indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Dacă îmi dai un răspuns plauzibil și imi explici ce legătură directă este între pizda de româncă, fracturarea hidraulică și bunicul tău (Dumnezeu să-l ierte), eu promit că mâine alerg în curul gol la Universitate, la orele prânzului. vrei sa fii profetu Isaia sau ce....ai recunoscut ca esti schizo, asa ca e pierdere de vreme cu tine, zombie, vezi sa mananci cat mai bio, sa aiba hazna viermii cu stârvu tău 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2014 vrei sa fii profetu Isaia sau ce....ai recunoscut ca esti schizo, asa ca e pierdere de vreme cu tine, zombie, vezi sa mananci cat mai bio, sa aiba hazna viermii cu stârvu tău Pierdere de vreme cu mine? Unchiule, ia-ti medicamentele că uite cum faci daca stai 3 zile fără ele. Cu schizofrenia bipolară nu e de glumit. Pune-ți botnița și latră doar înfundat! Link spre comentariu
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Septembrie 23, 2014 am mai descoperit ceva despre acest zis indubitabil.este un caz de studiu,foarte interesant.are user de gen masculin si avatar de femeie.cateodata,vorbeste ca si cand ar fi femeie.ciudat.a improscat forumul asta cu fel de fel de idiotenii si aberatii fara sens.e peste tot si pretutindeni.jigneste fara noima,pe toti care ii pronunta numele.a facut vreo recenzie?in cazul in care e barbat.imi baga politica,religie,orori,satanisme,etc,pe un site in care,cand citesti o postare sau recenzie sa oftezi de placere si sa te exciti la maxim.e un site de c....ri goale,nu de popi,mitraliere si terminatori Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat Septembrie 23, 2014 am mai descoperit ceva despre acest zis indubitabil.este un caz de studiu,foarte interesant.are user de gen masculin si avatar de femeie.cateodata,vorbeste ca si cand ar fi femeie.ciudat.a improscat forumul asta cu fel de fel de idiotenii si aberatii fara sens.e peste tot si pretutindeni.jigneste fara noima,pe toti care ii pronunta numele.a facut vreo recenzie?in cazul in care e barbat.imi baga politica,religie,orori,satanisme,etc,pe un site in care,cand citesti o postare sau recenzie sa oftezi de placere si sa te exciti la maxim.e un site de c....ri goale,nu de popi,mitraliere si terminatoriSi cumva, in ciuda a tot ce-ai enumerat tu aici, e mai putin iritant si mult mai interesant decat tine. Vazandu-ti tie pozele si necunoscandu-l si nefiind bulangiu as indrazni sa spun ca e foarte posibil si probabil sa fie mai placut vederii decat tine, indiferent de sexul lui. E o afirmare indrazneata, stiu, dar, chiar si un om cu un psihic oarecum stabil, ca mine, nu are un cufar indeajuns de adanc unde sa ascunda imaginea domniei tale si s-arunce cheia. Te las in sunetul facut de pleoapele-ti care clipesc tamp neintelegand ce-am vrut sa spun. Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 23, 2014 dragi românce, vă implorăm, ABSTINENȚĂ TOTALĂ! HISTERECTOMIE! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 dragi românce, vă implorăm, ABSTINENȚĂ TOTALĂ! HISTERECTOMIE!Cum stai cu interviurile ?Asteapta baietii aia un semn. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Cum stai cu interviurile ?Asteapta baietii aia un semn.da, nu aveam departament de resurse umane pana nu se baga inginerul sa tina interviuri Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Pierdere de vreme cu mine? Unchiule, ia-ti medicamentele că uite cum faci daca stai 3 zile fără ele. Cu schizofrenia bipolară nu e de glumit. Pune-ți botnița și latră doar înfundat! bipolar esti tu care dai citate din biblie, ai avatar cu ISIS, cine dracu te-a tratat? vezi ca vine bunicamiu si ti-o da anal, ti-o baga pe cur si ti-o scoate pe gura Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Cum stai cu interviurile ?Asteapta baietii aia un semn. le-am dat undă verde 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2014 bipolar esti tu care dai citate din biblie, ai avatar cu ISIS, cine dracu te-a tratat? vezi ca vine bunicamiu si ti-o da anal, ti-o baga pe cur si ti-o scoate pe gura Avatarul este cu ISIS doar in mintea ta. La avatarul meu sunt altii dar nu iti spun acum ci cand vei creste mai mare. Cat despre bunicul tau, nu o sa iti raspund la aberatia pe care ai scos-o, pentru ca respect oamenii batrani, indiferent ai cui si cine sunt. Fara ei noi nu am fi existat. 