Sari la conținut

Barbie ts ❤️

Postări Recomandate

• Oras:World
Postat
On 5/9/2022 at 9:16 PM, BarbieTs said:

Nu dau limbi in cur draga că îmi e scârbă DC sa te mint🤣🤣 nici un fel de problema sunt alte fete pe care le poți vizita cu care poate te înțelegi la servis te pupppp

Scarba de bani nu iti este :)

On 8/18/2022 at 2:02 PM, BarbieTs said:

Bună🤪🤪 am sa fiu o săptămâna in Constanța pentru cei care vreți sa ma vizitați😉😏!!

Zona City Park Mall!

300 30min

500 1h

Oral anal ACTIVA (19-4) Pasiva!😻🫶🏼💦💦

Aștept apelul vostru😈😈!!

+0734751493 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Mai taie din cm

• Haha 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
La 12.06.2023 la 8:03, Darkkkk a spus:

Mai taie din cm

Ai fost la ea? Chiar are 19 cm si te fute de iti sar ochii din cap 😉

• Mersi 1
  • Haha 1
Postat
9 hours ago, zabielo said:

Ai fost la ea? Chiar are 19 cm si te fute de iti sar ochii din cap 😉

On 6/4/2023 at 3:42 PM, Darkkkk said:

Pretul perceput la ora este dupa cum are chef ba 500 pentru 1 h,ba 600 de lei.

Ca si aspect nu e cine stie ce.Are mult plastic...,operatia la silicoane nu e reusita deloc(sfarcurile au o pozitie aiurea).

De obicei lucreaza mai mut seara/noaptea.

Oralul este cu dinti.

Anal nu prea face ca si pasiva si daca ai norocul sal faca o baga foarte putin gaseste ea diferite motice sa se coteasca.

Usor usor a prins si o sa mai prinda probabil aere de diva.

Notele sunt de maxim 5-6 iar tariful este osciliant 

Puteai sa dai o pagina inapoi

• Like 1
Postat
La 12.06.2023 la 8:03, Darkkkk a spus:

Mai taie din cm

Lasa-i dracu' de cm legat de penis;problema este ca daca as vrea sa-i dau lui Barbie limbi in cur la ce poze are,si mi se infige  "placa" din gura  in momentul acela in bucile ei;nici descarcerarea nu o mai scapa pe Barbie de ele.

Cat despre Zabielo e un "finut" sa stii,o persoana de nota 10.

Postat

Topic deschis de Adrianats,un clip,doua cu Barbiets,poze cu Isabellets;singurul lucru pe care-l apreciez aici pe topicul ei este interventia lui Romi la cearta Adrianei cu Bigd31....iar penisul acela "sculat" pe care-l vedeti,este al lui bunica-miu cand ii citea popa stalpii.

Eu un singur lucru inteleg,prietenii te ajuta sa promevezi,dar fa si tu ceva in sensul acesta.

• Like 1
Postat
Acum 18 ore, Darkkkk a spus:

Puteai sa dai o pagina inapoi

Ideea e ca eu chiar m-am bucurat de acei 19 cm si sunt destul de reali. Tu probabil te-ai dus sa fii activ, dar Barbie e o devoratoare de fundulete 😊😁

• Mersi 1
Postat

Servicii slabe si scumpe! Departe rău de pozele postate pe forum si în anunțuri. Curul bombat si soldurile nu există. Si nici fața nu e cea din poze. Oral slabut iar la anal au mă doare au e prea mare si uite așa te prostește. Ce fel de transă esti dacă nu poti anal cu o pula de 4cm?? Bani aruncati pe geam...

• Confuz 1
  • Telefon: 0741939567
  • Telefon: 0741939567
Postat
Acum 20 minute, big fut a spus:

Servicii slabe si scumpe! Departe rău de pozele postate pe forum si în anunțuri. Curul bombat si soldurile nu există. Si nici fața nu e cea din poze. Oral slabut iar la anal au mă doare au e prea mare si uite așa te prostește. Ce fel de transă esti dacă nu poti anal cu o pula de 4cm?? Bani aruncati pe geam...

Hey buna scz ca intervin 😇😇dar o mică precizare o cunosc live si pozele de pe forum seamănă leit cu ea 😇uitate pe prima pagina si vezi video 😇aici cam ai dat-o in bara nai mințit bine 😝😝😝spor la ciocănească 😘😘

Postat

Lasa clipurile cu filtre, machiaje si din unghi să zică că are șolduri si cur. În pozele de pe publi e altcineva sau subt prelucrate maxim. Succes!

• Membru Premium
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Domnișoara e activa pe Constanța. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...