Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Mai 9 Oras:România Oras:România Membru Premium Partajează Postat Mai 9 Acum 4 minute, Semakaone a spus: Ai făcut ceva astăzi 🤣...eu tot am incercat sa pun un bilet .. dar nu-mi iese 🤣🤣🤣 Nu înțeleg ce vrei sa zici 🙂↔️ "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale." Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Mai 9 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 9 Acum 6 minute, axelov90 a spus: Apropo cred ca revine fetele de la Monalisa 😈🥳🥳🥳 Bine că ai zis 🤣 sa nu stric alocația 🤣🤣. La Bianca vreau sa merg 🤣 să mă fută așa cum mi-a promis 🙈🤭🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9 Partajează Postat Mai 9 15 minutes ago, axelov90 said: Beatrice de pe TM … e singura dintre cele care s-au lăsat . Pffff, aveti cumva nr de la Provident? As scoate un credit cu buletinul. Se anunta vremuri "grele" pt buget... Link spre comentariu
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Mai 9 Oras:România Oras:România Membru Premium Partajează Postat Mai 9 Acum 2 minute, hateru a spus: Pffff, aveti cumva nr de la Provident? As scoate un credit cu buletinul. Se anunta vremuri "grele" pt buget... De ce ?revine Beatrice ??? "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale." Link spre comentariu
tomson Reputație: 5738 Postat Mai 9 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 9 Acum 12 minute, axelov90 a spus: Apropo cred ca revine fetele de la Monalisa 😈🥳🥳🥳 Pozele alea is f faine chia ii asa in realitate ? eu cu cur mi mre prefer, ea pare sa se inscrie , confirmi ? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9 Partajează Postat Mai 9 3 minutes ago, axelov90 said: De ce ?revine Beatrice ??? Am dat reply la mesajul gresit 😂😂😂 Ma refeream la fetele de la Monalisa + sigur mai vin si alte fete de top, deci o fi greu la portofel Link spre comentariu
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Mai 9 Oras:România Oras:România Membru Premium Partajează Postat Mai 9 Acum 2 minute, tomson a spus: Pozele alea is f faine chia ii asa in realitate ? eu cu cur mi mre prefer, ea pare sa se inscrie , confirmi ? Da boss ambele au cur mare , una cu sânii mari naturali și alta cu sâni siliconați dar frumos …. Ambele cu o atitudine mega pro , și crede-mă ca am umblat prin toată țara pe la topuri 🙈🙈 1 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale." Link spre comentariu
tomson Reputație: 5738 Postat Mai 9 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 9 . Link spre comentariu
tomson Reputație: 5738 Postat Mai 9 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 9 Acum 2 minute, axelov90 a spus: Da boss ambele au cur mare , una cu sânii mari naturali și alta cu sâni siliconați dar frumos …. Ambele cu o atitudine mega pro , și crede-mă ca am umblat prin toată țara pe la topuri 🙈🙈 care ambele ? Link spre comentariu
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Mai 9 Oras:România Oras:România Membru Premium Partajează Postat Mai 9 Acum 1 minut, hateru a spus: Am dat reply la mesajul gresit 😂😂😂 Ma refeream la fetele de la Monalisa + sigur mai vin si alte fete de top, deci o fi greu la portofel Beatrice aia a fost ceva extraordinar … Frumoasa , atitudine , servicii complete(gafe , fk, cim ,ap, etc) , tot ce îți putea dori de la o fată . Mare păcat ca s-a retras așa brus , fără să anunțe pensionarea 🙈 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale." Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Mai 9 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 9 Acum 4 minute, hateru a spus: 😂😂😂😂😂😂😂 Pai daca de ea mi-e cel mai dor..ce sa fac? Pai Izza si Diana inca lucreaza. Sau? Eu ma referam mai mult la cele care s-au lasat...dar merge si asa. Putem pune si fetele care nu mai vin la noi 😂😂. Daca e asa, si eu o pin pe Dianna in top! Pffff, ce futaiuri bagam cu ea....top! N-am fost, maine e programarea....dar cred ca anulez....ca am un feeling ca mi se schimba planurile si bag biletul in alte parte 🤪🤪🤪 Uuuiii dă-mi pace 🙈🤣🤣🤣 mă futut ,Dia,, prin tot apartamentul 🤭 ..mă bufnește râsul de multe ori 🙈..la întrebări de genul ,Fk oferi 🤣🤣🤣... Și eu am programare mâine acolo poate ne întâlnim dau o bere 🍻🤣. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9 Partajează Postat Mai 9 1 minute ago, tomson said: care ambele ? Amandoua Link spre comentariu
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Mai 9 Oras:România Oras:România Membru Premium Partajează Postat Mai 9 Acum 2 minute, tomson a spus: care ambele ? Au fost 3 ex Monalisa , au mai rămas doar două care activează pe Arad 😂 1 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale." Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Mai 9 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 9 Acum 8 minute, axelov90 a spus: Da boss ambele au cur mare , una cu sânii mari naturali și alta cu sâni siliconați dar frumos …. Ambele cu o atitudine mega pro , și crede-mă ca am umblat prin toată țara pe la topuri 🙈🙈 Sa nu zici că Lore are cur mare 🙈🤣. Bucile alea se mulează perfect pe asta micu 😁 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9 Partajează Postat Mai 9 4 minutes ago, Semakaone said: Uuuiii dă-mi pace 🙈🤣🤣🤣 mă futut ,Dia,, prin tot apartamentul 🤭 ..mă bufnește râsul de multe ori 🙈..la întrebări de genul ,Fk oferi 🤣🤣🤣... Și eu am programare mâine acolo poate ne întâlnim dau o bere 🍻🤣. Pe mine m-a futut Dia doar in pat, dar au foat doar futaiuri pe cinste! Duce mult si bine, e top! Sper sa mai vina pe la noi. Ne vedem la Eclipse? Ca e cel mai aproape 😂😂😂 Tu dai o bere, eu dau pe a doua. Link spre comentariu
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Mai 9 Oras:România Oras:România Membru Premium Partajează Postat Mai 9 Acum 1 minut, hateru a spus: Pe mine m-a futut Dia doar in pat, dar au foat doar futaiuri pe cinste! Duce mult si bine, e top! Sper sa mai vina pe la noi. Ne vedem la Eclipse? Ca e cel mai aproape 😂😂😂 Tu dai o bere, eu dau pe a doua. Eu nu mai beau le la Eclipse , de două ori mi-au ridicat mașina de acol 😂😂😂 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale." Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Mai 9 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 9 Acum 7 minute, axelov90 a spus: Au fost 3 ex Monalisa , au mai rămas doar două care activează pe Arad 😂 Ai fost și la aia blonda 🙈🤣! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9 Partajează Postat Mai 9 3 minutes ago, axelov90 said: Eu nu mai beau le la Eclipse , de două ori mi-au ridicat mașina de acol 😂😂😂 Pai tu mergi cu masina la baut? 😂😂😂 Facem o ieseala? Eu, @axelov90, @Semakaone. Cine mai vine? Link spre comentariu
tomson Reputație: 5738 Postat Mai 9 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 9 Acum 1 minut, axelov90 a spus: Au fost 3 ex Monalisa , au mai rămas doar două care activează pe Arad 😂 Bianca bruneta cu poze faine aia mi-a atras atentia si te am vazut fiert pe ea de aia ti am scris Din ce am mai vazut pe arad , ca aici mai pot ajunge si eu lejer am remarcat pe ElizsaXOX , Emma , Samira69 gen mai latin ass cum caut eu si cu drag de pl ca asa i frumos cam care ar fi mai recomandata ca s iesit din post si cam hamesit Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9 Partajează Postat Mai 9 20 minutes ago, Semakaone said: Ai fost și la aia blonda 🙈🤣! Care e aia blonda? Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Mai 9 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 9 Acum 1 minut, hateru a spus: Care e aia blonda? @axelov90 știe mai bine🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Mai 9 Oras:România Oras:România Membru Premium Partajează Postat Mai 9 Acum 48 minute, Semakaone a spus: Ai fost și la aia blonda 🙈🤣! Da da , După Lore am fost la ea . "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale." Link spre comentariu
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Mai 9 Oras:România Oras:România Membru Premium Partajează Postat Mai 9 Acum 46 minute, hateru a spus: Pai tu mergi cu masina la baut? 😂😂😂 Facem o ieseala? Eu, @axelov90, @Semakaone. Cine mai vine? Acum 47 minute, hateru a spus: Pai tu mergi cu masina la baut? 😂😂😂 Facem o ieseala? Eu, @axelov90, @Semakaone. Cine mai vine? Beau ceai să mă țină jucăria mai bine "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale." Link spre comentariu
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Mai 9 Oras:România Oras:România Membru Premium Partajează Postat Mai 9 Acum 45 minute, tomson a spus: Bianca bruneta cu poze faine aia mi-a atras atentia si te am vazut fiert pe ea de aia ti am scris Din ce am mai vazut pe arad , ca aici mai pot ajunge si eu lejer am remarcat pe ElizsaXOX , Emma , Samira69 gen mai latin ass cum caut eu si cu drag de pl ca asa i frumos cam care ar fi mai recomandata ca s iesit din post si cam hamesit Mai este și ex Monalisa , Lore bruneta cu sânii mari naturali 1 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale." Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Mai 9 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 9 @cleopatra01 😘 de ce ați șters repede comentariu 🤔😘 .nu am avut dreptate 😁..mi-ai dat trei advertisme unul după altul...toți scriu și dau cu părerea .Pe mine mai ars repede și după raportul de la , tovarășul, cu ce sunt eu de vină că zic pe față că uni nu pot fute nici pe banii. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum