Cristina200 Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2021 Postat Octombrie 11, 2021 Cristina , 19 ani , slabuta , draguta si mereu cu zambetul pe buze , ceea ce poate va face ca intalnirile noastre sa fie mai dese. 1.65 m si 49-50 kg. Normal (protejat ) , oral (in functie de igiena , masaj (de relaxare) , 69 , atingeri si pozitii. 1 fin - 15-20 min - 100 lei 1 ora - 2 fin si masaj intre - 250 lei Toate serviciile sunt facute fara graba si cu atentie , pentru a revenii si a doua oara cu placere.
dasdas Reputație: 60 Postat Octombrie 11, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 11, 2021 Ooo abia te.ai inregistrat aici ..... deja pare dubios asteptam pozele sa vedem poate sunt ale tale 😁😁😁
Cristina200 Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2021 Autor Postat Noiembrie 10, 2021 Buna. Am revenit. Va astept la telefon pentru detalii.
Vizitator lancerevo Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2021 Postat Noiembrie 10, 2021 Închide ca te sunam noi pentru toate detaliile. Inclusiv poze
Georgebrasov Reputație: 47 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 10, 2021 Lasa macar un link cu poze, daca nu faci upgrade sa poti posta! Zic si eu.
aceracer Reputație: 35 Postat Februarie 12, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Februarie 12, 2022 Salut tuturor! ⭐⭐⭐⭐⭐ Am vizita-to eu de doua ori pe domnisoara! Drăguță și interesantă ca personaj ,locație ușor de găsit pe strada Toamnei... Note: Domnisoara :9 mica cu fundul bombat si păsărica numai bună de savurat. Curată si fără mirosuri etc... Oral: 10 (ma supt de mi-au rămas snicker-și mari) GF: 9 se îndoaie frumos și se mulează pe tine ca o adevărată prietenă Np :nu am făcut deoarece mereu am fost un pic pe fugă, după un oral profesional executat oricum nu-ți mai trebuie nimic mai mult. Plătit 100 de ron plătiți înainte fară să fie ceruți... Per total Cristina e o tipa ok ce merită sa revii pentru niste senzații tari. Acum las la aprecierea fiecăruia pentru a da niște verdicte punctuale. 1
mm0011 Reputație: 1 Postat Februarie 13, 2022 Postat Februarie 13, 2022 Câteva poze sau un link, nimic?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum