Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 8, 2021 Bine v-am găsit dragii mei frumoși ❤️ Ma numesc Alexxa , am 24 de ani , 53 kg și 1,70 înălțime . Sunt o fata pasionala , plină de energie și jucăușa . 😇😋Îmi place sa comunic , sa cunosc oameni noi , sa trăiesc fiecare clipa la maxim și sa va aduc pe culmile plăcerilor . Foarte senzuala , cu forme apetisante și perversa in arta umorului ofer servicii de calitate domnilor manierați . Dețin locație discreta unde igiena este pe primul loc , cu un ambiant foarte plăcut și relaxant . Ma pot deplasa și la hotel/pensiune . Servicii: *OP *NP *69 *Ofer uro( extra 50) *Role play *Diferite poziții *Masaj erotic sau de relaxare *Foot fetish *Handjob *Sărutări corporale Cadou : 150 lei o finalizarea 300 lei ora Nu ma sărut pe gura și nu fac anal . 😅 Pentru mai multe detalii ma puteți contacta telefonic sau pe WhatsApp. Nu fac finalizare orală , faciala sau corporală . Nu primesc cu bile 🙏 Vă aștept cu mare drag la răsfăț ❤️❤️ Ajung in oraș pe 9 Septembrie ( mâine ) Start la programari după ora 14:30 1 1
sampelean Reputație: 101 Postat Septembrie 8, 2021 Postat Septembrie 8, 2021 Bine ai venit la noi. Locația unde ar fi? Oralul se poate doar op? 1
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 8, 2021 1 oră în urmă, sampelean a spus: Bine ai venit la noi. Locația unde ar fi? Oralul se poate doar op? Lângă Iulius Mall voi avea locația Op da 😅💋
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Septembrie 8, 2021 Acum 1 oră, Annays.Xxx a spus: Bine v-am găsit dragii mei frumoși ❤️ Ma numesc Alexxa , am 24 de ani , 53 kg și 1,70 înălțime . Sunt o fata pasionala , plină de energie și jucăușa . 😇😋Îmi place sa comunic , sa cunosc oameni noi , sa trăiesc fiecare clipa la maxim și sa va aduc pe culmile plăcerilor . Foarte senzuala , cu forme apetisante și perversa in arta umorului ofer servicii de calitate domnilor manierați . Dețin locație discreta unde igiena este pe primul loc , cu un ambiant foarte plăcut și relaxant . Ma pot deplasa și la hotel/pensiune . Servicii: *OP *NP *69 *Ofer uro( extra 50) *Role play *Diferite poziții *Masaj erotic sau de relaxare *Foot fetish *Handjob *Sărutări corporale Cadou : 150 lei o finalizarea 300 lei ora Nu ma sărut pe gura și nu fac anal . 😅 Pentru mai multe detalii ma puteți contacta telefonic sau pe WhatsApp. Nu fac finalizare orală , faciala sau corporală . Nu primesc cu bile 🙏 Vă aștept cu mare drag la răsfăț ❤️❤️ Ajung in oraș pe 9 Septembrie ( mâine ) Start la programari după ora 14:30 Have fun la Untold...succes in planurile pe care le ai...sper sa ne vedem curând! 1
Vizitator ExtraLuv Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2021 Postat Septembrie 8, 2021 3 hours ago, Annays.Xxx said: Bine v-am găsit dragii mei frumoși ❤️ Ma numesc Alexxa , am 24 de ani , 53 kg și 1,70 înălțime . Sunt o fata pasionala , plină de energie și jucăușa . 😇😋Îmi place sa comunic , sa cunosc oameni noi , sa trăiesc fiecare clipa la maxim și sa va aduc pe culmile plăcerilor . Foarte senzuala , cu forme apetisante și perversa in arta umorului ofer servicii de calitate domnilor manierați . Dețin locație discreta unde igiena este pe primul loc , cu un ambiant foarte plăcut și relaxant . Ma pot deplasa și la hotel/pensiune . Servicii: *OP *NP *69 *Ofer uro( extra 50) *Role play *Diferite poziții *Masaj erotic sau de relaxare *Foot fetish *Handjob *Sărutări corporale Cadou : 150 lei o finalizarea 300 lei ora Nu ma sărut pe gura și nu fac anal . 😅 Pentru mai multe detalii ma puteți contacta telefonic sau pe WhatsApp. Nu fac finalizare orală , faciala sau corporală . Nu primesc cu bile 🙏 Vă aștept cu mare drag la răsfăț ❤️❤️ Ajung in oraș pe 9 Septembrie ( mâine ) Start la programari după ora 14:30 Ce avem noi aici esti tare frumoasa! Bine ai venit in orasul nostru si cum a spus colegu mai sus!!! Have fun la UNTOLD. Daca mai ai topice pe altundeva, ne-ar incanta, asta in cazul in care ai mai activat si in alte orase si ai folosit forumul!! Succes!
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 8, 2021 Acum 1 oră, nicolas67 a spus: Have fun la Untold...succes in planurile pe care le ai...sper sa ne vedem curând! Mulțumesc frumos bine v-am găsit 🥰🥰
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 8, 2021 Acum 33 minute, ExtraLuv a spus: Ce avem noi aici esti tare frumoasa! Bine ai venit in orasul nostru si cum a spus colegu mai sus!!! Have fun la UNTOLD. Daca mai ai topice pe altundeva, ne-ar incanta, asta in cazul in care ai mai activat si in alte orase si ai folosit forumul!! Succes! Multumessccc❤️❤️❤️❤️
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 8, 2021 Vă invit cu drag sa mai citiți despre mine pe topicul de la Oradea 😇🙏
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 8, 2021 Chiar acum, Annays.Xxx a spus: Vă invit cu drag sa mai citiți despre mine pe topicul de la Oradea 😇🙏
sulayman Reputație: 32 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 9, 2021 Ai venit cu tot cu Betti? 1
alvasos Reputație: 106 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 9, 2021 bine ai venit la Cluj, sper sa fie benefic pt tine si pt noi, si sa intalnesti oameni de calitate asa cum sunt majoritatea din Cluj. (exceptiile intaresc regula)... 1
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 9, 2021 Acum 4 ore, sulayman a spus: Ai venit cu tot cu Betti? Nu , am venit cu o alta colega , asta o sa vi-o prezint 🥰💋
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 9, 2021 Acum 4 ore, alvasos a spus: bine ai venit la Cluj, sper sa fie benefic pt tine si pt noi, si sa intalnesti oameni de calitate asa cum sunt majoritatea din Cluj. (exceptiile intaresc regula)... Îți mulțumesc frumos pentru primire dragul meu 🥰🥰 te puppp
altul333 Reputație: 11 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:cluj Oras:cluj Postat Septembrie 9, 2021 Acum 12 ore, Annays.Xxx a spus: Nu , am venit cu o alta colega , asta o sa vi-o prezint 🥰💋 pune o poza cu ea,sa vedem despre ce este vorba.. se poate cu amandoua,va sarutati? cat este 1h ? 1
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 10, 2021 Acum 12 ore, altul333 a spus: pune o poza cu ea,sa vedem despre ce este vorba.. se poate cu amandoua,va sarutati? cat este 1h ? Ea este colega mea ❤️ Noi nu faceți show lesbi 😅 Ora este 300 lei de fiecare dacă ne vrei pe amândouă 🥰🥰🥰
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 10, 2021 Chiar acum, Annays.Xxx a spus: Ea este colega mea ❤️ Noi nu faceți show lesbi 😅 Ora este 300 lei de fiecare dacă ne vrei pe amândouă 🥰🥰🥰 Facem * :)))
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 10, 2021 Dragii mei , începem o noua ziua plină de energie și cu voie buna . Va aștept la răsfăț ❤️❤️ Locatie : Strada galati 32 ( in spate la Iulius Mall ) 1
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 10, 2021 Locuri disponibile de la 20:00 🥰
bagmuie Reputație: 4 Postat Septembrie 10, 2021 Postat Septembrie 10, 2021 Pana cand o sa ramaneti? 1
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 10, 2021 Acum 2 ore, bagmuie a spus: Pana cand o sa ramaneti? Pana miercuri 💋
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 11, 2021 Buna dimineața dragii mei ❤️ Dau startul la programari începând de acum ❤️ Va aștept cu drag 🥰
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 11, 2021 Locuri disponibile 17:00-20:30❤️ 1 1
Vizitator ExtraLuv Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2021 Postat Septembrie 11, 2021 7 minutes ago, Annays.Xxx said: Locuri disponibile 17:00-20:30❤️ Servicii ok, atitudine ok, nu grăbește 😇 merita încercată si trecută in palmares, de revenit, nu stiu 🤙🏻 Te pup!
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 11, 2021 Acum 5 ore, ExtraLuv a spus: Servicii ok, atitudine ok, nu grăbește 😇 merita încercată si trecută in palmares, de revenit, nu stiu 🤙🏻 Te pup! Mulțumesc frumos dragul meu te pup ❤️❤️❤️
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 12, 2021 Bunaa frumoșilor 🥰 Va aștept astăzi la programari . Răsfăț maxim ❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum