Sari la conținut

Fată EMO.0753668751

Postări Recomandate

Vizitator Tudor.333
Reputație: 0

A mai dat careva aici? eu am lovit-o si era pe stop, nu am știut, noroc ca aveam prezervativ, nu a zis nimic am vazut si am scos-o repede, e nebună femeia, aveți grija. Baftă 

Link spre comentariu
Vizitator Tudor.333

A mai dat careva aici? eu am lovit-o si era pe stop, nu am știut, noroc ca aveam prezervativ, nu a zis nimic am vazut si am scos-o repede, e nebună femeia, aveți grija. Baftă 

Link spre comentariu
Vizitator Tudor.333

A mai dat careva la dra? Eu am lovit-o si era pe stop nu a zis nimic, norocul meu a fost ca am avut prezervativ și mi-am dat seama repede ca este ceva in neregulă, aveți grija băieți ca dra. nu e pe treaba ei. Baftă si ciocane tari!

Link spre comentariu
Vizitator Tudor.333
Acum 11 minute, razielduke a spus:

Pardon? Ai futut fara prezervativ?

Colegu sunt multi inconstienți...dar nai ce face...femeia nu este pe treaba ei, dar nu cred ca face fara protectie, eu am avut noroc ca am avut prezervativ și mi-am dat seama repede că este ceva in neregulă si am scos-o repede..m-am spalat si am plecat.

Link spre comentariu
  • Oras:romania
La 15.12.2021 la 21:48, razielduke a spus:

Pardon? Ai futut fara prezervativ?

Da am futut-o fara prezervativ,ce e asa mare nedumerire la voi,am 50+ pe timpul meu nu se gaseau prezervative,deci o faceam fara,nu existau boli precum SIDA,puteai sa iei un sculament sau latei,insa existau niste metode la vremea respectiva,prin care iti dadeai seama cand femeia era bolnava cu astfel de boli...iar noi astia batranii cunoastem cand o femeie se poate fute cu prez sau fara,am futut multe de aici fara prez....cand ti-o tragi cu prez ,este ca si cum ai face dus imbracat,ori futem ori nu.

Link spre comentariu
Vizitator Tudor.333
Acum 6 ore, gylsongyl a spus:

Da am futut-o fara prezervativ,ce e asa mare nedumerire la voi,am 50+ pe timpul meu nu se gaseau prezervative,deci o faceam fara,nu existau boli precum SIDA,puteai sa iei un sculament sau latei,insa existau niste metode la vremea respectiva,prin care iti dadeai seama cand femeia era bolnava cu astfel de boli...iar noi astia batranii cunoastem cand o femeie se poate fute cu prez sau fara,am futut multe de aici fara prez....cand ti-o tragi cu prez ,este ca si cum ai face dus imbracat,ori futem ori nu.

Ideea este ca ai putea tu sa o îmbolnăvești pe ea, sau cele la care mergi daca faci sex neprotejat, ar trebui sa mergi la un doctor pentru un control la cap, sigur ai nevoie de asta.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, liviu16cm a spus:

Pe vremea ta... Asta suna ceva de genul, oricum ți-ai trăit viata... Te rog sa ma scuzi dar ești un mare tâmpit! 

Bafta! 

Care e faza iti este frica ai fost dupa mine la ele,asta e ,cap sau pajura,eu am ales ruleta ruseasca,imi place adrenalina,sa joc murdar,tu de care parte a baricadei esti....data viitoare cand te duci la curve sa iti pui intrebarea daca am trecut si eu pe acolo inaintea ta...

Link spre comentariu
Vizitator Tudor.333
Acum 1 oră, gylsongyl a spus:

Care e faza iti este frica ai fost dupa mine la ele,asta e ,cap sau pajura,eu am ales ruleta ruseasca,imi place adrenalina,sa joc murdar,tu de care parte a baricadei esti....data viitoare cand te duci la curve sa iti pui intrebarea daca am trecut si eu pe acolo inaintea ta...

Esti un mare prost, locul tau este la spital, la nr 9, pacat de varsta de 50+ pe care zici ca o ai....nu meriti nimic, esti bolnav rău, dar va avea grija cineva de tine..

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
2 hours ago, gylsongyl said:

Faza e ca ești mult mai prost decât îmi imaginam sau decat vrei sa pari pe aici! 

Ai dreptate, data viitoare când merg la fete o sa ma gandesc la cât de prost ești 😂😂😂

• Mersi 1
Link spre comentariu
Acum 14 ore, Vizitator Tudor.333 a spus:

Esti un mare prost, locul tau este la spital, la nr 9, pacat de varsta de 50+ pe care zici ca o ai....nu meriti nimic, esti bolnav rău, dar va avea grija cineva de tine..

WOW,ati inceput cu amenintari grave.eu zic sa lasati ura si dusmania de o parte si sa mergeti la doctor sa va faceti un control,poate nu sunteti siguri pe voi,poate vati infectat de la fetele la care ati fost,in prima faza sa va faceti un test HIV si pe urma mai vedem cat de vehementi o sa mai fiti pe aici....TIC TAC TIC TAC ,timpul trece in defavoarea ta.

Link spre comentariu
Acum 13 ore, liviu16cm a spus:

Faza e ca ești mult mai prost decât îmi imaginam sau decat vrei sa pari pe aici! 

Ai dreptate, data viitoare când merg la fete o sa ma gandesc la cât de prost ești 😂😂😂

NU rezolva nimic vorbele tale,acelasi raspuns si pt tine,inainte sa mergi la alte fete,dute la doctor sa fati un test HIV....nu se stie ce aduce anu si secunda,sigur voi sunteti cei vaccinati cu a treia doza boster,super ...dar asta nu va scapa de alte boli venerice.

Link spre comentariu
14 hours ago, gylsongyl said:

NU rezolva nimic vorbele tale,acelasi raspuns si pt tine,inainte sa mergi la alte fete,dute la doctor sa fati un test HIV....nu se stie ce aduce anu si secunda,sigur voi sunteti cei vaccinati cu a treia doza boster,super ...dar asta nu va scapa de alte boli venerice.

Ești din ce în ce mai prost și nu vrei sa încetezi sa semnalizezi! 😂😂😂

Ne-ai convins pe toți, gata! 🤝🏼 

• Mersi 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...