Sari la conținut

Lorena fiica ambasadorului la Romania tv!

Postări Recomandate

• Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS
Postat

@lorena , tara asta ofera bani celor muncesc ca mine si alti colegi de forum , ca sa te vizitam pe tine si celelalte fete ;)

@Matura " sexi , pentru a deschide o afacere i-ti tie creier ;), daca nu ai , pierzi si banii aia care ai castigi cu p.. zda   

DA este adevarat ai nevoie  sa fii istet sa-ti mearga mintea. eu am reusit  si am ajuns la o cifra de afaceri considerabila.Ma invidiaza multii barbati pt ca  afacerea mea este una foarte MASCULINA. :boob

Postat

Felicitari !

:bow  :bow  :bow acum ma fut din placere nu percep taxa. ba din contra am angajati ce mi-au fost clienti.  :laugh2

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

:bow  :bow  :bow acum ma fut din placere nu percep taxa. ba din contra am angajati ce mi-au fost clienti.  :laugh2

pre_1392131762__pubic6.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

pre_1392131762__pubic6.jpg

Pisicut linge-o in pizda pe Lorena si deschide-i ochii   ca doarme :laugh2

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu inteleg de unde atata caz. Sunt milioane de oameni care lucreaza 12 ore pe zi pentru 650 de lei+bonuri de masa sau si mai rau, nu au loc de munca. Si aia au cheltuieli cu chiria, cu intretinerea, cu mancarea, cu scoala copilului si asa mai departe. Sa zicem ca se tine de cuvant si se fute pana cand cumpara apartamentul. Atunci ce o sa faca? Se angajeaza pe 650+bonuri? Isi va continua meseria. Aerele astea de maicuta virgina...

Postat

Eu nu inteleg ce va ofticati atata parca s-ar fute pe curul vostru. Uite fata nu vrea sa munceasca pe 10 mil si sa mai trebuiasca sa futa si seful ca bonus in banii astia, bravo ei. Lorena se vede clasa si educatia inalta de care ai avut parte ai fost o printesa, acum esti o regina(o regina a noptii).

https://www.youtube.com/watch?v=8MRRs1cB0qc

• Like 1

Postat

Asa interesant a devenit subiectul??? incat imediat  se vor lua la cearta  virtual???  :laugh2  e o tarfa si gata mai dati-o cu sut de  CURVA :laugh2  prea multa importanta   :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 nu -mi da replica se crede vedeta :slap2   :laugh2  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...