Sari la conținut

alexandra222

Postări Recomandate

• Oras:Targoviste
Postat

150 lei costa ora. Ma gandesc serios sa incerc si eu,dupa ultimele poze. Sper sa vina si altele mai convingatoare.

hmmm.. hai sa ma vezi fata in fata si te convingi singureeeel :* te pupik

• Like 1
  • Oras:targoviste
  • Oras:targoviste
Postat

Este o poza destul de convingatoare. Promit sa ne intalnim cat de curand.

• Oras:Slobozia
  • Oras:Slobozia
Postat

cam neserioasa domnisoara. am sunat in jurul orei 17, sa stabilim ceva pt 21...,Am sunat-o apoi pe la 9 fara un sfert sa`mi zica ca are treaba si sa o sun la 22...ok bun, zis si facut, dar am sunat iar la ora stabilita si mi-a respins. ori a avut foarte multa treaba si am avut ghinion, ori era obosita si nu mai avea chef de nimik. oricum, nu o sa mai apelez la ea prea curand

Postat

cam neserioasa domnisoara. am sunat in jurul orei 17, sa stabilim ceva pt 21...,Am sunat-o apoi pe la 9 fara un sfert sa`mi zica ca are treaba si sa o sun la 22...ok bun, zis si facut, dar am sunat iar la ora stabilita si mi-a respins. ori a avut foarte multa treaba si am avut ghinion, ori era obosita si nu mai avea chef de nimik. oricum, nu o sa mai apelez la ea prea curand

Postat

Scuza-ma daca te-am facut sa astepti. Aseara eram foarte ocupata.. si sunt obosita doar dupa ora 2:00. Data viitoare am sa fiu mai explicita...multumesc

• Like 1
  • Oras:----
  • Oras:----
Postat

Daca ai știi sa citești ai fi putut vedea ca nu face. A mai întrebat cineva si a răspuns. Dar ti-e mai simplu sa întrebi aici decât la telefon.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

a scris fata limpede ce face,ce nu, ce tot puneti intrebari tampite......mergeti,futeti,recenzati,,,,,!

Postat

a scris fata limpede ce face,ce nu, ce tot puneti intrebari tampite......mergeti,futeti,recenzati,,,,,!

multumesc  :D

• Oras:Bucuresti Sector 4
  • Oras:Bucuresti Sector 4
Postat

Alexandra este neserioasa,am stabilit motelul si camera,după care ea a verificat la recepție unde i-a confirmat ca am inchiriat camera și nu a mai raspuns nici la telefon ,nici la sms

Postat

Alexandra este neserioasa,am stabilit motelul si camera,după care ea a verificat la recepție unde i-a confirmat ca am inchiriat camera și nu a mai raspuns nici la telefon ,nici la sms

Cred ca nu ai spus si motivul.. si nu am sunat la nicio receptie.. te rog,nu vorbi fara sa explici motivul,te rog!

• Like 1

Postat

Ma tenta sa o sun far decat sa iau teapa mai bine stau linistit

Daca ti-e frica sa nu iei teapa,ne vedem inainte sa mergem la motel :) te pup

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...