ionutyfg Reputație: 79 Postat Mai 14 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Mai 14 Te așteptăm și la București 😛 1
Izabela202 Reputație: 377 Postat Mai 14 Oras:Galați Oras:Galați Postat Mai 14 Acum 3 ore, ionutyfg a spus: Te așteptăm și la București 😛 Momentan urmează Constanța. Propun sa se deschidă o noua rubrică “Grase pe care le dorim la noi in oraș “🤣🤣🤣 sa am și eu un sondaj de opinie 🤣🤣🤣🤣 1 1 1
kitkatlove Reputație: 3127 Postat Mai 14 Oras:_Galati, un sat asfaltat Oras:_Galati, un sat asfaltat Postat Mai 14 Acum 17 minute, Izabela202 a spus: Momentan urmează Constanța. Propun sa se deschidă o noua rubrică “Grase pe care le dormim la noi in oraș “🤣🤣🤣 sa am și eu un sondaj de opinie 🤣🤣🤣🤣 Dormim, vrei sa spui dorim 😂😂 bai, da, sa stii ca constanta a fost full full full in trecut de skinny sluts, si acum multi sunt fani de grasute, so... I suspect you'd be appreciated there 😌 Ily Iza ❤️ 1
Izabela202 Reputație: 377 Postat Mai 14 Oras:Galați Oras:Galați Postat Mai 14 Acum 2 ore, kitkatlove a spus: Dormim, vrei sa spui dorim 😂😂 bai, da, sa stii ca constanta a fost full full full in trecut de skinny sluts, si acum multi sunt fani de grasute, so... I suspect you'd be appreciated there 😌 Ily Iza ❤️ Dorim, dormim . Ce vrei mai Hello Kitty, dacă doar la somn ma gândesc , greșeală de tipar🤣🤣🤣 pupiiii😘😘😘
StRyK3R Reputație: 1282 Postat Mai 14 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 14 Acum 2 ore, kitkatlove a spus: Dormim, vrei sa spui dorim 😂😂 bai, da, sa stii ca constanta a fost full full full in trecut de skinny sluts, si acum multi sunt fani de grasute, so... I suspect you'd be appreciated there 😌 Ily Iza ❤️ Chiar este apreciată că are niste servicii foarte bune , excelează la tot,sper sa ii treaca supărarea pe mine până când vine pe malul marii.😎
gicaw0w Reputație: 200 Postat Mai 14 Oras:Galati Oras:Galati Postat Mai 14 Daca o iei si pe flavia cu tine, o sa fie jale 😱. 1
Izabela202 Reputație: 377 Postat Mai 14 Oras:Galați Oras:Galați Postat Mai 14 1 oră în urmă, gicaw0w a spus: Daca o iei si pe flavia cu tine, o sa fie jale 😱. Ea o sa mai rămână , las om de bază în lipsa mea😂😂😂 1
Izabela202 Reputație: 377 Postat Mai 15 Oras:Galați Oras:Galați Postat Mai 15 Disponibilă pentru programări ( ultima zi) 😘😘😘
ionutyfg Reputație: 79 Postat Mai 15 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Mai 15 La 15.04.2025 la 14:24, Izabela202 a spus: Asa grasa tot sa tavalesti 🥰
Izabela202 Reputație: 377 Postat Mai 22 Oras:Galați Oras:Galați Postat Mai 22 Helloooo, mâine revin în oraș pt câteva zile😘😘 2
gicaw0w Reputație: 200 Postat Mai 22 Oras:Galati Oras:Galati Postat Mai 22 Gata vizita la bricu Mircea?
Izabela202 Reputație: 377 Postat Mai 24 Oras:Galați Oras:Galați Postat Mai 24 Disponibilă pentru programări 🌸❤️
Izabela202 Reputație: 377 Postat Mai 25 Oras:Galați Oras:Galați Postat Mai 25 Disponibilă pentru programări 🤗
Izabela202 Reputație: 377 Postat Mai 26 Oras:Galați Oras:Galați Postat Mai 26 Disponibilă pentru programări .🤗 (ultimele 3 zile) Pupiiii❤️❤️❤️
Izabela202 Reputație: 377 Postat Mai 27 Oras:Galați Oras:Galați Postat Mai 27 Hellooo dragilor, azi este ultima zi in oraș! Pupiii❤️🤗 🏠- Salcia1 sc 1
Izabela202 Reputație: 377 Postat Iunie 14 Oras:Galați Oras:Galați Postat Iunie 14 Helloooo, mâine revin în oraș 🤪❤️
Izabela202 Reputație: 377 Postat Iunie 15 Oras:Galați Oras:Galați Postat Iunie 15 Disponibilă pentru programări 😘 🏠- Roșiori 14 bloc G3
Izabela202 Reputație: 377 Postat Iunie 16 Oras:Galați Oras:Galați Postat Iunie 16 Disponibilă pentru programări 🤪❤️
Izabela202 Reputație: 377 Postat Iunie 17 Oras:Galați Oras:Galați Postat Iunie 17 Disponibilă pentru programări 🥵❤️
popaandrei81 Reputație: 5 Postat Iunie 20 Postat Iunie 20 Buna ziua domnilor! Astăzi scriu prima mea recenzie pe acest forum. Vreau sa va spun că astăzi am vizitat aceasta domnișoară și am fost foarte plăcut surprins de Izabela. Am stabilit ora întâlnirii și a fost mai mult decât punctuală. Întâmpinat fiind de zâmbetul ei și aerul jovial pe care îl are, de la ușă am simțit ca a fost o alegere buna să-i trec pragul. Menționez ca am remarcat curățenia din locație și țin să o felicit pentru aceasta, cat și pentru igiena proprie. Legat de igiena ei menționez ca i-am studiat fiecare detaliu și nu am avut ce reproșa (parul curat, unghiile curate, machiaj discret). Despre servicii va spun că am dorit un oral și sex intre sânii ei mari, ceea ce a fost foarte bine executat, cu multa saliva, priviri și atenție la sateliți. A fost receptiva la orice propunere am avut. Finalizarea a fost un COF și CIM. Nu am simțit niciun moment ca totul se întâmplă pe ceas și țin să subliniez asta. Vreau sa o felicit pe Izabela pentru atitudinea pe care o are cu cei ce ii solicită serviciile. Cu siguranță voi reveni. Preț: 250. Zi buna va doresc! 2
Izabela202 Reputație: 377 Postat Iunie 20 Oras:Galați Oras:Galați Postat Iunie 20 Acum 51 minute, popaandrei81 a spus: Buna ziua domnilor! Astăzi scriu prima mea recenzie pe acest forum. Vreau sa va spun că astăzi am vizitat aceasta domnișoară și am fost foarte plăcut surprins de Izabela. Am stabilit ora întâlnirii și a fost mai mult decât punctuală. Întâmpinat fiind de zâmbetul ei și aerul jovial pe care îl are, de la ușă am simțit ca a fost o alegere buna să-i trec pragul. Menționez ca am remarcat curățenia din locație și țin să o felicit pentru aceasta, cat și pentru igiena proprie. Legat de igiena ei menționez ca i-am studiat fiecare detaliu și nu am avut ce reproșa (parul curat, unghiile curate, machiaj discret). Despre servicii va spun că am dorit un oral și sex intre sânii ei mari, ceea ce a fost foarte bine executat, cu multa saliva, priviri și atenție la sateliți. A fost receptiva la orice propunere am avut. Finalizarea a fost un COF și CIM. Nu am simțit niciun moment ca totul se întâmplă pe ceas și țin să subliniez asta. Vreau sa o felicit pe Izabela pentru atitudinea pe care o are cu cei ce ii solicită serviciile. Cu siguranță voi reveni. Preț: 250. Zi buna va doresc! Mulțumesc frumos pentru vizita și recenzie! Te puup😘😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum