Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Iunie 5 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 5 Te aștept sa ne distram 🍑💋💯🔋👏🤝 2
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Iunie 5 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 5 Acum 16 ore, fernondo a spus: Saluare Revizitat pe elena după ceva vreme buna astăzi pe la 15:40 nu mai știu a cata oara nu o sa mai întru în detalii cum a decurs întâlnirea ca am mai făcut recenzii da elena se vede ca e top se vede ca a avansat oral foarte bun adânc tot ce trebuie la normal tot la fel de mai bun fata de alte dati când am fost la ea Amenda 300 pentru o ora Si sa făcut și mai buna și frumoasa ești top elena si mersi frumos pentru ziua de azi Hei ,mulțumesc 💯☺️ Să ne revedem cu bine 🥰🤗
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Iunie 5 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 5 Disponibilă până la ora 0️⃣0️⃣ 0️⃣0️⃣ 🤗
Ali37 Reputație: 4 Postat Iunie 5 Postat Iunie 5 Salut Astăzi am vizitat-o pentru prima dată Elena..ce sa vă zic prompta pe watap...mai frumoasa ca în poze știe că i-am zis...😁 Piele fina..sexi..forme..te face fericit merita incercat .. sociabila..o finuta...te pop și o să te mai vizitez!!! 1
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Iunie 6 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 6 Bună dimineața 🫠🫠 Disponibilă
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Iunie 6 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 6 Acum 17 ore, Ali37 a spus: Salut Astăzi am vizitat-o pentru prima dată Elena..ce sa vă zic prompta pe watap...mai frumoasa ca în poze știe că i-am zis...😁 Piele fina..sexi..forme..te face fericit merita incercat .. sociabila..o finuta...te pop și o să te mai vizitez!!! Hei ...mulțu ☺️☺️ Apreciez, pe cei care își rup din timpul lor sa îmi scrie o recenzie aici 🫠🫠
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Iunie 6 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 6 Disponibilă până la ora 0️⃣0️⃣ 0️⃣0️⃣ 🫡🫣🫢🤭
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Iunie 6 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 6 Până la 0️⃣0️⃣ 0️⃣0️⃣🪄🪄👌👌 2
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Iunie 7 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 7 Bună dimineața, s a trezit dulceața 🥰🥰 Disponibilă 🤭🤭
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Iunie 7 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 7 Ciaooo 🥰 Voi mai fi câteva zile în Brașov Vă aștept cu drag pe whatsapp sa stabilim o întâlnire ca la carte 📙 🫡💯🤗🤗🫠😘😊😊
cristibay Reputație: 4 Postat Iunie 7 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 7 Vizitată azi din nou ,draga mea Elena . Programare la 12:00 respectata din ambele părți reconfirmare cu o oră înainte . Îmi deschide ușa aceiași fată drăguță ,sexi,cizme negre lungi (îi stă criminal ) ,bronzata de data aceasta și îi stă bine ...data trecuta nu era Am stat la un pahar cu apa... eu fiind nefumător .Dus împreună și trecut la ce îmi place mie mai mult ,să iubesc femeile și Elena este o femeie pe care trebuie sa o savurezi din plin .Este atât de fina pe cord zici că are piele de bebeluș și ador asta Locația :Coresi evident (apartament curat ,prosoape curate ...chiar l am mirosit înainte să mă șterg și se simte că are grija de aceste aspecte foarte importante pentru mine ) Oral neprotejat:adânc ,umed ,atenta la sateliți ,pasional se cunoaște că profesează din ce in ce mai bine La normal am încercat destule poziții și nu se a tras niciodată înapoi din contra ,da contre Vorbăreață ,mereu pusă pe glume ...are atâta energia în ea se cunoaște că e moldoveanca mai ales cu frumusețea ei și știe asta .Bravo ei! Timp 1h cadou 350 Intr o propoziție:Știe ce face și cum face, să te înebunească când îi calci pragul Te pup și o să mai revin cu siguranță 2
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Iunie 7 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 7 Disponibilă până la ora 2️⃣1️⃣ 0️⃣0️⃣
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Iunie 10 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 10 Bună dimineața dragiilor 😘😊 Disponibilă începând cu ora 1️⃣1️⃣ 0️⃣0️⃣ Voi mai fi 3-4 zile 🥰
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Iunie 10 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 10 La 07.06.2024 la 13:57, cristibay a spus: Vizitată azi din nou ,draga mea Elena . Programare la 12:00 respectata din ambele părți reconfirmare cu o oră înainte . Îmi deschide ușa aceiași fată drăguță ,sexi,cizme negre lungi (îi stă criminal ) ,bronzata de data aceasta și îi stă bine ...data trecuta nu era Am stat la un pahar cu apa... eu fiind nefumător .Dus împreună și trecut la ce îmi place mie mai mult ,să iubesc femeile și Elena este o femeie pe care trebuie sa o savurezi din plin .Este atât de fina pe cord zici că are piele de bebeluș și ador asta Locația :Coresi evident (apartament curat ,prosoape curate ...chiar l am mirosit înainte să mă șterg și se simte că are grija de aceste aspecte foarte importante pentru mine ) Oral neprotejat:adânc ,umed ,atenta la sateliți ,pasional se cunoaște că profesează din ce in ce mai bine La normal am încercat destule poziții și nu se a tras niciodată înapoi din contra ,da contre Vorbăreață ,mereu pusă pe glume ...are atâta energia în ea se cunoaște că e moldoveanca mai ales cu frumusețea ei și știe asta .Bravo ei! Timp 1h cadou 350 Intr o propoziție:Știe ce face și cum face, să te înebunească când îi calci pragul Te pup și o să mai revin cu siguranță Mulțu 😊 Ești bine-venit oricând 🫡😊
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Iunie 10 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 10 Disponibilă până la ora 2️⃣1️⃣ 0️⃣0️⃣ astăzi 😊💯
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Iunie 11 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 11 Neața bună 🥰🥰 Ultimele 3 zile 💋💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum