Izabela202 Reputație: 283 Postat Februarie 8 Oras:Galați Oras:Galați Postat Februarie 8 Acum 2 ore, teetree a spus: Te pup ,esti unica!!! Sunteți disponibile și împreună? Da, intram și împreuna . Nu facem nimic intre noi. Și eu te puuup❤️❤️
Izabela202 Reputație: 283 Postat Februarie 8 Oras:Galați Oras:Galați Postat Februarie 8 Acum 3 ore, gicaw0w a spus: Mai degraba le inveti din prima aici, fiindca aici sita mai cerne, pe cand pe publi🙃🙃🙃. Iar treaba cu raftul, doar un cunoscător stie ca lucrul bun, sta in spate si nu în fata😌. Greu pana o conving , dar nu imposibil . Te pup, dragul meu❤️❤️❤️
Whiteboy90 Reputație: 23 Postat Februarie 8 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 8 Seara buna, Impins de curiozitate, si in cautarea oralului perfect am marcat si eu o fisa la domnisoara Izabela pentru prima oara, si bine am facut. Ajuns la locul faptei ma intampina o tipa draguta, bruneta si cu ochii verzi intr-o locatie super curata. Dupa o tigara si cateva vorbe schimbate, trecem la meniul pricipal. I-am zis exact ce vreau si s-a conformat depasindu-mi asteptarile. Un ON cu multe schimbari de ritm, sloopy, adanc, cu atentie la sateliti, contact vizual si la final CIM. Cu alte cuvinte , ca la carte. Nu am mai avut parte de o asa experienta de mult. Nici nu mai puteam sa vorbesc cu ea , uitam sa si respir uneori. In incheiere dupa igienizare si dupa ce mi s-au oprit si picioarele din tremurat, am reusit sa imi gasesc cuvintele de lauda la tigara de dupa. D.p.m.d.v. Izabela ai 10. Igiena domnisoarei: impecabila. Un aspect important a fost mirosul neutru (asta in cazul in care nu vrei sa duci acasa mirosuri straine de creme si parfumuri) Halat: 250 Mai revin cu siguranta. Te pup🤗 2 2
Izabela202 Reputație: 283 Postat Februarie 9 Oras:Galați Oras:Galați Postat Februarie 9 Acum 13 ore, Whiteboy90 a spus: Seara buna, Impins de curiozitate, si in cautarea oralului perfect am marcat si eu o fisa la domnisoara Izabela pentru prima oara, si bine am facut. Ajuns la locul faptei ma intampina o tipa draguta, bruneta si cu ochii verzi intr-o locatie super curata. Dupa o tigara si cateva vorbe schimbate, trecem la meniul pricipal. I-am zis exact ce vreau si s-a conformat depasindu-mi asteptarile. Un ON cu multe schimbari de ritm, sloopy, adanc, cu atentie la sateliti, contact vizual si la final CIM. Cu alte cuvinte , ca la carte. Nu am mai avut parte de o asa experienta de mult. Nici nu mai puteam sa vorbesc cu ea , uitam sa si respir uneori. In incheiere dupa igienizare si dupa ce mi s-au oprit si picioarele din tremurat, am reusit sa imi gasesc cuvintele de lauda la tigara de dupa. D.p.m.d.v. Izabela ai 10. Igiena domnisoarei: impecabila. Un aspect important a fost mirosul neutru (asta in cazul in care nu vrei sa duci acasa mirosuri straine de creme si parfumuri) Halat: 250 Mai revin cu siguranta. Te pup🤗 A fost o plăcere sa te am in patul meuuuuu❤️❤️❤️ “ da-te-n mata”🤣🤣 Te puuup rau😘😘😘
Whiteboy90 Reputație: 23 Postat Februarie 9 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 9 1 oră în urmă, Izabela202 a spus: A fost o plăcere sa te am in patul meuuuuu❤️❤️❤️ “ da-te-n mata”🤣🤣 Te puuup rau😘😘😘 Na-i sa uiti replica aia prea curand asa-i ? 1
Izabela202 Reputație: 283 Postat Februarie 9 Oras:Galați Oras:Galați Postat Februarie 9 Acum 13 minute, Whiteboy90 a spus: Na-i sa uiti replica aia prea curand asa-i ? Ti-am zis ca mi a ajuns la suflet 🤣🤣🤣
kitkatlove Reputație: 2776 Postat Februarie 9 Oras:_Galati, un sat asfaltat Oras:_Galati, un sat asfaltat Postat Februarie 9 Acum 21 ore, Izabela202 a spus: După cum știți , toate colegele mele au început cu publi🤣🤣 asa ca mai durează pana se muta și ea pe forum🤗 cei interesați știți povestea îmi lăsați mie masaj iar eu va trimit anunțul ❤️ una peste alta știți ca eu vin doar cu fete de calitate, eu sunt ultima de pe raft dar aia e🤣🤣🤣🤣🤣 La ce bucata de oral si sarut faci tu, nu meriti sa fii ultima pe raft😵. Ar trebui sa fii printre primele alegeri lmaooo. 🤯🤯 3
Izabela202 Reputație: 283 Postat Februarie 9 Oras:Galați Oras:Galați Postat Februarie 9 Acum 46 minute, kitkatlove a spus: La ce bucata de oral si sarut faci tu, nu meriti sa fii ultima pe raft😵. Ar trebui sa fii printre primele alegeri lmaooo. 🤯🤯 😱😱😱 te puuuuup , Hello Kitty 🤣❤️
Izabela202 Reputație: 283 Postat Februarie 10 Oras:Galați Oras:Galați Postat Februarie 10 Disponibilă pentru programări 🌸❤️
johnbraila Reputație: 53 Postat Februarie 10 Postat Februarie 10 Acum 4 ore, Izabela202 a spus: Disponibilă pentru programări 🌸❤️ Ne poți spune cine e colega?
