gallo Reputație: -1313 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Octombrie 3, 2021 Acum 11 ore, deliaro_deep a spus: Mai bine faci sex cu mâna... măcar așa scapi nebătut 😂 Of, offf indemni omul sa faca bataturi!? Nu tot bataie este?🤣🤣🤣 1 1 5
hardrock Reputație: 142 Postat Octombrie 4, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 4, 2021 La 03.10.2021 la 0:15, comandante.sanzy a spus: iar pe cealalta o chema corina? Delia
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 5, 2021 La 29.09.2021 la 14:29, estrogen a spus: La cat am futut eu gratis n-ai avut tu atatia clienți. Asta tine de cat de selectiv este fiecare... Daca cineva vrea sa isi faca pomana cu mine si imi da un salam expirat, il refuz politicos... 1 2
estrogen Reputație: 1698 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 5, 2021 Acum 1 oră, siana a spus: Asta tine de cat de selectiv este fiecare... Daca cineva vrea sa isi faca pomana cu mine si imi da un salam expirat, il refuz politicos... Eh salam expirat. Doar salam de Sibiu si sunca de Praga servesc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum