Sari la conținut

Elena - - 0712271693

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat
Acum 16 ore, fernondo a spus:

Saluare

Revizitat pe elena după ceva vreme buna astăzi pe la 15:40  nu mai știu a cata oara nu o sa mai întru în detalii cum a decurs întâlnirea ca am mai făcut recenzii da elena se vede ca e top se vede ca a avansat oral foarte bun adânc tot ce trebuie la normal tot la fel de mai bun fata de alte dati când am fost la ea 

Amenda 300 pentru o ora 

Si sa făcut și mai buna și frumoasa ești top elena si mersi frumos pentru ziua de azi

Hei ,mulțumesc 💯☺️

Să ne revedem cu bine 🥰🤗

Reputație: 4
Postat

Salut 

Astăzi am vizitat-o pentru prima dată Elena..ce sa vă zic prompta pe watap...mai frumoasa ca  în poze știe că i-am zis...😁 Piele fina..sexi..forme..te face fericit merita incercat .. sociabila..o finuta...te pop și o să te mai vizitez!!!

• Inimioara 1
Postat
Acum 17 ore, Ali37 a spus:

Salut 

Astăzi am vizitat-o pentru prima dată Elena..ce sa vă zic prompta pe watap...mai frumoasa ca  în poze știe că i-am zis...😁 Piele fina..sexi..forme..te face fericit merita incercat .. sociabila..o finuta...te pop și o să te mai vizitez!!!

Hei ...mulțu ☺️☺️ 

Apreciez, pe cei care își rup din timpul lor sa îmi scrie o recenzie aici 🫠🫠 

Postat

Ciaooo 🥰  

Voi mai fi câteva zile în Brașov 

Vă aștept cu drag pe whatsapp sa stabilim o întâlnire ca la carte 📙 🫡💯🤗🤗🫠😘😊😊

Postat

Vizitată azi din nou ,draga mea Elena .

Programare la 12:00 respectata din ambele părți  reconfirmare cu o oră înainte . Îmi deschide ușa aceiași fată drăguță ,sexi,cizme negre lungi (îi stă criminal ) ,bronzata de data aceasta și îi stă bine  ...data trecuta nu era 

Am stat la un pahar cu apa... eu fiind nefumător .Dus împreună și trecut la ce îmi place mie mai mult ,să iubesc femeile și Elena este o femeie pe care trebuie sa o savurezi din plin .Este atât de fina pe cord zici că are piele de bebeluș și ador asta 

Locația :Coresi evident (apartament curat ,prosoape curate ...chiar l am mirosit înainte să mă șterg și se simte că are grija de aceste aspecte foarte importante pentru mine ) 

Oral neprotejat:adânc ,umed ,atenta la sateliți ,pasional se cunoaște că profesează din ce in ce mai bine 

La normal am încercat destule poziții și nu se a tras niciodată înapoi din contra ,da contre 

Vorbăreață ,mereu pusă pe glume ...are atâta energia în ea se cunoaște că e moldoveanca mai ales cu frumusețea ei și știe asta .Bravo ei! 

Timp 1h cadou 350 

Intr o propoziție:Știe ce face și cum face, să te înebunească când îi calci pragul 

Te pup și o să mai revin cu siguranță 

• Inimioara 2
Postat

Bună dimineața dragiilor 😘😊

Disponibilă începând cu ora 1️⃣1️⃣ 0️⃣0️⃣ 

Voi mai fi 3-4 zile 🥰

Postat
La 07.06.2024 la 13:57, cristibay a spus:

Vizitată azi din nou ,draga mea Elena .

Programare la 12:00 respectata din ambele părți  reconfirmare cu o oră înainte . Îmi deschide ușa aceiași fată drăguță ,sexi,cizme negre lungi (îi stă criminal ) ,bronzata de data aceasta și îi stă bine  ...data trecuta nu era 

Am stat la un pahar cu apa... eu fiind nefumător .Dus împreună și trecut la ce îmi place mie mai mult ,să iubesc femeile și Elena este o femeie pe care trebuie sa o savurezi din plin .Este atât de fina pe cord zici că are piele de bebeluș și ador asta 

Locația :Coresi evident (apartament curat ,prosoape curate ...chiar l am mirosit înainte să mă șterg și se simte că are grija de aceste aspecte foarte importante pentru mine ) 

Oral neprotejat:adânc ,umed ,atenta la sateliți ,pasional se cunoaște că profesează din ce in ce mai bine 

La normal am încercat destule poziții și nu se a tras niciodată înapoi din contra ,da contre 

Vorbăreață ,mereu pusă pe glume ...are atâta energia în ea se cunoaște că e moldoveanca mai ales cu frumusețea ei și știe asta .Bravo ei! 

Timp 1h cadou 350 

Intr o propoziție:Știe ce face și cum face, să te înebunească când îi calci pragul 

Te pup și o să mai revin cu siguranță 

Mulțu 😊 

Ești bine-venit oricând 🫡😊

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 7 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...