Sari la conținut

Badoo, Tinder in Timisoara

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salutare,

Zilele trecute din lipsa de ocupatie am zis si eu sa-mi instalez badoo si tinder. 

Merita sau ii pierdere de timp ? Mie sincer mi se pare slabut si cand spun asta ma refer si dupa ce primesti like/match deabea scoti cateva cuvinte de la ele..

Multumesc :)

Vizitator Ioannnovice
Reputație: 0
Postat

io am incercat badoo și altele câteva.Unii spun că sunt și conturi false ici colo scopul fiind câștigarea de bani de partea sait-urilor.iflirts deși e destul de scump plata fiind pe credite pentru fiecare mesaj in parte,sunt fete reale cu care poți vorbi.Dar o chestie interesanta a fost că niciuna nu dorea să vorbească pe messenger de exemplu sau altundeva deși ele susțineau că plătesc la fel ca și noi bărbații acolo pe site.Mi s-a părut suspect și am renunțat mai ales că pe unele saituri plata e recurenta și dezabonarea e complicată :)

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Cu Badoo mi a mers foarte bine in Ardeal,mai exact Cluj. In Tm cu putina răbdare ai succes cu Tinder, acum depinde de charisma fiecaruia și să ai nasul mare. Baftă!

Vizitator alexlakers0
Reputație: 0
Postat
On 9/12/2021 at 8:28 AM, sacrificium said:

Salutare,

Zilele trecute din lipsa de ocupatie am zis si eu sa-mi instalez badoo si tinder. 

Merita sau ii pierdere de timp ? Mie sincer mi se pare slabut si cand spun asta ma refer si dupa ce primesti like/match deabea scoti cateva cuvinte de la ele..

Multumesc :)

Din punctu meu de vedere sunt sanse mici sa prinzi ceva pe aplicatii de genu ala.

Necesita mult timp si multa rabdare.

Chiar daca ai match-uri, majoritatea fetelor nu stiu sau nu vor sa comunice.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...