Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 11, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 11, 2014 @lorena , tara asta ofera bani celor muncesc ca mine si alti colegi de forum , ca sa te vizitam pe tine si celelalte fete @Matura " sexi , pentru a deschide o afacere i-ti tie creier , daca nu ai , pierzi si banii aia care ai castigi cu p.. zda DA este adevarat ai nevoie sa fii istet sa-ti mearga mintea. eu am reusit si am ajuns la o cifra de afaceri considerabila.Ma invidiaza multii barbati pt ca afacerea mea este una foarte MASCULINA.
marian175 Reputație: 912 Postat Februarie 11, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 11, 2014 Felicitari !
Administrator pisicuts Reputație: 114535 Postat Februarie 11, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 11, 2014 pentru Lorena:
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 11, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 11, 2014 Felicitari ! acum ma fut din placere nu percep taxa. ba din contra am angajati ce mi-au fost clienti.
Administrator pisicuts Reputație: 114535 Postat Februarie 11, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 11, 2014 acum ma fut din placere nu percep taxa. ba din contra am angajati ce mi-au fost clienti.
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 11, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 11, 2014 Pisicut linge-o in pizda pe Lorena si deschide-i ochii ca doarme
alex1199 Reputație: -505 Postat Februarie 11, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 11, 2014 Nu inteleg de unde atata caz. Sunt milioane de oameni care lucreaza 12 ore pe zi pentru 650 de lei+bonuri de masa sau si mai rau, nu au loc de munca. Si aia au cheltuieli cu chiria, cu intretinerea, cu mancarea, cu scoala copilului si asa mai departe. Sa zicem ca se tine de cuvant si se fute pana cand cumpara apartamentul. Atunci ce o sa faca? Se angajeaza pe 650+bonuri? Isi va continua meseria. Aerele astea de maicuta virgina...
liu80 Reputație: 108 Postat Februarie 11, 2014 Postat Februarie 11, 2014 Eu nu inteleg ce va ofticati atata parca s-ar fute pe curul vostru. Uite fata nu vrea sa munceasca pe 10 mil si sa mai trebuiasca sa futa si seful ca bonus in banii astia, bravo ei. Lorena se vede clasa si educatia inalta de care ai avut parte ai fost o printesa, acum esti o regina(o regina a noptii). https://www.youtube.com/watch?v=8MRRs1cB0qc 1
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 11, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 11, 2014 Asa interesant a devenit subiectul??? incat imediat se vor lua la cearta virtual??? e o tarfa si gata mai dati-o cu sut de CURVA prea multa importanta nu -mi da replica se crede vedeta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum