Sari la conținut

Izabela - 0790268438

rechinu00

Postări Recomandate

Reputație: 79
  • Oras:Peste tot
Postat

Te așteptăm și la București 😛

• Inimioara 1
Reputație: 377
  • Oras:Galați
Postat
Acum 3 ore, ionutyfg a spus:

Te așteptăm și la București 😛

Momentan urmează Constanța. Propun sa se deschidă o noua rubrică “Grase pe care le dorim la noi in oraș “🤣🤣🤣 sa am și eu un sondaj de opinie 🤣🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Reputație: 3127
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
Postat
Acum 17 minute, Izabela202 a spus:

Momentan urmează Constanța. Propun sa se deschidă o noua rubrică “Grase pe care le dormim la noi in oraș “🤣🤣🤣 sa am și eu un sondaj de opinie 🤣🤣🤣🤣

Dormim, vrei sa spui dorim 😂😂

bai, da, sa stii ca constanta a fost full full full in trecut de skinny sluts, si acum multi sunt fani de grasute, so... I suspect you'd be appreciated there 😌 Ily Iza ❤️

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, kitkatlove a spus:

bai, da, sa stii ca constanta a fost full full full in trecut de skinny sluts, si acum multi sunt fani de grasute, so... I suspect you'd be appreciated there 😌 Ily Iza ❤️

Dorim, dormim . Ce vrei mai Hello Kitty, dacă doar la somn ma gândesc , greșeală de tipar🤣🤣🤣 pupiiii😘😘😘

Reputație: 1282
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 2 ore, kitkatlove a spus:

Chiar este apreciată  că are niste  servicii foarte bune , excelează la tot,sper sa ii treaca supărarea pe mine până când vine pe malul marii.😎

Reputație: 200
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Daca o iei si pe flavia cu tine, o sa fie jale 😱.

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, gicaw0w a spus:

Daca o iei si pe flavia cu tine, o sa fie jale 😱.

Ea o sa mai rămână , las om de bază în lipsa mea😂😂😂

• Inimioara 1
Reputație: 79
Postat
La 15.04.2025 la 14:24, Izabela202 a spus:

6BDF7459-EF16-4F1E-85D2-E6A95650A676.jpeg

3F213888-15A6-42E6-B69A-3A2449B054A5.jpeg

Asa grasa tot sa tavalesti 🥰

Postat

Disponibilă pentru programări .🤗 (ultimele 3 zile) 

Pupiiii❤️❤️❤️

Postat

Hellooo dragilor, azi este ultima zi in oraș! Pupiii❤️🤗

🏠- Salcia1 sc 1

Postat

Buna ziua domnilor! Astăzi scriu prima mea recenzie pe acest forum. Vreau sa va spun că astăzi am vizitat aceasta domnișoară și am fost foarte plăcut surprins de Izabela. Am stabilit ora întâlnirii și a fost mai mult decât punctuală. Întâmpinat fiind de zâmbetul ei și aerul jovial pe care îl are, de la ușă am simțit ca a fost o alegere buna să-i trec pragul. Menționez ca am remarcat curățenia din locație și țin să o felicit pentru aceasta, cat și pentru igiena proprie. Legat de igiena ei menționez ca i-am studiat fiecare detaliu și nu am avut ce reproșa (parul curat, unghiile curate, machiaj discret). Despre servicii va spun că am dorit un oral și sex intre sânii ei mari, ceea ce a fost foarte bine executat, cu multa saliva, priviri și atenție la sateliți. A fost receptiva la orice propunere am avut. Finalizarea a fost un COF și CIM. Nu am simțit niciun moment ca totul se întâmplă pe ceas și țin să subliniez asta. 

Vreau sa o felicit pe Izabela pentru atitudinea pe care o are cu cei ce ii solicită serviciile. 

Cu siguranță voi reveni. 

Preț: 250.

Zi buna va doresc!

• Inimioara 2

Postat
Acum 51 minute, popaandrei81 a spus:

Buna ziua domnilor! Astăzi scriu prima mea recenzie pe acest forum. Vreau sa va spun că astăzi am vizitat aceasta domnișoară și am fost foarte plăcut surprins de Izabela. Am stabilit ora întâlnirii și a fost mai mult decât punctuală. Întâmpinat fiind de zâmbetul ei și aerul jovial pe care îl are, de la ușă am simțit ca a fost o alegere buna să-i trec pragul. Menționez ca am remarcat curățenia din locație și țin să o felicit pentru aceasta, cat și pentru igiena proprie. Legat de igiena ei menționez ca i-am studiat fiecare detaliu și nu am avut ce reproșa (parul curat, unghiile curate, machiaj discret). Despre servicii va spun că am dorit un oral și sex intre sânii ei mari, ceea ce a fost foarte bine executat, cu multa saliva, priviri și atenție la sateliți. A fost receptiva la orice propunere am avut. Finalizarea a fost un COF și CIM. Nu am simțit niciun moment ca totul se întâmplă pe ceas și țin să subliniez asta. 

Vreau sa o felicit pe Izabela pentru atitudinea pe care o are cu cei ce ii solicită serviciile. 

Cu siguranță voi reveni. 

Preț: 250.

Zi buna va doresc!

Mulțumesc frumos pentru vizita și recenzie! Te puup😘😘😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...