Sari la conținut

Indisponibila

rechinu00

Postări Recomandate

• Oras:Galați
Postat
Acum 2 ore, teetree a spus:

Te pup ,esti unica!!! Sunteți disponibile și împreună?

Da, intram și împreuna . Nu facem nimic intre noi. Și eu te puuup❤️❤️

• cleopatra01 a schimbat titlul în Indisponibila
Postat
Acum 3 ore, gicaw0w a spus:

Mai degraba le inveti din prima aici, fiindca aici sita mai cerne, pe cand pe publi🙃🙃🙃.

Iar treaba cu raftul, doar un cunoscător stie ca lucrul bun, sta in spate si nu în fata😌.

Greu pana o conving , dar nu imposibil . Te pup, dragul meu❤️❤️❤️

• Oras:Galati
Postat

Seara buna, 

Impins de curiozitate, si in cautarea oralului perfect am marcat si eu o fisa la domnisoara Izabela pentru prima oara, si bine am facut.

Ajuns la locul faptei ma intampina o tipa draguta, bruneta si cu ochii verzi intr-o locatie super curata. Dupa o tigara si cateva vorbe schimbate, trecem la meniul pricipal. I-am zis exact ce vreau si s-a conformat depasindu-mi asteptarile. Un ON cu multe schimbari de ritm, sloopy, adanc, cu atentie la sateliti, contact vizual si la final CIM. Cu alte cuvinte , ca la carte. Nu am mai avut parte de o asa experienta de mult. Nici nu mai puteam sa vorbesc cu ea , uitam sa si respir uneori. In incheiere dupa igienizare si dupa ce mi s-au oprit si picioarele din tremurat, am reusit sa imi gasesc cuvintele de lauda la tigara de dupa. D.p.m.d.v. Izabela ai 10.

Igiena domnisoarei: impecabila. Un aspect important a fost mirosul neutru (asta in cazul in care nu vrei sa duci acasa mirosuri straine de creme si parfumuri) 

Halat: 250 

Mai revin cu siguranta. Te pup🤗

• Like 2
  • Inimioara 2
Postat
Acum 13 ore, Whiteboy90 a spus:

Seara buna, 

Impins de curiozitate, si in cautarea oralului perfect am marcat si eu o fisa la domnisoara Izabela pentru prima oara, si bine am facut.

Ajuns la locul faptei ma intampina o tipa draguta, bruneta si cu ochii verzi intr-o locatie super curata. Dupa o tigara si cateva vorbe schimbate, trecem la meniul pricipal. I-am zis exact ce vreau si s-a conformat depasindu-mi asteptarile. Un ON cu multe schimbari de ritm, sloopy, adanc, cu atentie la sateliti, contact vizual si la final CIM. Cu alte cuvinte , ca la carte. Nu am mai avut parte de o asa experienta de mult. Nici nu mai puteam sa vorbesc cu ea , uitam sa si respir uneori. In incheiere dupa igienizare si dupa ce mi s-au oprit si picioarele din tremurat, am reusit sa imi gasesc cuvintele de lauda la tigara de dupa. D.p.m.d.v. Izabela ai 10.

Igiena domnisoarei: impecabila. Un aspect important a fost mirosul neutru (asta in cazul in care nu vrei sa duci acasa mirosuri straine de creme si parfumuri) 

Halat: 250 

Mai revin cu siguranta. Te pup🤗

A fost o plăcere sa te am in patul meuuuuu❤️❤️❤️ “ da-te-n mata”🤣🤣 Te puuup rau😘😘😘

Postat
1 oră în urmă, Izabela202 a spus:

A fost o plăcere sa te am in patul meuuuuu❤️❤️❤️ “ da-te-n mata”🤣🤣 Te puuup rau😘😘😘

Na-i sa uiti replica aia prea curand asa-i ?

• Haha 1
Postat
Acum 13 minute, Whiteboy90 a spus:

Na-i sa uiti replica aia prea curand asa-i ?

Ti-am zis ca mi a ajuns la suflet 🤣🤣🤣

• Oras:_Galati, un sat asfaltat
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
Postat
Acum 21 ore, Izabela202 a spus:

După cum știți , toate colegele mele au început cu publi🤣🤣 asa ca mai durează pana se muta și ea pe forum🤗 cei interesați știți povestea îmi lăsați mie masaj iar eu va trimit anunțul ❤️ una peste alta știți ca eu vin doar cu fete de calitate, eu sunt ultima de pe raft dar aia e🤣🤣🤣🤣🤣

La ce bucata de oral si sarut faci tu, nu meriti sa fii ultima pe raft😵. Ar trebui sa fii printre primele alegeri lmaooo. 🤯🤯

• Like 3
Postat
Acum 46 minute, kitkatlove a spus:

La ce bucata de oral si sarut faci tu, nu meriti sa fii ultima pe raft😵. Ar trebui sa fii printre primele alegeri lmaooo. 🤯🤯

😱😱😱 te puuuuup , Hello Kitty 🤣❤️

Postat
Acum 27 minute, johnbraila a spus:

Ne poți spune cine e colega?

Aici, nu. Doar in privat.🙂

Postat

Vă salut !

Am și eu câteva vizite la domnișoara și ce pot să zic, într-adevăr știe ce face și pare ca îi place, este extrem de comunicativă, glumeață, știe să se facă plăcută și plus de asta atentă la detalii. Arată foarte bine ( din punctul meu de vedere ), sânii sunt geniali, e o plăcere să mă joc cu ei de fiecare dată când o vizitez.

Locația super ok de fiecare dată, curată cu tot ce ai nevoie. 
Ca și note:

Locatia: 10

Atitudine: 10, pro client

Aspect: 9/10 pentru mine

ON: 10, asculta ce dorințe ai

NP: 9 

De revenit: pentru mine clar da

• Inimioara 2
Postat
Acum 5 minute, mifuletz a spus:

Vă salut !

Am și eu câteva vizite la domnișoara și ce pot să zic, într-adevăr știe ce face și pare ca îi place, este extrem de comunicativă, glumeață, știe să se facă plăcută și plus de asta atentă la detalii. Arată foarte bine ( din punctul meu de vedere ), sânii sunt geniali, e o plăcere să mă joc cu ei de fiecare dată când o vizitez.

Locația super ok de fiecare dată, curată cu tot ce ai nevoie. 
Ca și note:

Locatia: 10

Atitudine: 10, pro client

Aspect: 9/10 pentru mine

ON: 10, asculta ce dorințe ai

NP: 9 

De revenit: pentru mine clar da

Te pup , dragul meu. Îți mulțumesc pt vizita și cuvintele frumoase ❤️❤️

Postat

Pentru azi, START programărilor😃❤️

Mâine este ultima zi în oraș program pana la ora 17:00. 😁🌸

• Like 1
Postat
Acum 1 oră, Izabela202 a spus:

Pentru azi, START programărilor😃❤️

Mâine este ultima zi în oraș program pana la ora 17:00. 😁🌸

Pfff si ce planuri imi faceam pentru sambata..... de curiozitate unde pleci? Sau e vacanta?

• Trist 1
Postat
1 oră în urmă, Whiteboy90 a spus:

Pfff si ce planuri imi faceam pentru sambata..... de curiozitate unde pleci? Sau e vacanta?

Intru in concediu fără plată🤣 . Tine-ți banii la șoseta ca ma intorc :)))

• Haha 1
Postat
Acum 22 minute, Izabela202 a spus:

Odihna placuta🤗

• Inimioara 1

Reputație: -28
Postat
La 12.02.2025 la 13:00, Izabela202 a spus:

Când 😅😅

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...