razvan1244 Reputație: 1810 Postat Mai 3, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Mai 3, 2015 Putem vedea rezultatul analizelor. Până atunci sunt doar niste simple vorbe aruncate. 2
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Mai 3, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 3, 2015 maine iau analizele. Le postez aici . 1
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Mai 3, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 3, 2015 Ce recenzie sa ai fac dupa ce ma imbogatit cu un sculamentdeci stii ca am facut doar oral. maine pun analizele la sange 1
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Mai 3, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 3, 2015 pana acum nu s-a plans nimeni, si te plangi chiar tu care ai scris 2 cuvinte.. si chiar a2a zi ai plecat in afara dupa ce te-ai vazut cu mine..din cate stiu eu .. in fine..maine le postez.ceao 1
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Mai 3, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 3, 2015 http://www.topsanatate.ro/articol/boli-cu-transmitere-sexuala-22674-slide-3.html deci nu se transmite doar prin cale sexuala..fii informat si dupa sa aduci acuzatii. Dar daca aveam sculament nu aveam si eu simptome ceva? .. da-o dq de vorba. dovezile conteaza!!! 1
Gigelchel Reputație: 0 Postat Mai 3, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 3, 2015 Riscate daca vrei eu am fost la saptamana trecut amiaza facut un oral de nota 10 acum de vineri am scurgeri si ma ustura cand ma pis déci faci ce vrei ,
Gigelchel Reputație: 0 Postat Mai 3, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 3, 2015 Sculamentul se manifesta intre 4 si 8 zile
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Mai 3, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 3, 2015 Ok. eu pun oricum analizele aici. sa vedem cine are dreptate
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Mai 3, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 3, 2015 In ziua in caream fost cu tine a fost si acdc..el dc nu s-a plans? 1
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 3, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 3, 2015 deci stii ca am facut doar oral. maine pun analizele la sangeIncearca analiza pt gonoree din exudat faringian 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2015 Mda, in caz de oral trebuie facuta si aia... 1
mastermki Reputație: 259 Postat Mai 3, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 3, 2015 Salut , trebuie analize ... uretitele si infectia cu bacteria Chlamydia trachomatis este azi mai frecventa decat gonoreea.Simptomele la barbati includ:- disurie sau senzatie neplacuta in timpul urinatului (adesea, este primul simptom)- urina tulbure- secretii apoase sau vascoase de la nivelul penisului- cruste pe capul penisului- sensibilitatea anusului sau scrotuluiLa barbati:- secretii de la nivelul penisului si febra de 37.8 C sau mai mult- disurie (usturimi la urinat), mictiuni frecvente, sau incapacitatea de a urina si febra de 37.8 C sau mai mult- durere, umflare sau sensibilitate la nivelul scrotului si febra de 37.8 C sau mai mult.deci diagnosticul sa-l puna medicul in cazul lui Gigel....
mastermki Reputație: 259 Postat Mai 3, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 3, 2015 Schema de tratament corect data de spitalul Clinic Colentina sectia dermato...pentru gonoree sichlamydia trachomatis, uretite..etc iata link-ulhttp://www.spitalul-colentina.ro/scc-ro/scc_files/scc_meniuri/invatamant/cursuri/dermatologie2/ian-2010/2006_Derma13.pdf Atentie acestea le-am pus numai cu caracter informational ...sanatate ca-i mai buna ca toate! 1
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Mai 3, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 3, 2015 ok . maine pun analize sange si tot maine ma duc sa fac si examenele alea.. 1
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Mai 3, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 3, 2015 Dar vreau sa isi puna si Gigel analizele,sa vedem daca este adevarat acest diagnostic 1
mariusmariusmarius Reputație: -18 Postat Mai 3, 2015 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Mai 3, 2015 Pai dc ai facut sex fara prezervativ cu un focar de infectie?trebuia sa te gandesti.bafta 1
mariusmariusmarius Reputație: -18 Postat Mai 3, 2015 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Mai 3, 2015 Pai dc ai facut sex fara prezervativ cu un focar de infectie?trebuia sa te gandesti.bafta 1
mariusmariusmarius Reputație: -18 Postat Mai 3, 2015 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Mai 3, 2015 Hai lingailir acu sa ma blamati.hai sa vedem care sunt lingaii. 1
mastermki Reputație: 259 Postat Mai 3, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 3, 2015 Alexandra nu esti datoare nimanui ... daca iti vei face analizele le vei face pt tine nu trebuie sa-i dai socoteala nimanui....pentru linistirea tuturor poti pune rezultatul analizelor tale dar pentru CIM ar trebui sa ridici tariful .... pentru glume dintr-astea !!!Nu stiu daca barbatii sunt asa curajosi cand vine vorba de analize.In bransa asta macar odata pe luna trebuie sa-ti faci analizele pentru binele tau si al clientelei ca e vb de Gigel sau de altul ...Mult respect si sanatate!
after1 Reputație: 146 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2015 Alexandra nu esti datoare nimanui ... daca iti vei face analizele le vei face pt tine nu trebuie sa-i dai socoteala nimanui....pentru linistirea tuturor poti pune rezultatul analizelor tale dar pentru CIM ar trebui sa ridici tariful .... pentru glume dintr-astea !!!Nu stiu daca barbatii sunt asa curajosi cand vine vorba de analize.In bransa asta macar odata pe luna trebuie sa-ti faci analizele pentru binele tau si al clientelei ca e vb de Gigel sau de altul ...Mult respect si sanatate! ma da de unde le scoti tu? de curiozitate: mai ai ma idei din astea bune?fata face ce vrea.nu incerca sa o mai pupi in cur sau sa mai dai limbi ca ai vazut ca nu accepta.ala e un peste sau un tigan borat de o avea la strada niste fete si cauta sa o denigreze pe fata asta.s-a inregistrat in 24 aprilie si a scris 2-3 posturi de analfabet/cioroi cu 2 clase.hai sa fim seriosi.cat despre tine te-ai inregistrat in 2012 dar nu cred ca ai macar o recenzie (ca la o recenzie completa nu ma astept) si faci pe baiatu bun.
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Mai 4, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 4, 2015 Buna. as vrea sa dau alt anunt. De azi incolo fac doar oral si normal protejat. Dupa ce pune gigel analizele le voi pune si eu . Asa nu va mai avea nimeni de comentat. O zi buna! 1
fuckit88 Reputație: 45 Postat Mai 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 4, 2015 Buna. as vrea sa dau alt anunt. De azi incolo fac doar oral si normal protejat. Dupa ce pune gigel analizele le voi pune si eu . Asa nu va mai avea nimeni de comentat. O zi buna!Alexandra, acum nu faci decat sa provoci mai multa panica si paranoie. 1
fuckit88 Reputație: 45 Postat Mai 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 4, 2015 Alexandra, acum nu faci decat sa provoci mai multa panica si paranoie. mi-ai acordat 1 pct dar cred ca nu ai inteles ce am vrut sa zic...prin faptul ca te-ai decis brusc sa oferi oralul protejat si nu postezi analize (asta conteaza si nu prea..ca oricand se poate gasii cineva care sa te faca sa arunci banii degeaba pe analize)....nu faci decat sa ne dai de banuit ..
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Mai 4, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 4, 2015 oricum am fost azi si le`am facut..nu trbuie sa stie toti..in fine 1
fuckit88 Reputație: 45 Postat Mai 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 4, 2015 oricum am fost azi si le`am facut..nu trbuie sa stie toti..in finede acord cu tine, dar dupa ce vine cineva si te acuza ca ai nu stiu ce bts , faptul ca tu te decizi sa nu mai oferi oralul nep ..te pune pe ganduri.. eu nu te acuz de nimic decat iti spun ca asa dezvolti paranoia si panica unora
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum