Sari la conținut

alexandra222

Postări Recomandate

• Oras:Targoviste
Postat

Buna. Astazi si maine sunt in Târgoviste.. astept sa ma sunati . 0726527486. Alte detalii le aflati in telefon..va pupi

Postat

Cioroii ăstia borati despre care vorbesti sunt clienți.. :))

Disponibilă astazi. Ma puteti gasi doar pe whats app. 0727527486. DOAR PE WHATS APP!!!

Domnule Cristi, cred ca tu ai ceva personal cu mine :)) vreau sa iti spun ca nu ma pasionează vorbele tale :)

Postat

Buna,sa inteleg ca nu ai nevoie de banii mei daca m ai respins cand am vrut sa vb.. ok bafta in continuare :* pup

• Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
Postat

mmmmmmmm  :crazylove  :crazylove  :crazylove  :crazylove  :crazylove  :crazylove

Postat

Nu am spus ca sunt noi. Am spus ca o pot vedea pe Alaxandra222. Cea de acum doi ani. De pe vremea cand activa si acasa dupa ce mai facea cate o vizita in Luxemburg, Elvetia, etc.

Postat

Hmm.. nu, nu mai lucrez in Luxemburg de mult. Am avansat un pic. :) o sa postez si o poza, ca tot sunt la baie. Dar nu este poza profi:)). Va pup

Postat

Da, era cu doi ani in urma, parca. Dar eu, cel putin, am un regret cand spui ca nu vei mai activa in Targoviste. Eu te-am apreciat, si respectat asa cum bine stii, mereu. Si as dori sa te mai intalnesc.

• Like 1
Postat

V-am pupat. Dar de lucrat, nu o sa mai lucrez in Targoviste .si sper sa nu na reintorc in acest job. :)

offfff  :crazylove

punct si de la capat...;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...