Izabela202 Reputație: 283 Postat Februarie 10 Oras:Galați Oras:Galați Postat Februarie 10 Acum 27 minute, johnbraila a spus: Ne poți spune cine e colega? Aici, nu. Doar in privat.🙂
mifuletz Reputație: 20 Postat Februarie 10 Oras:Galați Oras:Galați Postat Februarie 10 Vă salut ! Am și eu câteva vizite la domnișoara și ce pot să zic, într-adevăr știe ce face și pare ca îi place, este extrem de comunicativă, glumeață, știe să se facă plăcută și plus de asta atentă la detalii. Arată foarte bine ( din punctul meu de vedere ), sânii sunt geniali, e o plăcere să mă joc cu ei de fiecare dată când o vizitez. Locația super ok de fiecare dată, curată cu tot ce ai nevoie. Ca și note: Locatia: 10 Atitudine: 10, pro client Aspect: 9/10 pentru mine ON: 10, asculta ce dorințe ai NP: 9 De revenit: pentru mine clar da 2
Izabela202 Reputație: 283 Postat Februarie 10 Oras:Galați Oras:Galați Postat Februarie 10 Acum 5 minute, mifuletz a spus: Vă salut ! Am și eu câteva vizite la domnișoara și ce pot să zic, într-adevăr știe ce face și pare ca îi place, este extrem de comunicativă, glumeață, știe să se facă plăcută și plus de asta atentă la detalii. Arată foarte bine ( din punctul meu de vedere ), sânii sunt geniali, e o plăcere să mă joc cu ei de fiecare dată când o vizitez. Locația super ok de fiecare dată, curată cu tot ce ai nevoie. Ca și note: Locatia: 10 Atitudine: 10, pro client Aspect: 9/10 pentru mine ON: 10, asculta ce dorințe ai NP: 9 De revenit: pentru mine clar da Te pup , dragul meu. Îți mulțumesc pt vizita și cuvintele frumoase ❤️❤️
Izabela202 Reputație: 283 Postat Februarie 11 Oras:Galați Oras:Galați Postat Februarie 11 Disponibilă pentru programări 🌸❤️
Izabela202 Reputație: 283 Postat Februarie 12 Oras:Galați Oras:Galați Postat Februarie 12 Pentru azi, START programărilor😃❤️ Mâine este ultima zi în oraș program pana la ora 17:00. 😁🌸 1
Whiteboy90 Reputație: 23 Postat Februarie 12 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 12 Acum 1 oră, Izabela202 a spus: Pentru azi, START programărilor😃❤️ Mâine este ultima zi în oraș program pana la ora 17:00. 😁🌸 Pfff si ce planuri imi faceam pentru sambata..... de curiozitate unde pleci? Sau e vacanta? 1
Izabela202 Reputație: 283 Postat Februarie 12 Oras:Galați Oras:Galați Postat Februarie 12 1 oră în urmă, Whiteboy90 a spus: Pfff si ce planuri imi faceam pentru sambata..... de curiozitate unde pleci? Sau e vacanta? Intru in concediu fără plată🤣 . Tine-ți banii la șoseta ca ma intorc :))) 1
Whiteboy90 Reputație: 23 Postat Februarie 12 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 12 Acum 22 minute, Izabela202 a spus: Intru in concediu fără plată🤣 . Tine-ți banii la șoseta ca ma intorc :))) Odihna placuta🤗 1
Catalinctl Reputație: 4 Postat Februarie 25 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 25 Hei ,după 15 martie nu te întorci pe la Galați ??🙈🙈
Mihha112 Reputație: -28 Postat Martie 2 Postat Martie 2 La 12.02.2025 la 13:00, Izabela202 a spus: Intru in concediu fără plată🤣 . Tine-ți banii la șoseta ca ma intorc :))) Când 😅😅
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum