Sari la conținut

Intelepciune nimfomane/nimfomani

cassy

Postări Recomandate

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Oare unde-i ingineru' sa ma vada, sa-i dau 'iarna nucleara' sa o roada? :)

Vine acusica, dupa ce-si repara putin "butonul". ;)

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu-i nimic,baga si tu de la tine :)

Nu-l vad pe domnul... Ed ec? ca fiind o persoana care sa vorbeasca prostii..sau sa debiteze tampenii..

Parerea mea..pur si simplu nu-mi pare a fi cineva care Vorbeste doar de dragul de a.."vorbi"

• Oras:-----------
Postat

Ipocrizia* a făcut ca neamul românesc să aibă la parada de ziua naționala numai salvări SMURD patronate de un arab. 

*ipocrizia e un proces reflex de a ține gaura curului mereu strânsă din cauza istoriei (prea mulți - dintre noi ne-am futut în cur reciproc   :laugh2 )

• Oras:Ciorogârla
Postat

Ipocrizia* a făcut ca neamul românesc să aibă la parada de ziua naționala numai salvări SMURD patronate de un arab.

*ipocrizia e un proces reflex de a ține gaura curului mereu strânsă din cauza istoriei (prea mulți - dintre noi ne-am futut în cur reciproc :laugh2 )

Pe tine te-a durut? :)

Postat

Pe tine te-a durut? :)

ce zice Legea? dinte pentru dinte și ochi pentru ochi. Ce zice Mântuitotul? Eu nu am venit să schimb Legea, ci să o împlinesc! 

Postat

ce zice Legea? dinte pentru dinte și ochi pentru ochi. Ce zice Mântuitotul? Eu nu am venit să schimb Legea, ci să o împlinesc!

Si uite asa ai facut hemoroizi,batu-te-ar norocu' =))

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Inginere eu te susțin din toată puterea .... da pe ei...:) ești nr 1 pe zonă

Postat

mentorii spirituali ai nației române:

- Apostolul Andrei a devenit aposto-lache andreea (andreea - protectoarea bărbaților :laugh2 , la greci)

- formatorul psih-oloagelor din Romania, un distrofic, rahitic, asimetric, aspect de buhai de baltă - Quasimodo (cocălar, mâncător de gunoaie), diavolul în persoană, cu un rânjet diabolic, de bestie, discipolele lui, fără labii, fără un ochi, ca și el (rebut la rebut trage)

(stați liniștiți la locurili voastri, Dumnezeu vă iubește dar nu vă vrea)

Postat

p.s. The Godfather, cand ii faci pe alții labagii etc. spune și că ai vreo 50 de kile, 1.50 și dacă mai ai și pulă aia tu știi...serios acuma, tată-tu chiar era inginer? ca Ion Iliescu? 

Postat

n-am greșit, e vb de teascul pentru struguri, teascul e o unealtă unde intra toți strugurii viei pământului 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

p.s. The Godfather, cand ii faci pe alții labagii etc. spune și că ai vreo 50 de kile, 1.50 și dacă mai ai și pulă aia tu știi...serios acuma, tată-tu chiar era inginer? ca Ion Iliescu? 

eu cred ca tu ai fost rapit de extrateresti cand erai mic si aia te-au aruncat in cap inapoi pe pamant :) 

• Like 3
  • Minus 2
Postat

dacă tot s-au țigănit 70% dintre români, pardon, manelizat, e clar că urmează a doua dezrobire a țiganilor, la...Armageddon! 

Bastonul de mareșal e (prezumtiv) în ranița oricărui soldat! Spunea Napoleon Bonaparte, privind câmpia Meghidonului acum o sută și ceva de ani  :laugh2

Postat

Viața românului: de pe-o zi pe alta, intre o foame și-o erecție, intre o minciuna și o altă minciună. Zicala aia cu ...capu (pulii?) plecat sabia (pizda?) nu-l taie, pute rău de tot!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Viața românului: de pe-o zi pe alta, intre o foame și-o erecție, intre o minciuna și o altă minciună. Zicala aia cu ...capu (pulii?) plecat sabia (pizda?) nu-l taie, pute rău de tot!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Neatza inginere !

Postat

Neatza inginere !

Gata..cred ca am procesat...

Inginerul=Cautatorul!

Postat

trollule, povestete-ne ce faci ACUM cu cartile alea de psihologie de 500 de pagini la 30 de euro bucata? sunt bune de sters la cur? au file ...veline? 

Se apropie vremea adevăratei "miruiri" 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

"Când dai, la început dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce eşti." - Pr. Arsenie Boca

• Oras:Romania-TimiÅŸoara
  • Oras:Romania-TimiÅŸoara
Postat

trollule, povestete-ne ce faci ACUM cu cartile alea de psihologie de 500 de pagini la 30 de euro bucata? sunt bune de sters la cur? au file ...veline? 

Se apropie vremea adevăratei "miruiri" 

http://youtu.be/26eqFN1BB70

Inginere de ce vrei să pari ceia ce nu eşti???..TU in realitate esti un barbat extrem de:frumusel drăguț si inteligent care ar putea avea femeile la picioare daca ar dori..ce cauți tu nu este pe forum...am pretenții de la tine frumuselule..pt ca te cunosc..si scuze daca am vb urât cu tine in trecut..!

Postat

Inginere de ce vrei să pari ceia ce nu eşti???..TU in realitate esti un barbat extrem de:frumusel drăguț si inteligent care ar putea avea femeile la picioare daca ar dori..ce cauți tu nu este pe forum...am pretenții de la tine frumuselule..pt ca te cunosc..si scuze daca am vb urât cu tine in trecut..!

Atunci nu e Cautatorul? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...