Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 3 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 3 Bună dimineața 😍 Disponibilă pentru programări 👌👌 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 5 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 5 Bună dimineața ☺️☺️ Disponibilă 🥰 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 5 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 5 1 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 5 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 5 ☺️ Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 5 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 5 Locuri disponibile pana la ora 2️⃣3️⃣ 0️⃣0️⃣ Weekend plăcut sa avem 🥰☺️😄 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 5 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 5 1 3 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 6 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 6 Disponibilă pentru programări 😘😘 Ultimele zile 🫠 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 6 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 6 1 2 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 27 Bună dragi Brașoveni 🤗🤗 De mâine voi fi disponibilă în orașul vostru. Va aștept cu drag și să ne revedem cu bine 🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 27 1 3 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 29 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 29 Bună dimineața 🤗🥰 Disponibila începând cu ora 1️⃣1️⃣ 3️⃣0️⃣ Va doresc o săptămână ușoară 😉😗😚 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 29 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 29 1 2 Link spre comentariu
fernondo Reputație: -76 Postat Aprilie 29 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Aprilie 29 Mama ce bună te-ai făcut trebuie neapărat sa revin la tine 1 1 1 Link spre comentariu
bowly Reputație: 246 Postat Aprilie 29 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 29 Salutare, astazi am vizitat-o pe Elena, programare pe wapp respectata. O stiam pe Elena de vreo jumatate de an sau mai bine. De data asta experienta a fost mult mai buna, am fost eu in forma. Fata s-a comportat foarte bine, ca si data trecuta de altfel, nu s-a schimbat nimic la ea, aceeasi fata cu zambetul pe buze tot timpul. M-a servit cu un suc si am fumat o tigara povestind putin. Apoi merg la dus dotat cu de toate. In camera de nebunii ma astepa goala pe pat, are niste sani frumosi si plini numai buni de lins si mangaiat. Pacat ca nu face FK sau poate face dar nu stiu eu. A inceput cu un ON executat foarte bine, cu DT. Cer sa montam preze si trecem la LOT destul de mult timp, am apreciat ca nu a cerut sa schimbam chiar daca se simtea ca a obosit. M-am simtit bine in pasarica ei, m-am putut bucura si de sani din voie, dupa ceva timp trecem la misionar unde am si finalizat. Per total o experienta reusita, Elena a fost la inaltime. Sanatate tuturor. Te pup Elena! 1 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 29 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 29 1 3 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 29 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 29 Disponibilă până la ora 2️⃣2️⃣ 3️⃣0️⃣ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29 Partajează Postat Aprilie 29 2 hours ago, Khalifaalfa said: Faina esti Eleno! Pregateste-te ca apar curand. Mi-e cam dor de tine…😘😘😘 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 29 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 29 1 oră în urmă, duhovnicul a spus: Faina esti Eleno! Pregateste-te ca apar curand. Mi-e cam dor de tine…😘😘😘 Te aștept 🥰🥰 Voi mai fi 3 zile în Brașov Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 30 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 30 Neața bună 😄😄 Disponibilă începând de la ora 1️⃣2️⃣ 0️⃣0️⃣ Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 30 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 30 Ultimele zile .🥰🥰🥰 Te aștept cu drag și pregătită pentru micile tale fantezii 😍🫠 Disponibilă astăzi până la ora 1️⃣9️⃣ 0️⃣0️⃣ maxim 2️⃣0️⃣ 0️⃣0️⃣🔋🔋 1 2 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 30 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 30 1 4 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Mai 1 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Mai 1 Bună dragiilor😘 Disponibilă începând cu ora 1️⃣3️⃣ 0️⃣0️⃣ Link spre comentariu
Dyonysy Reputație: 299 Postat Mai 1 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Mai 1 Bună Elena, o actualizare de servicii/prețuri se poate ? Mulțumesc Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Mai 1 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Mai 1 Serviciile mele sunt: -oral -Stripteas -sex normal in diferite poziții (doar protejat) -masaj de relaxare -hand job -finalizarea corporală 🍓Servicii extra: Edging [start -stop] (50) -oral neprotejat (50) -finalizarea orala (50) -uro doar activ (100) Cadoul meu este de 🍓150 finalizare 🍓300 ora Fac si deplasari doar la hotel 🍓600 ron Dețin locație : -curată -cu baie dotată cu toate cele necesare :prosoape , gel de duș etc... Imi rezerv dreptul de a-mi selecta persoane cu care voi interacționa . Nu accept persoane: -stare de ebrietate -sau sub influența altor supstanțe - biluțe ,sau alte accesorii Cu drag ,Elena 1 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Mai 2 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Mai 2 Hello dragilor🥰 Va doresc Sărbători Pascale Fericite 🫠🫠 Mulțumesc pentru vizite și să ne revedem cu bine 👌👏☺️ 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum