florin6996 Reputație: 11 Postat Septembrie 27, 2021 Postat Septembrie 27, 2021 Buna, caut o transsexuală sau un băiat(de preferat tânăr) pentru un sex oral făcut de mine. Exista vreo transexuala dispusă pentru așa ceva? Țin sa Menționez faptul ca nu dispun deloc de bani, abia m am angajat și mai durează pana iau salariul, dar gândul îmi tot sta la pula, am chef rău de tot sa sug și n am ce va rog ajutați ma 1
t2626 Reputație: 732 Postat Septembrie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2021 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Poate își face cineva pomana și cu tineee😂😂😂 Hai, fetelor 🤭😂😂 2
biliape Reputație: 5928 Postat Septembrie 27, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 27, 2021 Chiar acum, florin6996 a spus: Buna, caut o transsexuală sau un băiat(de preferat tânăr) pentru un sex oral făcut de mine. Exista vreo transexuala dispusă pentru așa ceva? Țin sa Menționez faptul ca nu dispun deloc de bani, abia m am angajat și mai durează pana iau salariul, dar gândul îmi tot sta la pula, am chef rău de tot sa sug și n am ce va rog ajutați ma Ca barbat, nici muie nu iti da nimeni fara bani. Asta e viata la care ne-au condamnat generatiile anterioare. Ai grija sa nu o dai mai departe, e tot ce poti face . Daca ar fi asa simplu, ne-am milogi toti de sex si ne-am fute gratis. Cum nu vezi haleala gratis, nici haine etc., asa nu o sa vezi nici futai. Baga laba la fanteziile proprii ca e tot ce vom avea vreodata. Si cand vezi o femeie si ti se inmoaie gladiolele si vrei tu sa-i "oferi" si crezi ca daca-i dai ceva o "cuceresti" aminteste-ti ca aia daca vrea sa suga pula, face bani, e suficient sa apara si boii disperati ii vor da bani si favoruri, iar noi nu vom avea parte de nimic, niciodata. Doar pentru ca avem putulici.
florin6996 Reputație: 11 Postat Septembrie 27, 2021 Autor Postat Septembrie 27, 2021 Acum 6 minute, biliape a spus: Ca barbat, nici muie nu iti da nimeni fara bani. Asta e viata la care ne-au condamnat generatiile anterioare. Ai grija sa nu o dai mai departe, e tot ce poti face . Daca ar fi asa simplu, ne-am milogi toti de sex si ne-am fute gratis. Cum nu vezi haleala gratis, nici haine etc., asa nu o sa vezi nici futai. Baga laba la fanteziile proprii ca e tot ce vom avea vreodata. Si cand vezi o femeie si ti se inmoaie gladiolele si vrei tu sa-i "oferi" si crezi ca daca-i dai ceva o "cuceresti" aminteste-ti ca aia daca vrea sa suga pula, face bani, e suficient sa apara si boii disperati ii vor da bani si favoruri, iar noi nu vom avea parte de nimic, niciodata. Doar pentru ca avem putulici. Sper sa fiu excepția de la regula și sa acceseze un doritor in seara asta topicul 1
sorin888 Reputație: 7 Postat Septembrie 27, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 27, 2021 Eu ma anunt
florin6996 Reputație: 11 Postat Septembrie 28, 2021 Autor Postat Septembrie 28, 2021 Acum 4 ore, sorin888 a spus: Eu ma anunt Lasă o modalitate de contact
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum