Sari la conținut

La tine sau la hotel 0790477466

Postări Recomandate

• Oras:Terra
  • Oras:Terra
  • Telefon: 0758388082
  • Oras:Otopeni
  • Telefon: 0758388082
  • Oras:Otopeni
Postat

Poze imprumutate, cum a scris si Gepettooo,

Locatie pe la Universitate, In spate la Hotel Novotel, ultimul etaj, vedere superba la oras :D

350 ora, nu are tarif pe finalizare

Slabuta, fund superb, sani foarte mici spre deloc, 28 de ani reali pentru ca am prins-o cu minciuna in conversatie.

Sexul reusit, la fel si oralul, nu este grabita, 

Per total experienta  8/10 ,

• Haha 1
  • Inimioara 1
  • Telefon: 0769337999
  • Oras:bucuresti
Postat

Am fost si eu la tipa acum cateva zile, Carmen isi spune,

programare facuta pe whatsapp si respectata, locatia este foarte frumoasa si spatioasa nota 10, dupa usa ma asteapta tipa asta super( mai sexy decat ma asteptam) imbracata intr-o rochie sexy care dabea ii acoperea fundul ala al ei superb(un pic mai tarziu am fost placut surprins ca nu purta chiloti :)) ) e foarte frumosa si la chip si are si niste ochi superbi(nu uitati gusturile mai difera)  si are si un corp foarte armonios slabuta sanii micuti asa cum a zis si Pynochio(si de fund a zis bne chiar e superb) dar, tot am avut pe ce pune mana(mie oricum asa imi plac) per total pe fizic eu ii dau nota 9.75(putea sa aibe sanii un pic mai mari dar oricum mie asa imi plac femeile cu sanii mici fata draguta fundul superb si slim la corp poate chiar spe skinny)

actiunea a incepu cu sarutari si mangaieri, urmata de un oral soft foarte misto, deep, stie sa foloseasca foarte bine si limba cand face asta nota 10 si asta cu toate ca daca n-a acordat atentie la sateliti cu gurita dar, ce atentie le-a acordat cu manuta cel putin echivalentul a ce facea alta cu gurita(pe mine oricum nu prea ma intereseaza partea asta) In runda a 2-a m-a lasat sa fac un face fuck misto rau (chiar si asa stie sa-si foloseasca limba)

urmat de normal unde am schimbat mai multe pozitii la initiativa mea dar si la initiativa ei si pot spune ca efectiv m-a facut sa stig de placere si sa tremur, m-a facut sa ma simt ca un copil(gen stiti cat de mult se bucura copii cannd primesc ceva ce-si doresc) care toata viata lui a vrut sa se dea intr-un carusel si in sfarsit s-a dat si a fost abolut bestial(asta pe langa faptul ca i-a depasit asteptarile cursa in sine dar apoi ca si-a indeplinit si dorinta) altfel nu stiu cum sa va explic faptul ca n-am crezut ca poti simtii atata placere nota 11 din 10

GFE: nota 11 nu cred ca am simtit o conexiune mai profunda cu vreo tipa in viata mea, 

per total eu ii dau nota 11 din 10 pt ca mi-a depasit toate asteptarile si efectiv nici macar nu mi-as fi putut imagina ca pot simtii atata placere

achitat 400 lei pt o ora(am stat si un pic peste) de placere inimaginabila(efectiv nu-mi puteam imagina ca pot simtii atata placere (din cei 400 50 lei au fost taxa extra pt sarutari)

De revenit? Categoric DA! Asta cu toate ca imi cam depaseste un pic bugetul dar eu MA ABONEZ LA EA asa ca-i ocupati toata agenta ca mai vreau si eu sa mai trec pe la ea, as trece si azi daca as avea banutii. (by the way zicea cineva ca nu are tarif la finalizare, are 200 lei)

Nu uitati ca parerile sunt subiective, stiu ca am dat niste note extrem de mari dar, ce am povestit a fost pe baza experienteti pe care am avut-o cu ea( se poate sa fie si datorita faptului ca am simtit o conexiune puternica de cand am vazut-o)

Ciocane Tari!

• Inimioara 1

Postat

stiti ceva de ea, mai lucreaza? i-am dat si ieri si azi mesaj pe whatsapp dar aparent nu primeste mesajele, voiam sa ma duc iarasi la ea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...