2 1 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Avatarul este cu ISIS doar in mintea ta. La avatarul meu sunt altii dar nu iti spun acum ci cand vei creste mai mare. Cat despre bunicul tau, nu o sa iti raspund la aberatia pe care ai scos-o, pentru ca respect oamenii batrani, indiferent ai cui si cine sunt. Fara ei noi nu am fi existat. mintea ta nu mai corespunde cu realitatea anului 2014, tu participand intens la schizofrenia multora....si ei au ajuns ca tine .....................................................................cum m-am ales cu banare defintiva pe roportal... in 2009 i-am zis la motociclistu forumului ca-l fut in cur cu coada de la lopata lu bunicu, in 2010, i-am zis la o moderatoare c-o fut in cur pana face hemoroizi, ti-e iti zic concret, fără dubii: TE BAG IN IAD! (de fapt esti deja pe 3 sferturi, asteapta să crăpi bestie retardata ) Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2014 mintea ta nu mai corespunde cu realitatea anului 2014, tu participand intens la schizofrenia multora....si ei au ajuns ca tine .....................................................................cum m-am ales cu banare defintiva pe roportal... in 2009 i-am zis la motociclistu forumului ca-l fut in cur cu coada de la lopata lu bunicu, in 2010, i-am zis la o moderatoare c-o fut in cur pana face hemoroizi, ti-e iti zic concret, fără dubii: TE BAG IN IAD! (de fapt esti deja pe 3 sferturi, asteapta să crăpi ) Citesc cu o oarecare plăcere sadică postările tale. Sunt aproape amuzante. Ce este totusi grav este faptul că desi initial am crezut ca oligofrenia ta capătă forme de tip mutant, ulterior am sesizat că esti absolut normal la cap. Să postezi tot ceea ce postezi tu si să fii totusi sănătos psihic, asta intrece orice boală descoperită sau nedescoperită încă de psihiatri. 3 1 Link spre comentariu
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Septembrie 23, 2014 ce-ai patit laudanum?ai fost banat de baiat bun ce ai fost? 1 4 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 23, 2014 mai ia-ti un laptop Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 23, 2014 http://2.bp.blogspot.com/-So_HpjNHjO8/VCHbcJSChbI/AAAAAAAAIt0/TTPtUV5vnbc/s1600/10698667_10203928185101730_5864860271690803373_n.jpg 2 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 23, 2014 nu și dacă ai dinți de aur in gură.... https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10155050_780483255326813_5501922836176196088_n.jpg?oh=4c9dc447fd8d515cc4d2e28e959f5122&oe=54BFB05D Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2014 A fi sau nu o lady nu tine de numarul de pule falusuri pe care si-l ia in orificiile avute, ci de modul in care comunica si isi transmite gandurile, tine de eleganta cu care se prezinta, de cultura generala pe care o detine ( nu ne referim la boli venerice ) ) si , de ce nu, de parfumul pe care-l poarta. Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 24, 2014 De când cu sexu oral protejat...masculii au devenit un fel de dinamuri cu manivelă, femeia...buna samariteancă...care scoate apă din puț(uri).Becali...devine dinamovist! Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 24, 2014 "În orice om există o parte bună" - Proverb canibal 1 1 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Dumnezeu lucrează prin oameni. "Puterea Mea în slăbiciune se ivește". (am râgâit) http://1.bp.blogspot.com/-4_TmXDbCTqg/VCHf5m9owiI/AAAAAAAAIuE/5veoRafO34k/s1600/vegetariano%2B2.jpg Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Din intelepciunea Amadei® (femeia a®acet) Femeia se află într-o continură continență sexuală (motiv pentru care ejaculează pe uretră?), de care nu-și dă seama.Bărbatul se află într-o continuă abstinență sexuală de care ...își dă seama...........................................................................................Concluzie: femeia nu judecă, nu simte... dar...decide! :laugh2 http://1.bp.blogspot.com/-4_TmXDbCTqg/VCHf5m9owiI/AAAAAAAAIuE/5veoRafO34k/s1600/vegetariano%2B2.jpg Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 24, 2014 ...nici n-am putut sa scriu corect asemenea aberatii... Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 24, 2014 "Adevărat vă spun că veți bea și voi paharul Meu, și chiar mai mult de-atât" https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t31.0-8/10459096_487563324678291_1190151200009929503_o.jpg Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 25, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 25, 2014 http://2.bp.blogspot.com/-bp_R31xi8Yc/VCNfH0R11OI/AAAAAAAAIvY/QW2eL5CAgb0/s1600/66482_564421453586278_1734896661_n.jpg Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2014 "Oamenii au un obicei de a se uita la mine de parcă aş fi un fel de oglindă în loc de o persoană. Ei nu mă văd pe mine, ci îşi văd propriile gânduri desfrânate, apoi se maschează făcându-mă pe mine o desfrânată" - Marilyn Monroe http://i62.tinypic.com/ilc8pw.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum