Sari la conținut

Intelepciune nimfomane/nimfomani

cassy

Postări Recomandate

• Oras:aer
  • Oras:aer

nu...

Este practic un virus produs in laboratoarele Nimfomane.com,de catre Mod1(moderator cred).Ce face acest virus? Nimic in mod deosebit, viruseaza ca un virus :).O rugaminte totusi...incearca sa nu il abordezi de prea multe ori, cu cat vede ca este bagat in seama cu atat parca devine

mai insistent.Momentan este setat pe Modul 1:ma doare-n pula, sunt nebun :)

Link spre comentariu
  • Oras:-----------

concluzie trista

dacă adevărul (ce e adevărul?  :laugh2 ) mai poate fi spus doar pe un forum de `curve`, nu in societate, nu in familie, nu intr-o biserica de lemn, piatra aur si argint, sau doar prin pamflete pe anumite site-uri, inseamnă că....ați luat-o rău de tot pe arătură (voi, cei din societatea zis normală care evident, aveți și banii necesari să vă întindeți...DISCRET... la borcanul cu miere, adică AICI!)

pisicuț, securistule, ai raiul garantat  :laugh2 cu tot cu curvele tale  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°

concluzie trista

dacă adevărul (ce e adevărul?  :laugh2 ) mai poate fi spus doar pe un forum de `curve`, nu in societate, nu in familie, nu intr-o biserica de lemn, piatra aur si argint, sau doar prin pamflete pe anumite site-uri, inseamnă că....ați luat-o rău de tot pe arătură (voi, cei din societatea zis normală care evident, aveți și banii necesari să vă întindeți...DISCRET... la borcanul cu miere, adică AICI!)

pisicuț, securistule, ai raiul garantat  :laugh2 cu tot cu curvele tale  :laugh2

pisicuts e Antichristul

Link spre comentariu

După postările fără număr, total iresponsabile ale userului zis @inginer si ale mele, multă lume s-a panicat că ar exista vreo divinitate (sau vreun nou profet :laugh2 ). Nu, nu există, fiecare cu păsăricile lui... :laugh2

Cum au apărut religiile și cine profită în final de pe urma lor

Arabul a inventat islamul ca să supună femeia. Iar evreul l-a inventat pe Dumnezeu ca să nu se mai inchine femeii. Trebuie făcut ceva cu femeia (nu degeaba avem noi balada aia a Meșterului Manole...), altfel lumea va gusta negreșit Apocalipsa. Văzând curvele, bărbații s-au făcut bancheri. Și i-au transformat pe toți în muiști. Cei care n-au reușit să devină bancheri, vor să-și schimbe sexul. Mai rar femeie să vrea să schimbe sexul. Concluzie: toți vor să fie curve.

Când a văzut asta, ea, Providența, i-a lovit pe toți. Pe bărbați în cap, cu nebunie, și pe femei, în cur. De unde și succesul financiar al psihiatrilor și ginecologilor. Nici unii nici alții nu prea vindecă.
  • Like 3
Link spre comentariu

Mentalitatea femeii românce:

1. dacă am pizdă, mă scot cu unu cu apartament si mașină (nu contează, pot să am și patrujde ani  :laugh2)

2. dacă am eu casă (un amărât de apartament), atunci trebuie să am unu cu vilă

3. Dacă am vilă, trebuie să am unu cu palat

4. Dacă are tata palat, nu mă mai poate fute nimenă că tata îmi angajează body guard (becali)

...și uite așa, a ajuns mădă să ia furadan că părinții ei îl acuzau pe el că e prea sărac pt ea, că toate sunt ale ei, până ea s-a sinucis, și ei, socrii, au vrut să pună mâna pe munca ei, pe copilul ei și să-l scoată pe el în drum (e o supoziție, dar cine a fost ginere, știe că ... nu e supoziție la români  :laugh2 )

http://3.bp.blogspot.com/-fy7SNwe_BZI/Uxm6QAT-KbI/AAAAAAAAAK8/HA4bx3W2vQs/s1600/in+pula+mea.jpg

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Daca mai citeste cineva pe aici

Cand vezi pe AT o fata frumoasa, care nu are blur pe fatza si mai si zambeste cu mult vino-ncoa poti sa inchizi pagina linistit, n-ai pierdut nimic.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

http://1.bp.blogspot.com/-nrTO_fNfHNU/VHzT36Zk04I/AAAAAAAAJ3c/3CEtOqxfGgA/s1600/10802027_362333207280822_8570429608289021383_n.jpg

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Mai degraba, femeile "moare dupe" barbatii care "stie" ca se scrie "comporte", nu "compoarte" si nu posteaza imagini cu subtitlu atat de cretin..

Link spre comentariu

Problema cu forumul asta e: cantitatea de testosteron e mult mai mare decat cantitatea de bani.

E nevoie de un quantitative easing in limbajul economistilor: adica sa se tipareasca bani ca sa ne usuram coaiele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...