Administrator pisicuts Reputație: 114594 Postat Iulie 25, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 25, 2010 NON-STOP! DIANA SEXI ........Bruneta 23ani, cu forme de invidiat, sani nr3,fund bombat,sexi si draguta.Ofer 2 finalizari,oral si normal,accept 69,mangaieri si sarutari pe corp.Reala%,_Romanca% 25 Jul 02:38 0725.042.295
danspataru35 Reputație: 46 Postat Iulie 25, 2010 Postat Iulie 25, 2010 asta cu siguranta nu e noua , o tot vad pe anunturi dar nu mi-a inspirat niciodata incredere.
prafuit Reputație: 36 Postat Iulie 26, 2010 Postat Iulie 26, 2010 e veche. o ştiu de cel puţin 1 an de pe AT
Nick_89 Reputație: 0 Postat August 28, 2010 Postat August 28, 2010 Buna rau gagica insa nu a trecut nimeni pe la ea sa vedem cum se misca
alex Reputație: 591 Postat August 28, 2010 Postat August 28, 2010 as veni pana la bucuresti pentru ea... prea bine arata...
Administrator pisicuts Reputație: 114594 Postat August 28, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat August 28, 2010 Buna rau gagica insa nu a trecut nimeni pe la ea sa vedem cum se misca Imi aduc aminte de ea. Imi trimitea mail-uri , ma ameninta si zicea ca ma da in judecata xoxo a scris un review despre ea aici pe forum.
dragos.ex Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2010 Postat Septembrie 21, 2010 E foarte tare domnisoara. Nu am gasit review-ul facut de Xoxo, a fost cineva la ea sau credeti 100% ca este cea din poze? Mersi anticipat!
criss Reputație: 556 Postat Septembrie 22, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Septembrie 22, 2010 mda.. noua e clar ca nu e... bunicica e... dar nu gasesc review-ul lui xoxo.. poate ne ajuti pisic sau xoxo... cu linkul daca l-ati gasit voi...
bogdan Reputație: 18 Postat Septembrie 22, 2010 Postat Septembrie 22, 2010 mda.. noua e clar ca nu e... bunicica e... dar nu gasesc review-ul lui xoxo.. poate ne ajuti pisic sau xoxo... cu linkul daca l-ati gasit voi... Are multe numere de telefon , si multe nume si multe adrese de email. Aici este un thread despre ea. Foloseste si adresa de email [email protected]
criss Reputație: 556 Postat Septembrie 22, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Septembrie 22, 2010 ms alex.. concludente reviewurile... ambele threaduri.. acesta si cel de al doilea din cele postate de tine sunt ambele puse de pisic
newb Reputație: 23 Postat Septembrie 22, 2010 Postat Septembrie 22, 2010 e veche. o ştiu de cel puţin 1 an de pe AT activeaza de mai mult de 1 an,eu am vizitat-o acum 2 ani,era undeva pe langa sala palatului locatia.Confirm ca e cea din poze,insa,atitudinea a fost jalnica.Stilul scandura ,e cea mai buna descriere ( a nu se intelege ca e slaba,arata bine,fundul e de milioane,insa sta nemiscata ca o scandura)Oral protejat,si prost nota 2 din 5,si totala lipsa de interes fata de client.Eu personal,nu am fost multumit,si nu o recomand.Atunci,statea singura.Deci,pe scurt: No FK,Oral protejat, nemiscata in timpul actului
Vizitator achile Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2010 Postat Octombrie 15, 2010 e veche. o ştiu de cel puţin 1 an de pe AT activeaza de mai mult de 1 an' date='eu am vizitat-o acum 2 ani,era undeva pe langa sala palatului locatia.Confirm ca e cea din poze,insa,atitudinea a fost jalnica.Stilul scandura ,e cea mai buna descriere ( a nu se intelege ca e slaba,arata bine,fundul e de milioane,insa sta nemiscata ca o scandura)Oral protejat,si prost nota 2 din 5,si totala lipsa de interes fata de client.Eu personal,nu am fost multumit,si nu o recomand.Atunci,statea singura.Deci,pe scurt: No FK,Oral protejat, nemiscata in timpul actului[/quote']cred ca mai mult ca sigur e "domnisoara"http://www.anuntul.ro/anunt/DIANA_focoasa_23_ani_bruneta_atragatoare_si_provocatoare_dulce_peste_tot_ofer_2_3243797 si nu as recomanda nimanui o vizita fata e foarte grabita si daca ar putea ti ar lua bani prin telefon;) asa ca nu irositi bani
ciocan Reputație: 382 Postat Octombrie 16, 2010 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Octombrie 16, 2010 Are anunturi cu numele Diana si Laura, acelasi nr. de tel.Nu am fost insa are recenzii proaste peste tot unde s-a scris despre ea.Toti spun ca e grabita, ca face fite la pozitii + ca nu presteaza ca o profesionista. Din cate stiu, la un moment dat statea cu pestele, adica foarte nasol pentru majoritatea clientilor.Nu recomand, 99% e o experienta nasoala.
georgeos Reputație: 42 Postat Octombrie 17, 2010 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2010 Am fost si eu acum 1 an la ea, pe la Sala Palatului ( pe langa shaormaria de la coloane ). Nu m-a impresionat suficient sa o mai vizitez inca odata.Arata destul de bine la corp, dar prestatia lasa de dorit
Postări Recomandate