Sari la conținut

Elena - - 0712271693

Postări Recomandate

Postat

Hello, lume!

Hai sa sparg gheata de la noul cont cu o recenzie la Elena. Aveam alt cont dar din cauza inactivitatii din pandemie (cred?!) am ramas fara el. Anywhore, here I go. 

Contactat domnisoara pe wa, usor si fara griji. Discutie placuta, aflta toate detaliile.

Locatie pe langa Coressi - discreta ei cu locuri de parcare, relativ usor de gasit.

Fata e ca-n poze. Serios. Frumusica la chip, perversa la corp. Ai pe ce pune mana, ai dupa ce intoarce capul. Sani medii, un firicel de burtica, fund misto, glenzne fine, pedichiura ingrijita (pentru amatori) si, ceva ce n-am vazut prin recenziile de pana acum - o pasarica destul de carnoasa. Nu spun "foarte" ca nu e exagerata dar cred ca majoritat a amatorilor de labii maricele for fi multumiti.

Igiena ireprosabila, de la epilat la mirosuri 

Don'soara exceleaza si la social skills din punctul meu de vedere. E vorbareata si lipicioasa. Draguta si directa. 

La actiune nu o sa intru prea mult in detalii ca sunt statut. Oral bun si sustinut, facut cu placere, normal ca cu o prietena veche. Personal am fost mai mult decat multumit si pot s-o recomand celor ce cauta ceva natural, cinstit si tanar. Daca mi-o scapat ceva, va stau la dispozitie.

Have fun!

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Oras:Brașov
Postat
Acum 9 ore, Radu_bv69 a spus:

Hello, lume!

Hai sa sparg gheata de la noul cont cu o recenzie la Elena. Aveam alt cont dar din cauza inactivitatii din pandemie (cred?!) am ramas fara el. Anywhore, here I go. 

Contactat domnisoara pe wa, usor si fara griji. Discutie placuta, aflta toate detaliile.

Locatie pe langa Coressi - discreta ei cu locuri de parcare, relativ usor de gasit.

Fata e ca-n poze. Serios. Frumusica la chip, perversa la corp. Ai pe ce pune mana, ai dupa ce intoarce capul. Sani medii, un firicel de burtica, fund misto, glenzne fine, pedichiura ingrijita (pentru amatori) si, ceva ce n-am vazut prin recenziile de pana acum - o pasarica destul de carnoasa. Nu spun "foarte" ca nu e exagerata dar cred ca majoritat a amatorilor de labii maricele for fi multumiti.

Igiena ireprosabila, de la epilat la mirosuri 

Don'soara exceleaza si la social skills din punctul meu de vedere. E vorbareata si lipicioasa. Draguta si directa. 

La actiune nu o sa intru prea mult in detalii ca sunt statut. Oral bun si sustinut, facut cu placere, normal ca cu o prietena veche. Personal am fost mai mult decat multumit si pot s-o recomand celor ce cauta ceva natural, cinstit si tanar. Daca mi-o scapat ceva, va stau la dispozitie.

Have fun!

MULȚUMESC pentru recenzie 💯🥳

Postat

Bună dimineața dragiilor, mai sunt disponibila doar azi

Nu ezita sa ma contactezi pentru a stabili o întâlnire 

Cu drag, Elena 👠👙

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
La 17.02.2022 la 10:20, Crystinainna a spus:

Disponibila pentru programări large.Screenshot_20211004_170404.jpg.4a4c08224e47aaf3ff54b77f2242821f.jpg

Esti superba💋💋💋

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 35 minute, Crystinainna a spus:

large.Screenshot_20211124_155810.jpg.c8d0f084ca73f4c5e3adf3d13cccf2c9.jpg

Cuplu primesti? Sau faci ín grup 

Vizitator Hades2008
Reputație: 0
Postat

Am vizitat-o si eu si am sa va descriu exact realitatea. Arata bine gagica in ciuda unei mici burtici, are potential. Are un chip foarte dragut(chiar foarte), vocea la fel.

Miroase in schimb a tigari de lesini. Petru mine, unul, e total respingator. Iti arunca peste pula flasca direct prezervativ, oralul e slab, iar daca vrei fara caciulita e extra 50 :)).

La normal sta mai bine, nu-ti zice ca oboseste, e buna tare de luat in....Mno, acum fiecare decide daca se duce iar sau nu.

Postat
20 hours ago, Crystinainna said:

Legat de fumat, nu pot face nimic. Sunt fumători si nefumători. 

Incerc de fiecare data sa aerisesc, dar bineînțeles pentru un nefumător se simte.  

Poti sa faci multe pt nefumatori, de exemplu sa folosesti apa de gura si sa fumezi doar la bucatarie.. !

Asta poate chiar faci, nu stiu.. !

• Like 3
Postat
8 hours ago, Crystinainna said:

S-a întâmplat să miroase in casa a fum de țigară....atâta tot. 

Asta este.. incearca si tu sa fumezi mai mult la bucatarie cu geamul deschis, ca unii dintre noi suntem nefumatori si cuplati/casatoriti!

Spor la treaba!

🥰🥰

• Mersi 1
Postat

👙Ciao!
Sunt Ella, o domnișoara dulce și educata de 26 de ani, ce îmbina plăcutul cu eroticul.

Ma bucur ca ți-am atras atenția.

Te aștept intr-un cadru discret, intim și plăcut pentru a petrece clipe speciale și pline de pasiune împreuna. Sunt tandră și imi plac săruturile pe corp!

Igiena și corectitudinea sunt punctele mele forte!

Discreție 100%

Pozele reale 10000% !!!

Nu muncesc cu persoane in stare de ebrietate! Nu răspund la număr privat! Nu muncesc cu bile!

• Like 1
Postat

Salutare. Am revizitat domnișoara topicului și din nou m-am simțit foarte bine.

Pe lângă sex, care este de calitate se poate discuta lejer despre orice. 

Este foarte drăguță și naturală. Curățenie în locație și apartament ok.

Punctuală. Comunicarea lejeră pe what's up.

Nu m-am simțit grăbit niciodată si fără deranj cu telefon in timpul întâlnirii. 

Eu personal o vizitez de fiecare data când îmi permite timpul.

Mulțumesc Elena pt primire. 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, Alex6203 a spus:

Salutare. Am revizitat domnișoara topicului și din nou m-am simțit foarte bine.

Pe lângă sex, care este de calitate se poate discuta lejer despre orice. 

Este foarte drăguță și naturală. Curățenie în locație și apartament ok.

Punctuală. Comunicarea lejeră pe what's up.

Nu m-am simțit grăbit niciodată si fără deranj cu telefon in timpul întâlnirii. 

Eu personal o vizitez de fiecare data când îmi permite timpul.

Mulțumesc Elena pt primire. 

MULȚUMESC 😌

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...