neicanimeni Reputație: 18 Postat Decembrie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2014 Te-am sunat, nu au binevoit sa ne vedem
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Decembrie 30, 2014 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Decembrie 30, 2014 Te-am sunat, nu au binevoit sa ne vedemOk daca mai vrei sa ne vedem ma suni. Poate iti schimbi parerea despre mine. Daca nu vrei asta e.. 1
lucian03 Reputație: -1 Postat Decembrie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2014 Alexandra vrea un tovarasi sa te contacteze...dar sunt 2 probleme daca accepti, mi.a zis sa vorbesc eu cu tine:1. E **spam editat** (17 ani)2. E virginDoreste sa afle si serviciile pentru 200 de lei! eu astept raspunsul tau sa ii comunic dupa ce face el o vizita ,am sa trec si eu pe la tine.
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Decembrie 30, 2014 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Decembrie 30, 2014 0727527486
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Decembrie 30, 2014 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Decembrie 30, 2014 Uite o poza.. lucian suna-ma si vorbim mai multe..te pup
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Decembrie 30, 2014 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Decembrie 30, 2014 nu mai mergea pe tell..am intrat pe pc.. 5
lucian03 Reputație: -1 Postat Decembrie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2014 Aratifoarte bine, fac tot posibilul sa ajung in targoviste :*
cataa80 Reputație: 1641 Postat Decembrie 30, 2014 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 30, 2014 Poza reala...ma rog...in realitate e muult mai frumusik...si mai sensibila...Alexandra...mergea atasata si o poza cu sanii aia frumosi...sa-i vedem si noi...pup
lucian03 Reputație: -1 Postat Decembrie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2014 Poza reala...ma rog...in realitate e muult mai frumusik...si mai sensibila...Alexandra...mergea atasata si o poza cu sanii aia frumosi...sa-i vedem si noi...pupVrei sa ajung in targoviste in 10 min? ))
cataa80 Reputație: 1641 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 31, 2014 O fotografie a Alexandrei...pusa aici cu acceptul ei...Este cat se poate de reala, ma rog...in realitate e muuuult mai woooow...
lucian03 Reputație: -1 Postat Decembrie 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2014 Doar atat poate? )
cataa80 Reputație: 1641 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 31, 2014 Poate muuuuult mai mult!!!Treaba este sa avem noi conditie fizica si sa ne "tina"...Alexandra e una din acele fete pe care le-ai fute non-stop si tot nu te saturi...e "meserie"...parerea mea...
lucian03 Reputație: -1 Postat Decembrie 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2014 Ma tata nu ma pronunt...pentru ca nu am fost ..si din poze nu pot sa spun nimic.Probabil ca tu ai fost si ti-a placut...eu poate am alte conceptii Corect?Acum ramane de vazut, cat de convingatoare este... recenzii vad ca nu prea are
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Ianuarie 1, 2015 Ma tata nu ma pronunt...pentru ca nu am fost ..si din poze nu pot sa spun nimic.Probabil ca tu ai fost si ti-a placut...eu poate am alte conceptii Corect?Acum ramane de vazut, cat de convingatoare este... recenzii vad ca nu prea are Nu prea am recenzii pentru ca clientii pe care i-am avut nu au timp de acest site sau nu au auzit de acest site. Nu mai transformati topicul asta in chat... esti interesat , suna-ma! 3
c20let Reputație: 12 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 3, 2015 Cand o sa vin in Targoviste o sa te sun si sper sa ne vedem.
cataa80 Reputație: 1641 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:. Oras:. Postat Ianuarie 3, 2015 Vizitat din nou pe Alexandra...O fata super, 2 numere, oral si normal, oral cu cim, normal in pat, pe masa...unde vreti... saruturi atingeri...tot ce vreti...Alexandra o sa ma taxeze data viitoare in plus pentru saruturi, ca am inebunit-o...Poti sa o futi non stop si nu te plictisesti de ea...Note...10 pentru tot, inclusiv pentru atitudine...si...nu te grabeste deloc...De revenit..da...parerea mea ca se merita , o fata simpla fara fite si alte aere...de diva... 4
trickster Reputație: 27 Postat Ianuarie 4, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Ianuarie 4, 2015 Alexandra , dar la un suc nu iesi ? Mi-ar place sa te cunosc asa "casual" inainte de actiunea din pat ! Ma rog daca nu ai timp de amandoua in aceeasi zi , poate sucul in prima zi si "vizita" in alta zi .
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 4, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Ianuarie 4, 2015 Înainte sa te tunzi, bei suc cu frizerul?Înainte sa cumperi pâinea, ieși "casual" cu faina?E o afacere pentru ea iar pentru ieșit la socializare nu vad sa aibă preț. 3
trickster Reputație: 27 Postat Ianuarie 4, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Ianuarie 4, 2015 Asta e parerea ta . Si frizerul si brutarul au prieteni si viata in afara meseriei . Si eu muncesc si presupun ca si tu muncesti si nu cred ca stai doar la munca 24/7 . In timpul liber faci ce iti place. A fost doar o intrebare la care poate sa raspunda ea ... domnu avocat
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Ianuarie 5, 2015 Razvan1244 te pup Trickster eu lucrez si ca dama de companie. Dama de companie nu inseamna neaparat sa facem sex. Adica putem iesi si la un suc dar contra cost. Mai multe detalii iti dau la telefon. 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 5, 2015 Razvan1244 te pup Trickster eu lucrez si ca dama de companie. Dama de companie nu inseamna neaparat sa facem sex. Adica putem iesi si la un suc dar contra cost. Mai multe detalii iti dau la telefon. Și cam cât ar costa un suc în compania ta...
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Ianuarie 5, 2015 Și cam cât ar costa un suc în compania ta...discutam la telefon...
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 5, 2015 Cu mare plăcere Pun la bătaie și o navetă de bere ...ba și o dacă este cazul 4 3
marisss35 Reputație: 2 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 6, 2015 Hi Alexandra. You speak English?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum