Sari la conținut

Intelepciune nimfomane/nimfomani

cassy

Postări Recomandate

• Oras:-----------

Dacă îmi dai un răspuns plauzibil și imi explici ce legătură directă este între pizda de româncă, fracturarea hidraulică și bunicul tău (Dumnezeu să-l ierte), eu promit că mâine alerg în curul gol la Universitate, la orele prânzului.

vrei sa fii profetu Isaia sau ce....

ai recunoscut ca esti schizo, asa ca e pierdere de vreme cu tine, zombie, vezi sa mananci cat mai bio, sa aiba hazna viermii cu stârvu tău

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

vrei sa fii profetu Isaia sau ce....

ai recunoscut ca esti schizo, asa ca e pierdere de vreme cu tine, zombie, vezi sa mananci cat mai bio, sa aiba hazna viermii cu stârvu tău

Pierdere de vreme cu mine? Unchiule, ia-ti medicamentele că uite cum faci daca stai 3 zile fără ele. Cu schizofrenia bipolară nu e de glumit. Pune-ți botnița și latră doar înfundat!

Link spre comentariu
  • Oras:braila
  • Oras:braila

am mai descoperit ceva despre acest zis indubitabil.este un caz de studiu,foarte interesant.are user de gen masculin si avatar de femeie.cateodata,vorbeste ca si cand ar fi femeie.ciudat.a improscat forumul asta cu fel de fel de idiotenii si aberatii fara sens.e peste tot si pretutindeni.jigneste fara noima,pe toti care ii pronunta numele.a facut vreo recenzie?in cazul in care e barbat.imi baga politica,religie,orori,satanisme,etc,pe un site in care,cand citesti o postare sau recenzie sa oftezi de placere si sa te exciti la maxim.e un site de c....ri goale,nu de popi,mitraliere si terminatori

Link spre comentariu
  • Oras:Colo
  • Oras:Colo

am mai descoperit ceva despre acest zis indubitabil.este un caz de studiu,foarte interesant.are user de gen masculin si avatar de femeie.cateodata,vorbeste ca si cand ar fi femeie.ciudat.a improscat forumul asta cu fel de fel de idiotenii si aberatii fara sens.e peste tot si pretutindeni.jigneste fara noima,pe toti care ii pronunta numele.a facut vreo recenzie?in cazul in care e barbat.imi baga politica,religie,orori,satanisme,etc,pe un site in care,cand citesti o postare sau recenzie sa oftezi de placere si sa te exciti la maxim.e un site de c....ri goale,nu de popi,mitraliere si terminatori

Si cumva, in ciuda a tot ce-ai enumerat tu aici, e mai putin iritant si mult mai interesant decat tine. Vazandu-ti tie pozele si necunoscandu-l si nefiind bulangiu as indrazni sa spun ca e foarte posibil si probabil sa fie mai placut vederii decat tine, indiferent de sexul lui. E o afirmare indrazneata, stiu, dar, chiar si un om cu un psihic oarecum stabil, ca mine, nu are un cufar indeajuns de adanc unde sa ascunda imaginea domniei tale si s-arunce cheia.

Te las in sunetul facut de pleoapele-ti care clipesc tamp neintelegand ce-am vrut sa spun. 

Link spre comentariu

Pierdere de vreme cu mine? Unchiule, ia-ti medicamentele că uite cum faci daca stai 3 zile fără ele. Cu schizofrenia bipolară nu e de glumit. Pune-ți botnița și latră doar înfundat!

bipolar esti tu care dai citate din biblie, ai avatar cu ISIS, cine dracu te-a tratat? vezi ca vine bunicamiu si ti-o da anal, ti-o baga pe cur si ti-o scoate pe gura

Link spre comentariu

bipolar esti tu care dai citate din biblie, ai avatar cu ISIS, cine dracu te-a tratat? vezi ca vine bunicamiu si ti-o da anal, ti-o baga pe cur si ti-o scoate pe gura

Avatarul este cu ISIS doar in mintea ta. La avatarul meu sunt altii dar nu iti spun acum ci cand vei creste mai mare.

Cat despre bunicul tau, nu o sa iti raspund la aberatia pe care ai scos-o, pentru ca respect oamenii batrani, indiferent ai cui si cine sunt. Fara ei noi nu am fi existat.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Avatarul este cu ISIS doar in mintea ta. La avatarul meu sunt altii dar nu iti spun acum ci cand vei creste mai mare.

Cat despre bunicul tau, nu o sa iti raspund la aberatia pe care ai scos-o, pentru ca respect oamenii batrani, indiferent ai cui si cine sunt. Fara ei noi nu am fi existat.

mintea ta nu mai corespunde cu realitatea anului 2014, tu participand intens la schizofrenia multora....si ei au ajuns ca tine

.....................................................................

cum m-am ales cu banare defintiva pe roportal... in 2009 i-am zis la motociclistu forumului ca-l fut in cur cu coada de la lopata lu bunicu, in 2010, i-am zis la o moderatoare c-o fut in cur pana face hemoroizi, ti-e iti zic concret, fără dubii: TE BAG IN IAD! (de fapt esti deja pe 3 sferturi, asteapta să crăpi bestie retardata )

Link spre comentariu

mintea ta nu mai corespunde cu realitatea anului 2014, tu participand intens la schizofrenia multora....si ei au ajuns ca tine

.....................................................................

cum m-am ales cu banare defintiva pe roportal... in 2009 i-am zis la motociclistu forumului ca-l fut in cur cu coada de la lopata lu bunicu, in 2010, i-am zis la o moderatoare c-o fut in cur pana face hemoroizi, ti-e iti zic concret, fără dubii: TE BAG IN IAD! (de fapt esti deja pe 3 sferturi, asteapta să crăpi )

Citesc cu o oarecare plăcere sadică postările tale. Sunt aproape amuzante. Ce este totusi grav este faptul că desi initial am crezut ca oligofrenia ta capătă forme de tip mutant, ulterior am sesizat că esti absolut normal la cap. Să postezi tot ceea ce postezi tu si să fii totusi sănătos psihic, asta intrece orice boală descoperită sau nedescoperită încă de psihiatri.

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

A fi sau nu o lady nu tine de numarul de pule falusuri pe care si-l ia in orificiile avute, ci de modul in care comunica si isi transmite gandurile, tine de eleganta cu care se prezinta, de cultura generala pe care o detine ( nu ne referim la boli venerice :)) ) si , de ce nu, de parfumul pe care-l poarta.

Link spre comentariu

Din intelepciunea Amadei® (femeia a®acet)

Femeia se află într-o continură continență sexuală (motiv pentru care ejaculează pe uretră?), de care nu-și dă seama.

Bărbatul se află într-o continuă abstinență sexuală de care ...își dă seama.

..........................................................................................

Concluzie: femeia nu judecă, nu simte... dar...decide! :laugh2 :laugh2 :laugh2

http://1.bp.blogspot.com/-4_TmXDbCTqg/VCHf5m9owiI/AAAAAAAAIuE/5veoRafO34k/s1600/vegetariano%2B2.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...