Sari la conținut

⭐️⭐️ Kariina ⭐️⭐️ 0748371015

Kariina

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat
Acum 32 minute, shady_boy a spus:

am fost eu ieri de la 20:00 si fata a fost super de treaba. destul de punctuala si a vorbit foarte frumos. maxim 1 minut am asteptat in fata blocului pana sa-mi zica la ce numar sa sun la interfon.

@extase: Nu, nu am plecat eu mai devreme, deci nu a luat pe altul intre timp. Eu am fost acolo de la 20:02 la 20:32.

- i-ai confirmat cam tarzior vizita la mesajul ei de la 19:52, dar ai fi preferat sa te bage mai devreme;

- daca tot i-ai raspuns tarzior cu confirmarea, nu era chiar o tragedie sa fi asteptat 14 minute(pana la 20:44 cand ai fi putut urca). Dar aici depinde de rabdarea fiecaruia. Eu unul daca tot fac drumul sa ajung la locatie, astept chiar si 30 de minute(desi sunt de acord ca e neplacut) in caz de o eventuala desincronizare din asta; daca mi se pune pata, am rabdare. Dar cred ca te-am vazut cand ai plecat de pe bancuță (dupa 6-7 minute, adica la aprox 20:36).

Nu e placut sa asteptam, dar consider ca trebuie sa fim si noi putin intelegatori si flexibili (mai ales daca nu reusim sa le respectam cerinta cu confirmarea :) )

Overall fata e destul de ok, mai ales pentru cei care prefera fete minione, skinny si teen.

@Dyonysy recomand ;) 

Alta minciuna este ca ea mi-a spus mie ca nu i-am raspuns in timp util si a trebuit sa cheme pe altcineva, iar daca citeai mai bine ce am scris mai sus vedeai clar ca m-am inteles cu ea ca ne auzim la 20si20 cand sunt in drum spre ea, daca era o persoana corecta si cinstita imi spunea frumos ca ea nu procedeaza in acest mod si faceam asa cum imi cerea fara nici-un fel de problema, cum spuneam, astea sunt detalii despre caracterul unei persoane, cea ce pt mine conteaza, eu prefer sa evit genul asta de persoane, asa ca pt mine poate sa fie 10 pe linie la prestatie daca isi bate joc de mine (voit sau ne voit este egal) atunci cand ai experiente de genul asta pentru tine ca si pagubit este egal ca a facuto din prostie sau rau intentionat!

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Romania
Postat

Buna dimineața dragilor , disponibilă pentru programări 💕💕💋💋

4ED80D43-766E-43FA-BDD8-A730F364C2C6.jpeg

• Inimioara 4
Postat
Acum 11 ore, marlanu91 a spus:

La 100 din pacate nu sunt multe si cum saracia ii mare,cautam mai ieftin...si cand ii si ceva nou toti apeleaza,dar daca tot au venit cu pretu asta trebe sa ne respecte...dar probabil apelurile sunt multe si are de unde alege...

Ai la 100 pe cristina de pe torontalului care face si si cim in pretul de 100, eu zic ca acolo este cel mai bun raport preț~calitate servicii! Mai departe ca ai fetisuri cu skini criminal sau bbw este ceva ce tine de preferintele si fanteziile fiecaruia, eu sunt cu extremele dupa cum vedeti, sunt foarte strict detalii caracteristice si imi plac alea plinuțe si alea slabuțe, ce este intre astea doua parca is moartea pasiunii pt mine 😂

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Pai daca este scandal ...hop si eu 😂😂😂...ai ce imi place ...eu traiesc pentru asa ceva ...mai am citit despre Karina si pe topicul de pe Oradea am aruncat un ochi sipe cel de pe Cluj ...la cel de la Tg Mures nu ca este prea departe ... am vazut pozele si chiar ma gandeam ... nu face draga de ea ( Karina ) o vizita si prin Tm ... si hop ...top ...a ajuns fata in nemaipomenitul nostru oras ...am vrut sa fiu si eu fruntas si sa imi incerc norocul in prima zi ....dsr luat  cu ceva treburi ... am omis acest lucru ... bine am facut 😉😉😉

O sa astept cateva zile ... sa se mai calmeze lucrurile ... este aglomeratie mare 😂😂...si spre ca programrea sa decurga conform unui ceas elvetian . 

Ps : sunt de partea lui @extase in acest neintelegere . 👉👉👍

• Like 2
Postat

Daca sarim toti bāietii si o luam la 11 metrii pe fatuca asta de 19 ani si de vreo aproximativ 2 luni de cand probabil si-a inceput activitatea ca sa isi castige niste bani in domeniul asta atunci doar o facem sa plece si poate nu o sa mai apuce sa inscrie prea multi bāieti in ea. Din ce vad pare ca ar avea potential (fata tinara, nici grasa/obeza, dar nici scandura/doar oase, draguta, frumoasa, face ON, FK, CIM, mai anal ar fi fost bine daca avea, dar e totusi bine de inceput ca le are pe cele 3 in meniu, poate cu analul se va obisnui in viitor cand va prinde mai mult curaj, asta la pret accesibil si ok). Poate inca nu si-a pus in ordine inca ce si cum tre sa faca exact pentru a avea succes in domeniul asta. De aceea, in loc sa sariti pe ea ar fi mai bine daca i-ati explica fetei ce ar trebui sa imbunatateasca la ce face acuma, la cum se organizeaza, ce asteptari aveti de la ea, samd, in mod civilizat ca sa inteleaga despre ce e vorba. Ca asa daca toti sariti sa o certati nu cred ca va avea un prea mare efect in a se adapta la ce vreti voi sa Ii transmiteti. Ca nici voua nu cred ca va face placere sa sara oamenii pe voi si sa tipe, sa urle si sa va certe cand nu faceti ceva ok atunci cand faceti ceva.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
1 oră în urmă, povestitorul a spus:

Pai daca este scandal ...hop si eu 😂😂😂...ai ce imi place ...eu traiesc pentru asa ceva ...mai am citit despre Karina si pe topicul de pe Oradea am aruncat un ochi sipe cel de pe Cluj ...la cel de la Tg Mures nu ca este prea departe ... am vazut pozele si chiar ma gandeam ... nu face draga de ea ( Karina ) o vizita si prin Tm ... si hop ...top ...a ajuns fata in nemaipomenitul nostru oras ...am vrut sa fiu si eu fruntas si sa imi incerc norocul in prima zi ....dsr luat  cu ceva treburi ... am omis acest lucru ... bine am facut 😉😉😉

O sa astept cateva zile ... sa se mai calmeze lucrurile ... este aglomeratie mare 😂😂...si spre ca programrea sa decurga conform unui ceas elvetian . 

Ps : sunt de partea lui @extase in acest neintelegere . 👉👉👍

Apreciez!! Aglomerat ne aglomerat eu am intrebat frumos, pot sa te sun inainte cu 20 de minute sa vin la tine sau trebuie programare, *ia o zis ca doar daca ma programeaza, am zis, ok, se poate pt 20?  *Nu decat la 20:30, ok, atunci ne auzim pe la 20si20 inainte sa vin spre tine?   *ok... si la 19:57 fata imi scrie daca mai ajung la 20:30, in conditiile in care noi am convenit ca o sa o anunt la 20si20, iar in conditia in care ea avea clientul care era programat de la 20 pana la 20si30 si respectivul ia mai solicitat  o prelungire iar ea putea sa comunice omeneste, uite am programare la 20si30 vi alta data, dar banu e mult mai important decat orice pentru anumite persoane! Eu stiu ca acuma colegu care a fost inaintea mea este bine mersi ca si-a satisfacut placerea mai ales de a sta ca la tonomat (bagi bacnota si futi mai departe) dar nu este problema mea ca fata minte sau induce lumea in eraoare, poate si pe el la mintit in legatura cu programarea mea, ca si el a zis ca daca ii raspundeam mai repede, pai la ce sa ii raspund daca noi eram intelesi pt 20si20??? Eu aveam tel pe silent pt ca eu eram cel care trebuia sa ii scrie mesajul de confirmare nu ea mie!! Cred ca am repetat de 20 de ori intamplarea si abia daca a inteles 1 2 de pe aici, unii chiar nu au nici-o treaba cu realitatea!!

• Like 2
  • Minus 1
Postat
Acum 23 minute, Lucas0 a spus:

Daca sarim toti bāietii si o luam la 11 metrii pe fatuca asta de 19 ani si de vreo aproximativ 2 luni de cand probabil si-a inceput activitatea ca sa isi castige niste bani in domeniul asta atunci doar o facem sa plece si poate nu o sa mai apuce sa inscrie prea multi bāieti in ea. Din ce vad pare ca ar avea potential (fata tinara, nici grasa/obeza, dar nici scandura/doar oase, draguta, frumoasa, face ON, FK, CIM, mai anal ar fi fost bine daca avea, dar e totusi bine de inceput ca le are pe cele 3 in meniu, poate cu analul se va obisnui in viitor cand va prinde mai mult curaj, asta la pret accesibil si ok). Poate inca nu si-a pus in ordine inca ce si cum tre sa faca exact pentru a avea succes in domeniul asta. De aceea, in loc sa sariti pe ea ar fi mai bine daca i-ati explica fetei ce ar trebui sa imbunatateasca la ce face acuma, la cum se organizeaza, ce asteptari aveti de la ea, samd, in mod civilizat ca sa inteleaga despre ce e vorba. Ca asa daca toti sariti sa o certati nu cred ca va avea un prea mare efect in a se adapta la ce vreti voi sa Ii transmiteti. Ca nici voua nu cred ca va face placere sa sara oamenii pe voi si sa tipe, sa urle si sa va certe cand nu faceti ceva ok atunci cand faceti ceva.

Mai tu bunul Samaritean ...ca sa fie bine ...sa nu fie rau ... nu ne da noua ....la cei rai cu bastarca in cap ...si fi un exemplu ...bun de urmat ...si ajuta fata cu ceva sfaturi ...nu de alta dar tu ai abilitati ....in a scrie .

Hai sa fie pace si sa vedem recenzi cu nite de la 11 in sus .

• Like 1
Postat
Acum 26 minute, Lucas0 a spus:

Dragule ce certat, zbierat, urlat visezi??? Eu doar imi manifest nemultumirea fata de aceasta specie, mai departe ca tu accepti sa fi pus pe drumuri aiurea este treaba ta, poate nu ai altceva de facut, dar mai suntem si oameni seriosi si cu alte treburi care apreciaza timpul si calitatea omului,  cum as putea eu sa apreciez sau sa trec cu vederea peste lipsa de respect si minciunile unei persoane?? Ia spunemi tu, cum reusesti tu sa treci peste astea???

• Like 1
  • Minus 1
Postat
Acum 16 minute, extase a spus:

Apreciez!! Aglomerat ne aglomerat eu am intrebat frumos, pot sa te sun inainte cu 20 de minute sa vin la tine sau trebuie programare, *ia o zis ca doar daca ma programeaza, am zis, ok, se poate pt 20?  *Nu decat la 20:30, ok, atunci ne auzim pe la 20si20 inainte sa vin spre tine?   *ok... si la 19:57 fata imi scrie daca mai ajung la 20:30, in conditiile in care noi am convenit ca o sa o anunt la 20si20, iar in conditia in care ea avea clientul care era programat de la 20 pana la 20si30 si respectivul ia mai solicitat  o prelungire iar ea putea sa comunice omeneste, uite am programare la 20si30 vi alta data, dar banu e mult mai important decat orice pentru anumite persoane! Eu stiu ca acuma colegu care a fost inaintea mea este bine mersi ca si-a satisfacut placerea mai ales de a sta ca la tonomat (bagi bacnota si futi mai departe) dar nu este problema mea ca fata minte sau induce lumea in eraoare, poate si pe el la mintit in legatura cu programarea mea, ca si el a zis ca daca ii raspundeam mai repede, pai la ce sa ii raspund daca noi eram intelesi pt 20si20??? Eu aveam tel pe silent pt ca eu eram cel care trebuia sa ii scrie mesajul de confirmare nu ea mie!! Cred ca am repetat de 20 de ori intamplarea si abia daca a inteles 1 2 de pe aici, unii chiar nu au nici-o treaba cu realitatea!!

Eu   am inteles si sunt de acord cu tine ...eu am trecut prin experiente de genu ...de asta sunt pe aceiasi unda cu tine ...eu zic azi sau maine sa mai faci o incercare si aceasta " telenovela " sa se termine cu happy end ..poste fata te recompeseaza pt disconfortul creat . 

Pana la urma hai sa  ii dam o sansa .

Postat

Hai sa va luminez eu pe scurt asa .

Programat pe whatsapp , stabilit ora , confirm cu 30 min inainte , a respectat programarea spre surprinderea mea ( la 100 lei nu prea ma asteptam sa o respecte ) 

Ajuns la locul cu pricina imi deschide o fatuca undeva la 1.50m ,slaba, cu un par in cap zici ca sa tuns singura si pe antebrat cu vreo 20 de semne de tigare stinsa pe mana ! Nu am plecat pentru ca stiam ca la acest pret nu o sa fie vreo frumusete de fata !

Ma cer la dus si dupa ajuns in camera placerilor incepe actiunea 

ON - 7,5 - 8 vreo 5 minute ( sicer vroiam sa termin la oral sa pot pleca dar nu am reusit chiar daca ma gandeam la Angelina Jolie 😂

NP - 7 este loc de mai bine dar mie mi-a cam luat cheful cand a pus o tona de lubrifiant spunandu-mi ca ea nu se excita cu noi “clientii”. Cateodata nici sinceritatea asta nu e asa buna 😂

De revenit , eu nu !

Recomand doar pentru o golire rapida in caz de urgenta ! 

• Like 4
  • Inimioara 1
Postat
Acum 4 minute, billyboy82 a spus:

Programat pe whatsapp , stabilit ora , confirm cu 30 min inainte , a respectat programarea spre surprinderea mea ( la 100 lei nu prea ma asteptam sa o respecte ) 

Ajuns la locul cu pricina imi deschide o fatuca undeva la 1.50m ,slaba, cu un par in cap zici ca sa tuns singura si pe antebrat cu vreo 20 de semne de tigare stinsa pe mana ! Nu am plecat pentru ca stiam ca la acest pret nu o sa fie vreo frumusete de fata !

ON - 7,5 - 8 vreo 5 minute ( sicer vroiam sa termin la oral sa pot pleca dar nu am reusit chiar daca ma gandeam la Angelina Jolie 😂

NP - 7 este loc de mai bine dar mie mi-a cam luat cheful cand a pus o tona de lubrifiant spunandu-mi ca ea nu se excita cu noi “clientii”. Cateodata nici sinceritatea asta nu e asa buna 😂

De revenit , eu nu !

Deci e clara treaba, daca sa ars pe ea cu tigara iti dai seama ca pe altii i-ar arde fara nici-un resentiment, fata are probleme de comportament, si daca ii spui prostului el zice ca ce ai cu ea, tocmai ca nu am nimic, eu ma duc cu buzunarul plin cu bratele deschise si daca imi place maxim poate ma si indragostesc 🤣🤣🤣 ca asta e in dragoste chiar sunt un prost , Cel mai mare PROST, si uite ce primesti in schimb... 

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 17 minute, povestitorul a spus:

Eu   am inteles si sunt de acord cu tine ...eu am trecut prin experiente de genu ...de asta sunt pe aceiasi unda cu tine ...eu zic azi sau maine sa mai faci o incercare si aceasta " telenovela " sa se termine cu happy end ..poste fata te recompeseaza pt disconfortul creat . 

Pana la urma hai sa  ii dam o sansa .

Te las pe tine sa ii dai sanse, uitate la colegul bylliboy ce zice, pt mine e clara treaba, si nu zic ca m-as feri daca mi-ar da cu curu in pula, chiar i-as da odata asa de dagul anilor, si asta doar in cazul in care ar fi pe gratis, dar atitudinea si respectul sunt 0, asa ca pe fondul monetar nu o las sa puna botul pt ca e ordinara si nu merita!!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nu stiu atunci, posibil ca sa fie niste provocari cu fetita asta pana la urma.

Initial mi s-a parut ca ar fi ce trebuie, anumite servicii dupa care se uita bāietii pare ca le are in meniu (ON, FK, CIM, mai putin anal), pret destul de ok (m-am gandit ca poate cum e acuma mai la inceput, insa nu e o diferenta mare fata de preturile pietei 150/250 lei), in pozele postate de ea pare destul de draguta, nu se vede ca parul sa arate prea aiurea, alte urme de arsuri de tigara, taieturi sau mai stiu ce nu se prea observa, prin urmare la prima vedere nu Iti dai seama ca ar fi ceva neinregula cu fatuca. Dar daca voi ziceti ca ati vizitat-o si arata nasol si nu are un comportament pro client atunci intr-adevar aici e o problema. Mai mult ce zicea un coleg in recenzia de mai sus "spunandu-mi ca ea nu se excita cu noi “clientii”" - asta nici mie nu imi place cum suna. Fata trebuie sa fie gingasa si draguta cu bāietii si sa Ii binedispuna si sa le ofera momente faine si placute.  

Fara servicii bune spre foarte bune spre top, cu preturi decente, cu atitudine pro client, cu nerespectare programari, cu poze care difera de realitate, atunci pot fi de acord ca nu merita timpul.

• Haha 1
  • Minus 1
Postat

Salutare

Am fost de 2 ori la ea, ieri si azi cate o finalizare, ambele ture a respectat programarea fara probleme. Programare facuta usor pe whatsapp, confirmare cu 30 minute inainte si gata. Locatia complex adora forest. Tipa o frumusica miniona, politicoasa si vorbareata. Ambele ture am fost intrebat cum vreau si ce vreau, foarte pro client. Nu stiu ce se zicea pe aici de parul ei, dar mie mi-a placut, ceva mai diferit fata de blonde/brunete. Oralul neprotejat, destul de adanc si umed. Normal cam 2 pozitii si finalizat. Stat la discutii putin, o vorba inainte de plecara si cam atat de povestit. Raport calitate pret EXTREM DE BUN. Cu mult peste multe care au 150/200 deci nu stiu de ce se plange lumea pe aici. Daca confirmi cu 30 minute inainte, nu vad cum sa fie probleme cu programari, fata are caiet cu programari, ii cam greu sa se incurce. Apartament curat, gazda buna, amabila. 

Igiena: 10

Oral: 10

Normal: 10

Pret: 100 lei

Timp: 30-35 minute ambele ture aproximativ

De revenit pentru mine si recomand. 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 36 minute, alanou a spus:

Salutare

Am fost de 2 ori la ea, ieri si azi cate o finalizare, ambele ture a respectat programarea fara probleme. Programare facuta usor pe whatsapp, confirmare cu 30 minute inainte si gata. Locatia complex adora forest. Tipa o frumusica miniona, politicoasa si vorbareata. Ambele ture am fost intrebat cum vreau si ce vreau, foarte pro client. Nu stiu ce se zicea pe aici de parul ei, dar mie mi-a placut, ceva mai diferit fata de blonde/brunete. Oralul neprotejat, destul de adanc si umed. Normal cam 2 pozitii si finalizat. Stat la discutii putin, o vorba inainte de plecara si cam atat de povestit. Raport calitate pret EXTREM DE BUN. Cu mult peste multe care au 150/200 deci nu stiu de ce se plange lumea pe aici. Daca confirmi cu 30 minute inainte, nu vad cum sa fie probleme cu programari, fata are caiet cu programari, ii cam greu sa se incurce. Apartament curat, gazda buna, amabila. 

Mulțumesc frumos pentru cunvitentele frumoase și pentru recenzie . Te pup și îți doresc o seara frumoasa ❤️❤️

• Inimioara 1
Postat
Acum 9 ore, billyboy82 a spus:

De revenit , eu nu !

Mulțumesc pentru recenzie . O seara frumoasa te pup 💋

• Inimioara 1
Postat

Oral 10????? si ce-o facut de i-ai dat 10 nici nu ai detaliat clar proateala pe fata...canta la alta masa ....

Postat
Acum 14 ore, Kariina a spus:

Mulțumesc pentru recenzie . O seara frumoasa te pup 💋

Aia se vede clar ca este recenzie facuta forțat, dupa cum vezi nici nu a avut ce sa detalieze, pentru ca fata este seaca (frigida) dupa cum spune un coleg mai sus, clar so fi plans la el ca lasa lumea recenzii negative si el baiat bun o vrut sa o scoata din cacat... eu am luat de multe ori teapa in urma unor recenzii facute fara nici-o noima, cum poti sa dai 10 pe linie la una care nu se excita, daca nu o vezi ca traieste momentul cu tine?? Unii probabil nu stiu ce inseamna ca femeia cu, care fac sex sa traiasca momentul alaturi de ei, probabil toata viata lor au dat doar in papusi gonflabile si nu percep detaliile realitatii! Si totusi chiar daca spun toate astea in baza intamplarii avute cu aceasta creatura, si a colegilor care au mai spus cate ceva negativ despre ea, inca astept unul din acei useri dupa care m-am mai luat si am mers la sigur in urma recenziilor lor, sa lase o recenzie buna la aceasta creatura! Inca astept......

• Like 1
  • Minus 1
Postat
Acum 15 ore, alanou a spus:

Salutare

Prietene, uitate cum a procedat in cazul meu, nu ai cum sa lasi omul pe afara, daca gresesti iti asumi tu cel care ai gresit, in momentul in care eu am ajuns ea trebuia sa isi recunoasca greseala si sa il dea pe ala afara si sa ma ia pe mine, daca facea asta era jos palaria, dar este o penala, numai cand stau si ma gandesc cu cata indiferenta imi vorbea ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, nu stiu cum poti sa dai note asa din burta fara sa te documentezi umpic, sa vezi cateva detalii, da te cred ca poate te-a lasat sa o futi ca doar deaia i-ai dat 100 dar degeaba, cu siguranta cand ai fututo tu ea se gandea cum sa faca sa nu isi mai ia muie aici pe forum de la oamenii de care a duruto in cur, si asa ai reusit si tu sa ai o finalizare linistita ca nu a fost pe faza incat sa iti faca vre-o nasoala (banuiesc), mai apoi ca te-a vazut multumit sa iti ceara sa ii lasi si o recenzie ca stia poate ca o sa zice ceva mai pozitiv, poate sa mai si plans pe la tine ca ii lasa lumea recenzii negative si tu mare domn ce ai zis?? Cum, ca cum sa iti lase negative ca esti buna mami lasa ca iti las eu numai 10 pe linie! 🤣🤣🤣🤣

• Like 2
  • Minus 1
Postat
Acum 19 minute, extase a spus:

Prietene, uitate cum a procedat in cazul meu, nu ai cum sa lasi omul pe afara, daca gresesti iti asumi tu cel care ai gresit, in momentul in care eu am ajuns ea trebuia sa isi recunoasca greseala si sa il dea pe ala afara si sa ma ia pe mine, daca facea asta era jos palaria, dar este o penala, numai cand stau si ma gandesc cu cata indiferenta imi vorbea ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, nu stiu cum poti sa dai note asa din burta fara sa te documentezi umpic, sa vezi cateva detalii, da te cred ca poate te-a lasat sa o futi ca doar deaia i-ai dat 100 dar degeaba, cu siguranta cand ai fututo tu ea se gandea cum sa faca sa nu isi mai ia muie aici pe forum de la oamenii de care a duruto in cur, si asa ai reusit si tu sa ai o finalizare linistita ca nu a fost pe faza incat sa iti faca vre-o nasoala (banuiesc), mai apoi ca te-a vazut multumit sa iti ceara sa ii lasi si o recenzie ca stia poate ca o sa zice ceva mai pozitiv, poate sa mai si plans pe la tine ca ii lasa lumea recenzii negative si tu mare domn ce ai zis?? Cum, ca cum sa iti lase negative ca esti buna mami lasa ca iti las eu numai 10 pe linie! 🤣🤣🤣🤣

Nu te supăra pare ca ai ceva personal cu mine , am înțeles incidentul dar de atunci văd ca nu te mai opresti din a scrie . Comentezi și ești numai pe topicul meu , nu știu unde vrei sa ajungi cu chestia asta dar ar fi frumos sa te opresti odată . Eu zic sa ne vedem amandoi de treaba noastră și dacă nu am putut avea o întâlnire sa nu devenim inamici . Ai scris încontinuu aici și mereu ai ceva de obiectat la toată lumea , te rog sa îți vezi de treaba ta .

• Inimioara 1
Postat
20 minutes ago, extase said:

Prietene, cu mine a fost foarte ok si prima oara (inainte de recenzii) si a doua oara (dupa recenzia aia) deci irelevant ce zici tu acolo. Esti frustrat ca nu te-a luat cand ai vrut, treci peste, se mai intampla, nu ma intereseaza pe mine ce ai patit tu ca ai stat afara sau mai stiu eu ce. Eu am zis experienta mea cu ea si punct. Daca vrei sa intelegi bine, daca nu iara bine. Mi se rupe sincer. Ce recenzie fortata? Nici nu a venit subiectul de forum, esti atat de plin de tine sa crezi ca eu ma duc la ea sa vorbesc despre ce ai scris tu aici? Daca cu mine nu a fost frigida, a fost vorbareata si m-am inteles bine cu ea, care-i problema ta? Esti un frustrat maxim. Trebuia sa nu scriu ca mi-a placut tipa? Atunci eram parazit ca si agariciul ala fara recenzii care comenteaza aiurea. Asa ca am spus experienta iara nu-i bine ca vai vezi doamne ai stat tu in fata blocului 30 minute sau ce drac ai facut. Pai si la alea de la top se intampla sa mai stai 30 minute ca “a intervenit ceva” vezi ca ma plang sau ca fac mare scandal ca tine aici? Asta este, bagi o tigara, vorbesti la telefon cu cineva i zboara timpul. Sau te duci acasa, ca nimeni nu te obliga sa ramai. Pe toate le dor undeva si de tine si de mine, esti client si atat la majoritatea. Sa nu crezi ca dupa ce iesi pe usa se mai gandeste una din ele la tine. Platesti niste servicii si punct. Daca il scotea pe ala afara, venea ala si se plangea aici, deci iara nu era bine. Mi se rupe cine a gresit si cine nu, eu am scris povestea mea si gata. Daca te ducea capul, scriai tu din timp “ba ramane la ora x?” Ca daca te duce capul, iti dai seama ca o fata cu anuntul primeste 100 de mesaje si nu te tine fix pe tine minte ca i-ai zis tu ca o sa confirmi cu 10 minute inainte sau ce fras ai scris acolo. Probabil nu ai confirmat, a luat pe altul care era la colt, ti-a zis sa astepti, nu ai vrut si ai plecat. Nu mai scrie ca nu-ti mai raspund, nu-mi pasa ce ai de zis, nu ataca pe altii ca tu esti un frustrat. Spor

Postat
Acum 1 minut, Kariina a spus:

Nu te supăra pare ca ai ceva personal cu mine , am înțeles incidentul dar de atunci văd ca nu te mai opresti din a scrie . Comentezi și ești numai pe topicul meu , nu știu unde vrei sa ajungi cu chestia asta dar ar fi frumos sa te opresti odată . Eu zic sa ne vedem amandoi de treaba noastră și dacă nu am putut avea o întâlnire sa nu devenim inamici . Ai scris încontinuu aici și mereu ai ceva de obiectat la toată lumea , te rog sa îți vezi de treaba ta .

Asumati chiestiile astea ce iti vin, pentru ca le meriti, asta ai oferit, asta primesti in schimb, nu am nimic cu tine personal, doamne fereste, nici vb de asa ceva, dar trebuie sa iti primesti plata contra atitudinii, poate asa o sa te inveti minte sa nu mai minti si sa pui lumea pe drumuri, sau sa ai impresia ca toata lumea sta si asteapta prin fata blocului cum ai tu chief, si pe langa asta mai incerci si sa ii traduci dupa ce ajungi la o intelegere, imi pare rau pt tine dar eu nu ma opresc din ce am de spus fata de o persoana daca se comporta astfel, si daca o fac, o fac atunci cand consider eu nu cand vi tu sa imi spui!

• Like 1
  • Minus 1
Postat
Acum 10 minute, alanou a spus:

Prietene, cu mine a fost foarte ok si prima oara (inainte de recenzii) si a doua oara (dupa recenzia aia) deci irelevant ce zici tu acolo. Esti frustrat ca nu te-a luat cand ai vrut, treci peste, se mai intampla, nu ma intereseaza pe mine ce ai patit tu ca ai stat afara sau mai stiu eu ce. Eu am zis experienta mea cu ea si punct. Daca vrei sa intelegi bine, daca nu iara bine. Mi se rupe sincer. Ce recenzie fortata? Nici nu a venit subiectul de forum, esti atat de plin de tine sa crezi ca eu ma duc la ea sa vorbesc despre ce ai scris tu aici? Daca cu mine nu a fost frigida, a fost vorbareata si m-am inteles bine cu ea, care-i problema ta? Esti un frustrat maxim. Trebuia sa nu scriu ca mi-a placut tipa? Atunci eram parazit ca si agariciul ala fara recenzii care comenteaza aiurea. Asa ca am spus experienta iara nu-i bine ca vai vezi doamne ai stat tu in fata blocului 30 minute sau ce drac ai facut. Pai si la alea de la top se intampla sa mai stai 30 minute ca “a intervenit ceva” vezi ca ma plang sau ca fac mare scandal ca tine aici? Asta este, bagi o tigara, vorbesti la telefon cu cineva i zboara timpul. Sau te duci acasa, ca nimeni nu te obliga sa ramai. Pe toate le dor undeva si de tine si de mine, esti client si atat la majoritatea. Sa nu crezi ca dupa ce iesi pe usa se mai gandeste una din ele la tine. Platesti niste servicii si punct. Daca il scotea pe ala afara, venea ala si se plangea aici, deci iara nu era bine. Mi se rupe cine a gresit si cine nu, eu am scris povestea mea si gata. Daca te ducea capul, scriai tu din timp “ba ramane la ora x?” Ca daca te duce capul, iti dai seama ca o fata cu anuntul primeste 100 de mesaje si nu te tine fix pe tine minte ca i-ai zis tu ca o sa confirmi cu 10 minute inainte sau ce fras ai scris acolo. Probabil nu ai confirmat, a luat pe altul care era la colt, ti-a zis sa astepti, nu ai vrut si ai plecat. Nu mai scrie ca nu-ti mai raspund, nu-mi pasa ce ai de zis, nu ataca pe altii ca tu esti un frustrat. Spor

Eu am diacutat foarte clar cu ea ca o sa ii dau mesaj la 20si20 si a spus ca este ok, nu toti suntem baietasi imbracati la trening care stau si sparg seminte si nu au altceva de facut sau stau toata ziua pe telefon, ce este atata de greu de inteles?? Tu nu ai cum sa te pui in locul meu pentru ca tu garantat daca aveai programare la 20si30 la ora 20 probabil erai in fata scarii cu telefonul in mana stand si asteptand sa ajungi la femeia vietii tale, nu sunt frustrat sunt doar atent la detalii, consider ca daca ma inteleg cu o persoana sa ne vedem la ora x sa ramana valabil iar in caz contrar, sa ne anuntam schimbarile ce intervin, iar ea daca mi-a dat mesajul ala la 19si52 ca daca mai ajung si a vazut ca nu raspund de ce nu a scris imediat dupa 2 3 minute ca sa nu mai vin ca sa razgandit baiatul ce era inauntru????? Si atunci era greu de inteles avand in vedere ca eu mam inteles cu ea ca o sa ii scriu eu la 20si20, dar poate poate mai treceam peste findca se simtea cat de cat un gram de empatie!! Scriu cand vreau eu dragule nu ma limiteaza raspunsurile tale, o zi bună!!

• Like 1
  • Minus 1

Postat
Acum 31 minute, Kariina a spus:

Gata iese dracul din tine??? Incepi sa dai reputatie negativa??? Foarte bine faci, pe mine nu ma afecteaza cu nimic, ba din contra iti arati propria dorinta de a face rau unei persoane care efectiv nu are nimic cu tine ci doar iti raspunde pe masura atitudinii tale, incearca sa iti dai seama de unele greseli pe care le faci, intentionat sau ne intentionat, tu sti cel mai bine cum le faci, si fa cumva sa nu le mai faci, fii o persoana buna si ia decizii corecte, gandestete si la ceilalti!!!!

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...