Vizitator ionutilie Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2021 Postat Octombrie 10, 2021 Acum 2 ore, alexandru126 a spus: mai multe detalii preturi O poti suna sa afli detalii. Ce iti pot garanta ca este reala si arata foarte bine. Eu am stat o ora 500 ron
Vizitator ionutilie Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2021 Postat Noiembrie 19, 2021 La Craiova nu se mai anunta nici o fata din cele top 😍? Se anuntaseara vreo 3 dar din pacate vad ca nu ne mai viziteaza niciuna 😢
biliape Reputație: 5928 Postat Noiembrie 19, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 19, 2021 Acum 52 minute, ionutilie a spus: La Craiova nu se mai anunta nici o fata din cele top 😍? Se anuntaseara vreo 3 dar din pacate vad ca nu ne mai viziteaza niciuna 😢 Ca la Ploiasca... Cred că și la Broșteni se duc mai multe. Până la urmă, le înțeleg, aer curat, oraș liniștit, spații largi... 🙃
Vizitator blackRose666 Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2021 Postat Noiembrie 19, 2021 Acum 4 ore, biliape a spus: Ca la Ploiasca... Cred că și la Broșteni se duc mai multe. Până la urmă, le înțeleg, aer curat, oraș liniștit, spații largi... 🙃 🤣🤣🤣
Vizitator blackRose666 Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2021 Postat Noiembrie 19, 2021 Acum 4 ore, biliape a spus: Ca la Ploiasca... Cred că și la Broșteni se duc mai multe. Până la urmă, le înțeleg, aer curat, oraș liniștit, spații largi... 🙃 Cel puțin noi avem Bucurestiul aproape Bili,dar craiovenii....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum