Elissa.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Oneștilor 15 Oras:Oneștilor 15 Postat Septembrie 9, 2021 Buna, frumoșilor numele meu este Elissa. Sunt o fata dulce, răbdătoare, pasionala și am venit la voi in oraș sa împărtășesc puțin din dulceața mea cu voi. Zâmbetul meu te va încălzi, privirea mea te vor cuceri și serviciile mele te vor face sa revii. Prețuri: 150 finalizarea 300 de lei ora Servicii: Oral protejat, sex protejat, 69 , masaj erotic sau de relaxare , role play, ofer uro, dominare soft, foot fetish . Party Totul este protejat Nu fac Anal sau sărutări . Răspund la mesaje , what’s app sau apel pe telefon . Nu accept oameni in stare de ebrietate sau cu bile . Detin locație langa Iulius Mall , am si colega .
JamesBond00 Reputație: -25 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 9, 2021 Acum 3 ore, Elissa.Xxx a spus: Buna, frumoșilor numele meu este Elissa. Sunt o fata dulce, răbdătoare, pasionala și am venit la voi in oraș sa împărtășesc puțin din dulceața mea cu voi. Zâmbetul meu te va încălzi, privirea mea te vor cuceri și serviciile mele te vor face sa revii. Prețuri: 150 finalizarea 300 de lei ora Servicii: Oral protejat, sex protejat, 69 , masaj erotic sau de relaxare , role play, ofer uro, dominare soft, foot fetish . Party Totul este protejat Nu fac Anal sau sărutări . Răspund la mesaje , what’s app sau apel pe telefon . Nu accept oameni in stare de ebrietate sau cu bile . Detin locație langa Iulius Mall , am si colega . La prețul asta sunt fete care fac mult mai multe ca tine! Fără supărare!!!🤔
maninblack20 Reputație: -15 Postat Septembrie 9, 2021 Postat Septembrie 9, 2021 29 minutes ago, JamesBond00 said: La prețul asta sunt fete care fac mult mai multe ca tine! Fără supărare!!!🤔 Ea a venit la untold,o sa fie cerere mare,nu mai conteaza ce oferi,gaura sa ai,dupa aia o sa-si ia zborul
Elissa.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Oneștilor 15 Oras:Oneștilor 15 Autor Postat Septembrie 10, 2021 Bună dimineața frumoșii mei. Ma puteti gasi disponibilă de acum. 🥰🥰
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum