AbL.. Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2021 Oras:Vl Oras:Vl Postat Decembrie 18, 2021 De revenit ON 9 ( întotdeauna e loc de mai bine ) 😄 Am apreciat foarte mult că nu a stat cu ochii pe ceas etc , chiar a fost o experiență plăcută ✌️😘
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Decembrie 19, 2021 Acum 9 ore, AbL.. a spus: De revenit ON 9 ( întotdeauna e loc de mai bine ) 😄 Am apreciat foarte mult că nu a stat cu ochii pe ceas etc , chiar a fost o experiență plăcută ✌️😘 Mulțumesc! Te pup😘
fanpizdoc Reputație: 6 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2021 Acum 20 ore, AlexandraAla a spus: Dragilor ma mai găsiți pana mâine la ora 15 și este posibil sa fie ultima data în orașul vostru! Pupici Pacat , daca e adevarata amenintarea sau o faci doar sa dam buluc cu vizitele ? Nu stiu cum sa o iau dar daca e adevarat ... ai grija de tine , pentru mine ai fost placuta - o singura vizita am la tine !
fanpizdoc Reputație: 6 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2021 Acum 20 ore, AlexandraAla a spus: Dragilor ma mai găsiți pana mâine la ora 15 și este posibil sa fie ultima data în orașul vostru! Pupici Pacat , daca e adevarata amenintarea sau o faci doar sa dam buluc cu vizitele ? Nu stiu cum sa o iau dar daca e adevarat ... ai grija de tine , pentru mine ai fost placuta - o singura vizita am la tine !
fanpizdoc Reputație: 6 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2021 Acum 20 ore, AlexandraAla a spus: Scuze ...
pufulica72 Reputație: 4 Postat Decembrie 19, 2021 Postat Decembrie 19, 2021 Te-am vizitat in urma cu cateva zile si am ramas cu o impresie placuta.As reveni cu placere data viitoare.Ce s-a intamplat,micuto?Ce te face sa scoti Valcea de pe lista?
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Decembrie 19, 2021 Acum 6 ore, fanpizdoc a spus: Pacat , daca e adevarata amenintarea sau o faci doar sa dam buluc cu vizitele ? Nu stiu cum sa o iau dar daca e adevarat ... ai grija de tine , pentru mine ai fost placuta - o singura vizita am la tine ! Nu este o amenințare,am zis ca este posibil și nu am de ce sa fac sa dați buluc la mine ,deoarece mi a mers foarte bine! Ma bucur ca ți am fost placuta te pup cu drag 1
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Decembrie 19, 2021 Acum 1 oră, pufulica72 a spus: Te-am vizitat in urma cu cateva zile si am ramas cu o impresie placuta.As reveni cu placere data viitoare.Ce s-a intamplat,micuto?Ce te face sa scoti Valcea de pe lista? Hei ,nu am scos valcea de pe lista, din contra am rămas cu o impresie placuta și pentru asta va mulțumesc, dar este posibil sa fac o pauza de la voi te pup 1
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Ianuarie 2, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Ianuarie 2, 2022 La multi ani dragilor, sa aveți un an mai bun! Am revenit, asa cum am spus mai sus ca este posibil sa fac o pauza ,dar ceva ma atrage tot la voi ! Servicii: OP/ON(în funcție de igiena) NP schimbări pozitii Lucrez doar la finalizare 150 fin (20minute) 1
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Ianuarie 2, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Ianuarie 2, 2022 Ma găsiți si aici! Va pup https://onlyfans.com/u2049097355
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Ianuarie 2, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 10 minute, AlexandraAla a spus: Ma găsiți si aici! Va pup https://onlyfans.com/u2049097355 https://onlyfans.com/u204909735
intim69 Reputație: 7 Postat Ianuarie 2, 2022 Oras:RO Oras:RO Postat Ianuarie 2, 2022 Buna,esti in Vl?
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Ianuarie 2, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 2 ore, intim69 a spus: Buna,esti in Vl? Bună! Ma găsești după ora 16:30
Vizitator Bogdan.VL Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 O fata minunata și o experiență care merita. Cel mai mult mia plăcut oralul e demențial și ea e o fata foarte deschisă. De revenit cu siguranță chiar o recomanda. Aveți grijă de ea băieți e o fata pe care nu trebuie sa o pierdem!
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Ianuarie 2, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Ianuarie 2, 2022 1 oră în urmă, Bogdan.VL a spus: O fata minunata și o experiență care merita. Cel mai mult mia plăcut oralul e demențial și ea e o fata foarte deschisă. De revenit cu siguranță chiar o recomanda. Aveți grijă de ea băieți e o fata pe care nu trebuie sa o pierdem! Iti mulțumesc din suflet m am simțit extraordinar cu tine😘😘😘❤
sex_vl Reputație: 426 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat Ianuarie 3, 2022 La 02.01.2022 la 10:59, AlexandraAla a spus: La multi ani dragilor, sa aveți un an mai bun! Am revenit, asa cum am spus mai sus ca este posibil sa fac o pauza ,dar ceva ma atrage tot la voi ! Servicii: OP/ON(în funcție de igiena) NP schimbări pozitii Lucrez doar la finalizare 150 fin (20minute) Si eu nu te atrag? 😉
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 2 ore, sex_vl a spus: Si eu nu te atrag? 😉 Daca ai fost la mine și te am mai primit ,înseamnă că da și tu mai atras 🙊🙊🙊
voodoo123 Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2022 Postat Ianuarie 3, 2022 Vizitat pentru prima data fata in seara asta, foarte, foarte tare gagica . Te pup și revin cu drag la tine . 😘😍
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 22 minute, voodoo123 a spus: Vizitat pentru prima data fata in seara asta, foarte, foarte tare gagica . Te pup și revin cu drag la tine . 😘😍 Te pup ,ești un om extraordinar! Te aștept cu mare drag❤😘
baiat1234 Reputație: 50 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:buc Oras:buc Postat Ianuarie 4, 2022 trecand prin valcea am mers la alexandra. garsoniera centrala, multe locuri de parcare, foarte curat. Alexandra, o tipa la 21-22 ani cu un corp misto, cu tate mici si ferme. Vorbareata, se face usor placuta Oralul foarte ok, ON in stil mediu dar te termina si asa daca vrei. (n-am intrebat daca e extra) A trecut ea deasupra, stramta si cu pasarica frumoasa. Nu e din valcea dar vine des din ce am inteles. 150 finalizarea, as reveni.
intim69 Reputație: 7 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:RO Oras:RO Postat Ianuarie 4, 2022 Buna seara,am interactionat si eu cu domnisoara in aceasta seara...chiar mi-a placut,are o atitudine super ok si arata foarte bine din puntul meu de vedere,in doua cuvinte in ceea ce priveste interactiunea intima..te face sa te simti ca si cum ai fi cu iubita..cel putin asa m-am simtit eu.Va doresc un an delicios..asa cum este ea!
sex_vl Reputație: 426 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat Ianuarie 4, 2022 Are sanse sa ajunga TOP
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Ianuarie 5, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 12 ore, baiat1234 a spus: trecand prin valcea am mers la alexandra. garsoniera centrala, multe locuri de parcare, foarte curat. Alexandra, o tipa la 21-22 ani cu un corp misto, cu tate mici si ferme. Vorbareata, se face usor placuta Oralul foarte ok, ON in stil mediu dar te termina si asa daca vrei. (n-am intrebat daca e extra) A trecut ea deasupra, stramta si cu pasarica frumoasa. Nu e din valcea dar vine des din ce am inteles. 150 finalizarea, as reveni. Mulțumesc! Te pup cu drag om frumos!😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum