sacrificium Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 12, 2021 Salutare, Zilele trecute din lipsa de ocupatie am zis si eu sa-mi instalez badoo si tinder. Merita sau ii pierdere de timp ? Mie sincer mi se pare slabut si cand spun asta ma refer si dupa ce primesti like/match deabea scoti cateva cuvinte de la ele.. Multumesc
Vizitator Ioannnovice Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2021 Postat Septembrie 12, 2021 io am incercat badoo și altele câteva.Unii spun că sunt și conturi false ici colo scopul fiind câștigarea de bani de partea sait-urilor.iflirts deși e destul de scump plata fiind pe credite pentru fiecare mesaj in parte,sunt fete reale cu care poți vorbi.Dar o chestie interesanta a fost că niciuna nu dorea să vorbească pe messenger de exemplu sau altundeva deși ele susțineau că plătesc la fel ca și noi bărbații acolo pe site.Mi s-a părut suspect și am renunțat mai ales că pe unele saituri plata e recurenta și dezabonarea e complicată
quintenn Reputație: 34 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 13, 2021 Cu Badoo mi a mers foarte bine in Ardeal,mai exact Cluj. In Tm cu putina răbdare ai succes cu Tinder, acum depinde de charisma fiecaruia și să ai nasul mare. Baftă!
Vizitator alexlakers0 Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2021 Postat Septembrie 13, 2021 On 9/12/2021 at 8:28 AM, sacrificium said: Salutare, Zilele trecute din lipsa de ocupatie am zis si eu sa-mi instalez badoo si tinder. Merita sau ii pierdere de timp ? Mie sincer mi se pare slabut si cand spun asta ma refer si dupa ce primesti like/match deabea scoti cateva cuvinte de la ele.. Multumesc Din punctu meu de vedere sunt sanse mici sa prinzi ceva pe aplicatii de genu ala. Necesita mult timp si multa rabdare. Chiar daca ai match-uri, majoritatea fetelor nu stiu sau nu vor sa comunice.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum