:Dristor Postat Septembrie 1, 2021 Am fost eu la ea, avea anunț cu masaj. La telefon zice una, în locație schimba preturile și serviciile. Din camera alăturată se auzea pestele care vorbea la telefon. Zona Hala Traian. Nu am rămas. De evitat 1
ionescuPh Reputație: 5 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Dristor Oras:Dristor Postat Septembrie 1, 2021 Tarife la telefon 100 cu 200, la fata locului cere 450. Face totul protejata de pestele din camera vecină
Vizitator Roxxxa Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2021 Postat Septembrie 1, 2021 17 minutes ago, ionescuPh said: Am fost eu la ea, avea anunț cu masaj. La telefon zice una, în locație schimba preturile și serviciile. Din camera alăturată se auzea pestele care vorbea la telefon. Zona Hala Traian. Nu am rămas. De evitat Cu siguranta ma confunzi
stephanos27 Reputație: 248 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Postat Septembrie 2, 2021 Acum 18 ore, Roxxxa a spus: Cu siguranta ma confunzi Eu nu am înțeles nimic din topicul asta ..... ce informații clare ? 🙋♂️🤷♂️🙈 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum