Jump to content

pascuale

Maistru Curvar
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Utilizator De Incredere

2 Followers

About pascuale

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  bucuresti

Recent Profile Visitors

327 profile views
 1. La mulți ani! Pentru cea mai interesanta femeie! Pentru ca ești minunata! Pentru ca ești deosebita! Pentru ca asa ești tu!
 2. Super fata,este foarte sociabila,prietenoasa și pro client.Nu ești grăbit și îți asculta dorintele. Merita din toate punctele de vedere și merita respectata,este cel mai important lucru pentru a avea o întâlnire reușită. Mulțumesc Alexandra!
 3. Daa,o femeie în adevăratul sens al cuvântului.Bine ai revenit ,sper sa stai destul sa ajungă la tine, toți cei ce te doresc cu adevărat. Ești deosebita!
 4. Eu cred ca ar trebui sa va potoliți,obosiți mental cu toții,rezumati-va la ce va interesează,pentru asta este forumul.
 5. În afara de faptul ca ești supărată,ești și proasta! Cei ce ti-au scris nu te-au vizitat,nu te-au jignit,ci au menționat un fapt,tu însă ai avut o atitudine de mahala. Asa ca cel mai bine este sa-ți vezi de drum sa reanalizezi faptele și sa-ti schimbi atitudinea. Excursia asta ia-o ca pe un câștig și schimba-te. O sa ai mult mai mult de câștigata fiind mai înțelegătoare și mai puțin acida și arțăgoasa. Drum bun!
 6. Însănătoșire grabnică, ești o dulceață de fata,tânăra și puternica,asa ca sigur îți revii repede.
 7. Alexandra, tu ești o fata deosebita cu un comportament super,ideea este ca cei ce vor veni la tine de acum în colo sa fie tipi de care tu,tu sa fii mulțumită, pentru ca lucrul asta este foarte important atât pentru tine cât și pentru noi,pentru ca asa vei rămâne mult mai mult timp în preajma noastră,a celor ce te doresc cu adevărat. Seara frumoasa !
 8. Alexandra, sa știi ca andreidi123,are dreptate,ar trebui sa fii mai deschisa,cu atitudinea ta frumoasa ,cu tot ce oferi,meriți sa evoluezi,este păcat sa nu pătrunzi frumos în zona clienților un alt comportament fata de tine.
 9. Roxana,nu-i baga în seama pe răutăcioși, nu le da mura în gura lasa-i pe ei sa-si calculeze plăcerile,știu ei foarte bine ce valoare ai tu.Cred ca ești o fata minunata.
 10. Hei,primiți fetele cum trebuie ,respectatile si veti vedea că lucrurile se schimbă încet, incet si vom beneficia si noi de ce este mai bun.
 11. La multi ani! Elisa,esti minunata,asa sa te avem mereu.
×
×
 • Create New...