Sari la conținut

Granada/Magala

jacket

Postări Recomandate

• Oras:Roaming
Postat

Aflate nu foarte departe una de cealaltă, aici găsiți un teren destul de propice plăcerilor carnale plătite. 

Postat

In principal găsiți ce trebuie pe doua situri mari "passion.com" și "granadacitas.com"....aici am găsit eu cel puțin.  Pe passion trebuie derulat pana la pagini avansate gen 17 sau 20,pentrunca primele sunt automate, abia apoi le găsiți pe alea puse manual, fresh (anunțurile)... 

Puncte forte, toate au WhatsApp, sunt amabile, trimit poze, prețuri liniare 50 cu 100euro sau variații minore 

Puncte slabe, nu vorbesc deloc engleza, dar vorbesc eu spaniola de ma dor mâinile și cu funcția de translate am reușit sa dau voios la buci in câteva reprize plătite și una neplătit (nu direct....) 

Prostituția nu e interzisa specific, proxenetismul, da. 

Fetele sunt de toate. De la caucaziene la mexicane, columbiene și pana la araboaice și africane... De dragul forumului o sa pun și câteva "recenzii" dacă am timp, ca încă am pozele salvate. 

Gfe cam absent, dar servicii foarte bune... În special DT.... Am crezut ca îmi mănâncă și un picior la un moment dat una... 

• Like 1
Postat

Si pentru ca am ceva timp, recenzia 1.

GRANADA, Septembrie 2021.

Găsit anunț pe Passion.com unde poți filtra după locație și culmea, am găsit o femeie pesemne de origini locale în zona unde eram.

Contactat pe whatsapp cu Translate(plug-in la tastatura, scrie direct în limba necesara). 

[9/xx, 00:50] Jeans: Hola
[9/xx, 13:21] X Spa Gra "la chana" 1: Hola
[9/xx, 13:21] X Spa Gra "la chana" 1: Q tal
[9/xx, 13:22] Jeans: Bien
[9/xx, 13:23] Jeans: Está bien, iba a pedir los detalles
[9/xx, 18:08] X Spa Gra "la chana" 1: Media hora 50€
[9/xx, 18:08] X Spa Gra "la chana" 1: Una hora 100€
[9/xx, 18:08] X Spa Gra "la chana" 1: Hago todos los servicios
[9/xx, 18:09] X Spa Gra "la chana" 1: Menos griego

Cam asa arata standard o oferta, deși mi-a răspuns a doua zi. Ne-am înțeles fără negocieri la o ora din seara respectiva și surpriza, cca 100 de metri distanta... Asa ca m-am prezentat în șlapi la ușa dânsei. 

Pozele reale, fizionomie de spaniola, ai cu ce te lua la trântă. Am înmânat banii după ce mi-a confirmat serviciile și am purces la a ma răcori la duș (e fixul meu) 

Domnișoara, tinerica, sub 25, frumoasă la figură a făcut la fel și a revenit în prosop. Inițial am găsit-o în lenjerie, nu foarte pretențioasă dar nici casual. 

A urmat fututul de unde am plecat mulțumit. Totul protejat, dar intens și corect... Am avut impresia ca s-a rupt prezervativul de mai multe ori la cât de apăsat s-a futut... Uneori ea pe mine, alteori eu pe ea și la final m-am scurs cu deosebita înflăcărare în guma întinsă la refuz printre măruntaiele ei strângând din dinți și de soldurile ei pe la spate. 

Îmbrăcat și plecat, mi-a dat pupături pe amândoi obrajii la plecare. 

Am dormit bine. 

Nu notez convențional ca nu mi se pare relevant. 

• Like 2
Postat

Recenzia 2

Din ciclul "mai buna era o labă", sa va povestesc una de uitat rapid....

Pe aceleași granadacitas.com și passion.com, cu VPN dacă doriți sa accesați din România site-ul, am purces la căutări îndelungate și după răzgândit, îndoit și scremut îndelung am făcut rahatul praf. 

Am decis ca următorul anunț e câștigător după ce am cochetat cu o grămadă altele: https://www.granadacitas.com/putas-granada-49414-margarida-617542251

Așadar, am discutat detalii cu tastatura magica, am convenit la o anumita ora și m-am prezentat în zona, cartier de bătrânei care se plimba pe afara, duduia nu a mai răspuns o vreme și am crezut ca e teapa asa ca mi-am luat de băut la o terasa pe acolo, căldură mare, mon cher.... După vreo 40 de minute hop, suna telefonul ca "mai vii, dragule? ". Cum eram deja puțin amețit, m-am luat sa discut, sa clarific etc.

Pana la urma, m-am mai uitat la poze și, manat de coaiele umflate și neuronii alcoolizați am decis sa scald scarbavnicul... Mai ales ca erau prospecte de sodomie și dare'n gât. Proasta decizie sa fac asta martol, nu mai gândești bine, nu mai vezi... 

Ajung la locație, peste drum. Întru cu domnul penis deja invartosat la gândul bucilor alea babane și deja ma vedeam cum o ard pe dindos ca un țânțar pe speiș. 

Nici nu m-am uitat bine la ușa la cine ma aștepta.... In camera întuneric aproape, doar o veioza chioara într-un colt, caut sa aprind becul, aia sare ca arsă, ca nuu nuuuuu. "Plm, fă, eu vreau sa aprind becul, n-auzi" și îl aprind, ma uit, il sting.... "bine, tanti, puteți sa îl lăsați stins".... Mi-a scăzut erectia mai ceva ca bitcoin. Urâtă, strâmbă și bătrână....ce teroare. Nici o treaba cu pozele, Grinch în tanga....

Dădusem banii, asa ca am zis sa bag și pula.... M-am împrospătat la baie și am revenit cam în doi peri... Am pus eu prezervativ pe bețigașul semiflasc și i-am dat sa suga... De cum a băgat-o în gura m-a luat de buci, m-am speriat gândind ca cine știe ce dracu face dar aparent asa suge ea... A băgat-o bine de tot în gură și am intrerupt-o doar pentru ca s-a sculat și m-am gândit ca dacă tot e hâdă ca un baobab noaptea, sa fac niște porcarii. Asa ca i-am aratat sa se pună pe pat cu capul pe spate la margine și spre mirarea mea a exacutat zâmbind. M-a luat iar de buci și m-a tras de zici ca voia sa ma bage cu totul.... M-a bufnit și rasul dar m-am confirmat și am început sa o fut în gât simțindu-i nasul pe la coaie. Nu înecat, nu mofturi... "Campeoană".

Ca sa termin m-am scos încet sa nu agăț guma in dinții puși cu sapa precum cartofii, i-am spus sa se pună în poziție pentru "griego" și i-am dat depărtat bucile. Aveam bale peste tot și când i-am ridicat picioarele am văzut clar ca era udă.... Poate de la cela de dinainte... Înmuiat puțin capul și apoi hop, tot protapu'n dos. Nici pâs n-a spus și s-a dilatat instant, am avut senzația aia de călcat în gol... Am mai schimbat unghiul de atac puțin și am dat cu privirea în tavan pana mi-a ieșit ochiul.... 

M-am îmbrăcat și m-am tirat. 

Faptura : 1, Shrek la Costinești.
Bârlogul : 4, urat, întuneric, cartier de geriatrie. Dar foarte curat înăuntru. 
Acțiunea :
Oral : 5, cred ca face orice te taie capul.
Normal : N/A, nu am încercat.
Anal: 3, "în zadar cauti strâmtoare".
Feeling : 1, film de groaza.
Amenda : 50 euro.
Timp : sub 20 de minute.

• Like 1
  • Haha 2
  • Inimioara 1

Postat

Manat de dezamăgirea de mai sus am mai băgat o fisa pe passion.com unde am aflat ca exista un fel de statistics embedded. Așadar am găsit un anunț fără republicare automata cu puține accesări în istoric. 

Nu am salvat anunțul dar am avut parte de o experiență ce a spălat onoarea locului. De cum găsesc anunțul am sa scriu și recenzia. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...