Sari la conținut

🌺❤️Siaa nouă pe site! va așteaptă 0721912884

Postări Recomandate

• Oras:Tomis Nord - Constanta
  • Oras:Tomis Nord - Constanta
Postat
1 oră în urmă, g2br13l a spus:

Știu ca am mesageria plina. Și îmi e peste putință sa șterg tot. Dar poți sa îmi scrii, dacă vrei, pe mail. Am adresa la profil. 

Felicitări pentru culoare. Bine ai venit în mijlocul celor colorați. 

Multumesc frumos! Keep in touch!

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 6 ore, doncta a spus:

va aștept asa cum ma vedeți, în caz ca 150 cu 300 nu va dau dureri de cap! 

IMG_20210929_190314.jpg

• Inimioara 1
Postat
Acum 6 ore, doncta a spus:

🥰🥰🥰🌺🌺🌺❤️❤️❤️🌸🌸🌸😍😍😍🤗🤗🤗

• Minus 2
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Fataa vezi ca aici nu esti pe publi...daca faci o gramada de postari fara rost intr-un timp scurt, dai dovada de foame sau lipsa de ocupatie :) 1-2 postari pe zi ajung, si daca iti faci treaba o sa apara recenzii bune si vei fi cautata de lumea de pe forum ;)

In speranta ca ai putin creier sa intelegi, si ca de pe acest cont postezi tu (si nu pestele) iti urez bine ai venit printre noi ;)

• Like 3
  • Minus 1
Postat
Acum 11 minute, talibanu a spus:

Fataa vezi ca aici nu esti pe publi...daca faci o gramada de postari fara rost intr-un timp scurt, dai dovada de foame sau lipsa de ocupatie :) 1-2 postari pe zi ajung, si daca iti faci treaba o sa apara recenzii bune si vei fi cautata de lumea de pe forum ;)

In speranta ca ai putin creier sa intelegi, si ca de pe acest cont postezi tu (si nu pestele) iti urez bine ai venit printre noi ;)

Se pare ca esti unul dintre aceia care nu are nici sotie nici iubita ,usor frustrat si te regasesti in site-urile pt adulti 😔,tine sfaturile pentru tine,consider ca ai mai mare nevoie ...😔 pacat ca nu intelegi intradevar 'numele' site-ului! 😊

😚

• Minus 3
Postat
Acum 54 minute, siaaaa a spus:

IMG_20210929_190314.jpg

Frumoasa poza, măcar ești naturala

Și din poza asta nu pari plinuțe, în celelalte postate păreai cam plinuțe. Nu ma atrageai deloc.

• Inimioara 1
Postat
Acum 8 minute, siaaaa a spus:

Se pare ca esti unul dintre aceia care nu are nici sotie nici iubita ,usor frustrat si te regasesti in site-urile pt adulti 😔,tine sfaturile pentru tine,consider ca ai mai mare nevoie ...😔 pacat ca nu intelegi intradevar 'numele' site-ului! 😊

😚

Se pare ca am gresit...am avut impresia ca exista o sansa sa ai putin creier in tartacuța aia 🤣🤣 deci verdictul e clar...fomista...si tu si colega ta ;) 

• Haha 3
  • Minus 1
Postat
Acum 2 minute, mihaita2020 a spus:

Frumoasa poza, măcar ești naturala

Și din poza asta nu pari plinuțe, în celelalte postate păreai cam plinuțe. Nu ma atrageai deloc.

multumesc😍,apreciez❤️, dar as aprecia mai mult dacă ai venii la mine și mai apoi sa spui adevărată părere aici... sa vadă și restul frustraților bătrânei 🥺

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 1 minut, siaaaa a spus:

multumesc😍,apreciez❤️, dar as aprecia mai mult dacă ai venii la mine și mai apoi sa spui adevărată părere aici... sa vadă și restul frustraților bătrânei 🥺

Spunei pretul.....altfel nu vine Mihaita...la ghici..

• Haha 1
Postat
Acum 1 minut, talibanu a spus:

Se pare ca am gresit...am avut impresia ca exista o sansa sa ai putin creier in tartacuța aia 🤣🤣 deci verdictul e clar...fomista...si tu si colega ta ;) 

dacă nu ai fii frustrat și ai aveai și ceva bănuți în buzunar, ai fii venit și ai fii aflat ca sunt singura și nu am colega 🤷

tărtăcuță 😂 anii 60'

bun simt- zero

vocabular-zero 

frustrare-100%

nesimtire-100%

Acum inteleg de ce ești singur și stai pe site-uri de adulți și doar comentezi... 🥺🥺🥺

• Minus 5
Postat
Acum 4 minute, Pandishpan a spus:

Spunei pretul.....altfel nu vine Mihaita...la ghici..

prețul este mai sus, 150 cu 300!

• Minus 3
Postat
1 oră în urmă, siaaaa a spus:

IMG_20210929_190314.jpg

se pare ca v-a cam luat durerea de cap pe toti! îmi pare rău! 

va pup pe toți seara buna! 🤗😘

• Haha 1
  • Minus 5
Postat

Bine ca ti-ai aratat caracterul de diva, m-ai scutit pe mine si pe multi alții de un drum aiurea.Nu ai pic de stil, mahalagioaica e profesia ta.Daca ajungeam la tine la usa si incepeai sa ma certi...imi murea pula-n tine "nimfomana" mica.

• Haha 2
Postat
Acum 3 minute, alinj95 a spus:

Bine ca ti-ai aratat caracterul de diva, m-ai scutit pe mine si pe multi alții de un drum aiurea.Nu ai pic de stil, mahalagioaica e profesia ta.Daca ajungeam la tine la usa si incepeai sa ma certi...imi murea pula-n tine "nimfomana" mica.

bine ca durează mult aprobarea la provident! 

• Minus 4
Postat

Sunt chiar curios, cat costa o seara la tine?O sa te invat niste maniere, in timp ce te tin cu capu infipt in penis.Dupa ce obosesti o sa iti dau voie sa dormi doar daca imi ceri voie frumos.

Postat
Acum 22 ore, siaaaa a spus:

Buna ma numesc Sia , am 24 de ani ,1.65m, șatena cu ochii căprui ,sunt 
o fata eleganta ,mereu cu zambetul pe buze , imi place sa comunic si sa cunosc oameni noi. 

Sunt o persoana discreta cu bun simt,iar în locația mea predomina igiena și o ambianta relaxanta. Îți propun sa alegi un moment de escapada alaturi de mine ,iar eu te voi ajuta sa te relaxezi și să scapi de stresul acumulat zilnic.

Compania mea va fi una dintre cele mai frumoase experiente ale tale , te invit aici pentru a da frau liber fanteziilor tale.
Calitatea serviciilor mele te vor face sa te reintorci . Pozele sunt 100% reale !
Serviciile pe care ți le pot oferii sunt :
- sex oral  protejat /neprotejat 
- Sex normal protejat 
- Atingeri și sărutări corporale 
- Finalizare corporală
- Diferite poziții
- 69
- Masaj de relaxare 
- Masaj erotic 
- Mici fantezi de ale tale 
- Dominare soft 
- Footfetish

IMG_20210927_210025.jpg

IMG_20210927_210345.jpg

IMG_20210927_210257.jpg

IMG_20210927_210203.jpg

IMG_20210927_210051.jpg

IMG_20210927_205906.jpg

IMG_20210927_205742.jpg

Deci sa înțeleg ca FK, Anal și CIM nu ai în meniu??

Arăți bine, ești pe gustul meu, dar serviciile nu prea sunt pe gustul meu.

• Confuz 1
  • Inimioara 1
Postat
1 oră în urmă, alinj95 a spus:

Sunt chiar curios, cat costa o seara la tine?O sa te invat niste maniere, in timp ce te tin cu capu infipt in penis.Dupa ce obosesti o sa iti dau voie sa dormi doar daca imi ceri voie frumos.

gura e de tine, nu ai tu bani... dacă aveai bani nu mai stateai pe site, erați în locații, labagii.... 🙅

dacă aveai bani veneai minim o finalizare, dar vad ca tu deja vorbești de nopți...  app sa vi sa iti dau niște țigări ca a închis la. non stop și nu mai ai de unde sa iei la bucata! 

• Minus 6
Postat
Acum 30 minute, mihaita2020 a spus:

Deci sa înțeleg ca FK, Anal și CIM nu ai în meniu??

Arăți bine, ești pe gustul meu, dar serviciile nu prea sunt pe gustul meu.

îmi pare rău! 😊😘

Postat
Acum 1 oră, alinj95 a spus:

sa va fie rușine de bărbați ce va numiți, prost crescuti! 

• Minus 5
  • Inimioara 1
Postat
Acum 3 ore, siaaaa a spus:

dacă nu ai fii frustrat și ai aveai și ceva bănuți în buzunar, ai fii venit și ai fii aflat ca sunt singura și nu am colega 🤷

tărtăcuță 😂 anii 60'

bun simt- zero

vocabular-zero 

frustrare-100%

nesimtire-100%

Acum inteleg de ce ești singur și stai pe site-uri de adulți și doar comentezi... 🥺🥺🥺

Acum 3 ore, siaaaa a spus:

bine ca durează mult aprobarea la provident! 

Acum 2 ore, siaaaa a spus:

gura e de tine, nu ai tu bani... dacă aveai bani nu mai stateai pe site, erați în locații, labagii.... 🙅

dacă aveai bani veneai minim o finalizare, dar vad ca tu deja vorbești de nopți...  app sa vi sa iti dau niște țigări ca a închis la. non stop și nu mai ai de unde sa iei la bucata! 

Acum 1 oră, siaaaa a spus:

Ia reciteste ce ai scris mai sus si incearca sa vezi ca pe langa noi (toti sarakii) intri si tu in aceeasi categorie de prost crescuti ;) invata sa vorbesti frumos si sa nu ii mai consideri pe toti ceilalti saraci ;) saracii astia te viziteaza si te intretin pe tine si pe managerul tau

• Mersi 1

Postat
Acum 1 oră, siaaaa a spus:

Vezi ca a ta colega, Roxi, isi face bagajele.E nasol perioada asta la summerland,bate un vant de iti rascoleste coltu de paine din stomac mancat alaltaieri cu Roxi.Diferenta dintre mine si tine e ca nu trebuie sa imi vand carnea sa traiesc.Sarac inseamna sa cheltui banii in prostie cand ii ai pe mana.Noi astia saracii care venim la tine avem si noi modul nostru de a face bani, nu mor de foame , ca tine, facandu-mi 10 anunturi sa le arat eu la toti " cat de frumoasa si spectaculoasa sunt".Daca aveam bani sau daca nu aveam tot nu ii spargeam pe tine ieftinitura dracu'!!!

Acum 2 ore, siaaaa a spus:

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...