dozadeamor Reputație: 177 Postat Octombrie 22, 2021 Postat Octombrie 22, 2021 Are sigur pe cineva in spate. Ii suna telefonul cand incepea sa treaca timpul. Eu i am facut doua vizite si mereu a sunat la cele 15 min expirate.
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2021 Postat Octombrie 22, 2021 Vorbesc în ne cunoștință de cauza vizavi de titulara..deoarece nu am vizitat-o și probabil nu o voi face..dar pentru voi restul la ce va așteptați când spune 100 de lei 15 minute?
dozadeamor Reputație: 177 Postat Octombrie 22, 2021 Postat Octombrie 22, 2021 Acum 56 minute, dyerseve a spus: Vorbesc în ne cunoștință de cauza vizavi de titulara..deoarece nu am vizitat-o și probabil nu o voi face..dar pentru voi restul la ce va așteptați când spune 100 de lei 15 minute? Dyvas... Chiar.... Cand spune? Ca la telefon nu prea...
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2021 Postat Octombrie 22, 2021 Acum 10 minute, dozadeamor a spus: Dyvas... Chiar.... Cand spune? Ca la telefon nu prea... Nu știu.. voi cei care ați fost trebuie sa știți.. Din punctul meu de vedere..aduce a fast fuck genul asta de 15 m.. Nu am nimic cu domnișoară.. ba din contra pare simpaticuta..doar ca nu este de mine mine genul asta de 15..minute atâta tot.. În rest ii doresc mult succes.. Pe voi nu va înțeleg.. când vedeți ca spune 15 minute o finalizare..la ce va așteptați? Bănuiesc ca a spus ..la telefon la locație.. nu știu.. tu știi mai bine.
dozadeamor Reputație: 177 Postat Octombrie 23, 2021 Postat Octombrie 23, 2021 Acum 11 ore, dyerseve a spus: Nu știu.. voi cei care ați fost trebuie sa știți.. Din punctul meu de vedere..aduce a fast fuck genul asta de 15 m.. Nu am nimic cu domnișoară.. ba din contra pare simpaticuta..doar ca nu este de mine mine genul asta de 15..minute atâta tot.. În rest ii doresc mult succes.. Pe voi nu va înțeleg.. când vedeți ca spune 15 minute o finalizare..la ce va așteptați? Bănuiesc ca a spus ..la telefon la locație.. nu știu.. tu știi mai bine. La prima întâlnire nu a făcut nicio mentiune nici la tel nici in locatie, ci doar dupa ce a sunat telefonul cel "special". Adoua intalnire stiam treaba si mi am asumat . Mi au trebuit aproape 20 de min cu dezbrăcat, dus l, futut si imbracat 1
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 23, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 23, 2021 Acum 30 minute, dozadeamor a spus: La prima întâlnire nu a făcut nicio mentiune nici la tel nici in locatie, ci doar dupa ce a sunat telefonul cel "special". Adoua intalnire stiam treaba si mi am asumat . Mi au trebuit aproape 20 de min cu dezbrăcat, dus l, futut si imbracat A treia oara ii dai si tu ceva bacșiș si o sa fie ok. 😇 3 1 3
dozadeamor Reputație: 177 Postat Octombrie 23, 2021 Postat Octombrie 23, 2021 Acum 17 minute, catelul.dinamo a spus: A treia oara ii dai si tu ceva bacșiș si o sa fie ok. 😇 Ii dau... Pai nu i dau eu.... :))))🤣🤣🤣🤣 1
smartdick Reputație: 293 Postat Octombrie 23, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 23, 2021 Nu vreau sa fiu cârcotaș,nici sa ma bucur înainte de vreme,dar am vizitat și eu domnita zilele trecute și a fost printre cele mai reușite vizite posibile in contextul dat Stabilit întâlnirea pe whatsapp,apoi confirmare telefonică și prezentat la Poligonul de tragere din zona Malu Rosu Locatia - 10 - in viziunea mea apartament curat,confortabil,baie cu de toate Fătuca - as zice de un 8 overall! Corp tonifiat,sâni micuți dar simpatici,fund bestial,se vede ca face și a făcut sport! La fata e placuta,bruneta si ochi verzi Actiunea. - 9- ON si NP in doar 2 poziții ca atât s-a rezistat 😁 Oralul semi deep,lins,normalul aproape pasional as zice! Strâmtă rău,gemete aproape reale,finalizat in tremurat de ambele părți GFE - aici e dilema mare! De când am ajuns m-a invitat la o tigara intai de toate,am stabilit meniul si un pic de conversatie de acomodare. A recunoscut ca iubitul sta in Ploiesti însă ca nu sta in locație cu ea ( adevarul ca pe parcursul vizitei nu am simțit pe nimeni in apartament ),a recunoscut si ca pe mulți ii “grăbește” datorită comportamentului lor sau anumitor acțiuni deranjante! Banene…cu mine a fost lux,am stat aproape 30 min o finalizare,sărutări pe corp,niciun pic de graba si nici telefon sunat între timp! O sa dau nota 10 pentru acest aspect am plătit 100 RON ptr o finalizare,nu accepta anal ( păcat) si nici cim sau cof! Ora este 250 RON din spusele ei Eu o recomand datorită interacțiunii mele cu ea,pe de alta parte văd ca mulți au avut aceeași experiența mai puțin placuta,deci probabil ca un adevar este la mijloc! Poate ca m-am făcut eu plăcut sau am prins-o intr-o zi buna…anyway o sa mai bag o fisa in curând sa văd dacă standardele se mențin spor lu’ tuturoralea 👍 6 1 1
albastru69 Reputație: 55 Postat Octombrie 25, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 25, 2021 La 22.10.2021 la 23:45, dyerseve a spus: Nu știu.. voi cei care ați fost trebuie sa știți.. Din punctul meu de vedere..aduce a fast fuck genul asta de 15 m.. Nu am nimic cu domnișoară.. ba din contra pare simpaticuta..doar ca nu este de mine mine genul asta de 15..minute atâta tot.. În rest ii doresc mult succes.. Pe voi nu va înțeleg.. când vedeți ca spune 15 minute o finalizare..la ce va așteptați? Bănuiesc ca a spus ..la telefon la locație.. nu știu.. tu știi mai bine. Nu spune la tel. de cele 15 min.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2021 Postat Octombrie 26, 2021 Am vizitat-o astazi si am retrait si eu experienta colegului Smartdick timp de o ora, futut intens in toate pozitiile care ne-au trecut prin cap, cu domnita in forma exceptionala si telefoanele pe silent. 250 lei...fix o ora. O sa bag fise constant....vorba colegului.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum