Sari la conținut

alexandra222

Postări Recomandate

• Oras:.
Postat

Asteptam pozeee de la tine, Alexa, cat mai multe si in multe pozitii!!!...sa le dai peste nas tuturor.

• Oras:everywhere
  • Oras:everywhere
Postat

Asteptam pozeee de la tine, Alexa, cat mai multe si in multe pozitii!!!...sa le dai peste nas tuturor.

auzi, te intreb un lucru, fara suparare: tu realizezi,ca dincolo de penibilul genului asta de postari, ii faci mai mult rau decat bine??

• Like 2
  • Minus 1
Postat

auzi, te intreb un lucru, fara suparare: tu realizezi,ca dincolo de penibilul genului asta de postari, ii faci mai mult rau decat bine??

Salutare...in primul rand, recunosc ca nu e prea frumos off-topicul asta, insa pana la urma, ce am postat???!!!...ca imi doresc aici, mai multe poze cu Alexa!!!

In alta ordine de idei, "kristi", nu stiu daca ai observat sau nu, din toate postarile mele, majoritatea, adica un 80, 90% sunt recenzii, nu abureli si aiureli, deci eu sunt o persoana credibila, sa zic asa, nu doar un cititor al acestui forum si doar atat.

Nu sunt genul unora, care pun intrebari prostesti, unei fete, de exemplu, "care e id-ul tau?", sau "cand te pot gasi?", cand toate informatiile astea le poti intreba la telefon, fara alte litere si cifre scrise aiurea, pe topicul ei.

Si faptul ca ii fk mai mult rau decat bine, eu nu cred...doar ea poate spune...in fine...

Pe viitor, o sa incerc, recunosc, sa nu mai scriu asa, pe langa subiect, insa si voi, unii dintre voi, sunteti putin rautaciosi, ii sariti omului in cap, imediat, cum posteaza o fraza putin pe langa subiect!!!

Scz Alexa pentru dezbaterile astea, pe topicul tau...din partea mea, nu o sa se mai intample.

...DAR POZE CU TINE, TOT ASTEPTAM!!!...

• Like 2
  • Oras:Targoviste
Postat

Poate pierd clienti , dar nu toti clienti vor sa "dea limbi". Majoritatea clientilor nu vor treaba asta .. Maxim 10% dintre cei care m-au sunat vor asta..  :clap2

• Like 2
Vizitator tavy88
Reputație: 0
Postat

Ceva poze pasarica??

• Oras:neamt
  • Oras:neamt
Postat

"centuristu"...normal ca pana nu o vezi personal, degeaba iti spune, unu, altu'...fiecare are gusturile lui.

Si eu, pana nu am vizitat-o prima oara, normal ca nu stiam nimic despre ea.

Parerea mea, este ca se merita, este o fata ok din toate p.d.v. si stie sa te faca sa te simti bine, mie unul mi-a placut.

bah, tu esti PR?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Hello am revenit in Romania!!! Nu pot sa stau departe de familia si de tara mea! Am fost intr-o mini vacanta!

Si 2 poze noi :X va pup

post-130392-0-10417500-1427373853_thumb.jpg

post-130392-0-98575000-1427373865_thumb.jpg

• Like 5
Postat

Hello am revenit in Romania!!! Nu pot sa stau departe de familia si de tara mea! Am fost intr-o mini vacanta!

Si 2 poze noi :X va pup

Hai spune, ca iti era si dor de noi!!!

Astea sunt cele mai frumoase poze ale tale, Alexandra...esti super!!!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

O fata cu simpla cu impresii de artista.

Am cautat-o vreo 3-4 zile sa o intalnesc si de fiecare data alta scuza pt a nu ne vedea.

Mai mult, mi s-a parut a afisa o atitudine de slaba calitate umana motiv pentu care ni voi mai inverca sa o vad si nici nu o recomand celor are vor calitate.

• Like 3
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...