Sari la conținut

Elena - - 0712271693

Postări Recomandate

• Oras:Brașov
Acum 10 ore, joebgb123 a spus:

Bună seara.

Azi am fost la Elena în Brașov. 

Locație - lângă Coresi 

Apartament curat, baie, duș, prosop. 

M-am simțit în siguranță. 

Fata este foarte drăguță. Am încercat diferite poziții. Nota 10

Cadou 150 pentru pentru o finalizare. 

Mersi mult. 

MULȚUMESC 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare

programare  usor pe whats app, totul ok.

Aspect 8+ : are potential de 10 cu un pic de tonifiere la ce trasaturi are. mie imi place asa un pic de burtica  dar are  un pic carnea moale si tre sa depunctez, asta ca o critica constructiva, e pacat ca suntem tineri😂 . Arata bestial in lenjerie si tocuri

Alte aspecte: e o fata draguta, joviala, deschisa la vorba si te face sa te simti bine fiind orientanta pro client.  cred ca telefonu ar tre sa fie pe silent complet, a vibrat de cateva ori de la apeluri, e usor deranjant.

Oral 6: OP primu nr si ON al doilea pt care am decartat extra 50. nu stiam ca oralu protejat e extra e ceva ce evit mereu, nu prea inteleg treaba asta. fara artificii simplut, incearca deep dar nu vrea sa acorde atentie si la sateliti desi i am zis. 

NP 9+ : stramta si foarte interactiva se misca foarte bine LOT nu face figuri ca a obosit dupa 1 min. e buna de...

Per total am plecat multumit dar mai are de imbunatatit, daca nu era extra ON era un raport calitate pret foarte bun si clar de recomandat.

Merci

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator Handicapabil
Reputație: 0

Am fost azi la aceasta draguta domnisoara. Pot spune doar ca, de cand am intrat in apartament, m am simtit in compania ei ca si cum as fi fost cu gagica mea. Fata este de foarte mult bun simt daca esti manierat si cauta sa iti implineasca dorintele. Nu s a grabit, nu a stat cu ochii pe ceas, si a fost foarte joviala si zambareata. Cadoul 150 ron pt o finalizare. Recomand celor care sunt amatori de fete blondute si nu numai. :) am de gand sa revin.

Link spre comentariu
Acum 11 ore, Handicapabil a spus:

Am fost azi la aceasta draguta domnisoara. Pot spune doar ca, de cand am intrat in apartament, m am simtit in compania ei ca si cum as fi fost cu gagica mea. Fata este de foarte mult bun simt daca esti manierat si cauta sa iti implineasca dorintele. Nu s a grabit, nu a stat cu ochii pe ceas, si a fost foarte joviala si zambareata. Cadoul 150 ron pt o finalizare. Recomand celor care sunt amatori de fete blondute si nu numai. :) am de gand sa revin.

Te aștept cu drag la mine 🤭

Link spre comentariu

Salutare. Am fost din nou la titulara topicului.  Am stat o oră și a meritat.

Apartament nou, foarte drăguță, 

Punctuală  și profi la capitolul servicii oferite. Nu am ce reproșa. A fost atentă și am fost tratat corespunzător. Ii mulțumesc pentru întâlnirea oferită. De revenit, cu siguranță. 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Alex6203 a spus:

Salutare. Am fost din nou la titulara topicului.  Am stat o oră și a meritat.

Apartament nou, foarte drăguță, 

Punctuală  și profi la capitolul servicii oferite. Nu am ce reproșa. A fost atentă și am fost tratat corespunzător. Ii mulțumesc pentru întâlnirea oferită. De revenit, cu siguranță. 

Mersi 😊

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...