trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 17, 2014 Lordule,pana la Euflo....nici in gluma,serios! Euflo,ce stii tu stim si noi,ce nu stii tu,nu stim nici noi
lordul_andrew Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:RO ... wenta Oras:RO ... wenta Postat Ianuarie 17, 2014 Lordule,pana la Euflo....nici in gluma,serios! Euflo,ce stii tu stim si noi,ce nu stii tu,nu stim nici noi Imi cer scuze, credeam ca daca este verde, este patronul acestui forum. Nu mai pun la socoteala faptul ca are explicatii si exemple pentru toti colegii si este foarte funny. dar mai mult mi-a atras atentia ca este foarte respectat, dupa cate mi-am dat eu seama.
sit down comedy Reputație: 729 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 17, 2014 Daaaa, foarte respectat sunt in mediul virtual )) Cel mai mult ma respecta Amada. Ai auzit de ea ? Ce nu stim noi e ....cine e smardoiul care a dat in....stiti voi....
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 17, 2014 Asa e ! ))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 17, 2014 Smardoiul e....deci exista )))))))
lordul_andrew Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:RO ... wenta Oras:RO ... wenta Postat Ianuarie 17, 2014 Daaaa, foarte respectat sunt in mediul virtual )) Cel mai mult ma respecta Amada. Ai auzit de ea ? Ce nu stim noi e ....cine e smardoiul care a dat in....stiti voi.... Domnule patron Euflo sau Sit Down Comedy, nu stiu cum sa va spun, de Amada nu am auzit, am citit cateva replici date de domnisoara sau doamna intitulata Amada, dar nu o cunosc. Sunt nou pe acest forum si sper sa ajung sa cunosc cat mai multi colegi si colege.Dar de ce vreti dumneavoastra sa stiti cine este "smardoiu" care a dat in ___ eu nu stiu in cine?
sit down comedy Reputație: 729 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 17, 2014 aici se dau foarte multe premii. unele pozitive si unele negative. ii dam titlul de cel mai mare smardoi . bineinteles negativ.
lordul_andrew Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:RO ... wenta Oras:RO ... wenta Postat Ianuarie 17, 2014 Aoleu, deci domnisoara sau doamna Amada bate rau?
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 17, 2014 Lord incep sa cred ca esti destul de familiarizat cu acest forum si faci primii pasi tocmai iesit dintr-o coma.Poti sa confirmi? :laugh2 2
lordul_andrew Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:RO ... wenta Oras:RO ... wenta Postat Ianuarie 17, 2014 Lord incep sa cred ca esti destul de familiarizat cu acest forum si faci primii pasi tocmai iesit dintr-o coma.Poti sa confirmi? :laugh2 Colegule patrick82 sunt familiarizat de regula cu forumurile, fiind membru pe mai multe (de IT, masini). Posibil sa fiu iesit dintr-o coma mai profunda, adica vreau sa ies din anonimatul zilnic si sa-mi traiesc viata, asta daca nu supar pe nimeni de pe aici.
sit down comedy Reputație: 729 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 17, 2014 lordule, vrei sa fii troll ?
lordul_andrew Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:RO ... wenta Oras:RO ... wenta Postat Ianuarie 17, 2014 Este de ajuns aceasta confirmare, colegule patrick82, sau mai trebuie sa scriu ceva? Multe date nu pot da despre mine, deoarece doresc sa raman anonim, caci suntem intr-un mediu virtual.
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 17, 2014 lordule, vrei sa fii troll ? :laugh2
lordul_andrew Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:RO ... wenta Oras:RO ... wenta Postat Ianuarie 17, 2014 lordule, vrei sa fii troll ? Troll? Nu stiu ce inseamna. Depinde. dar este de rau daca vreau sa fiu troll?
lordul_andrew Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:RO ... wenta Oras:RO ... wenta Postat Ianuarie 17, 2014 Scuze, nu am vazut postarea colegului patrick82. Eu nu sunt asa urat ca ala din poza, deci nu prea vreau sa fiu troll si sa seman cu ala.
lordul_andrew Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:RO ... wenta Oras:RO ... wenta Postat Ianuarie 17, 2014 Nu pot edita si nu stiu de ce. Imi cer scuze, dar exista trolli aici pe acest forum? Imi poti da cateva exemple? Asta daca nu cer ceva imposibil.
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 17, 2014 Pai ziceai ca esti familiarizat cu forumurile in general, termenul de troll este extrem de cunoscut in "lumea asta".Ma dezamagesti! :laugh2
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 17, 2014 Poftiti: http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29
lordul_andrew Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:RO ... wenta Oras:RO ... wenta Postat Ianuarie 17, 2014 Pai ziceai ca esti familiarizat cu forumurile in general, termenul de troll este extrem de cunoscut in "lumea asta".Ma dezamagesti! :laugh2 Imi pare rau colegule patrick82 ca te dezamagesc, nu vreau asta. Stiu ce inseamna troll pe forumuri, dar suntem intr-o zona in care sunt permise discutiile libere. Si mai vad ca nu sunt singurul care posteaza aici si la discutii generale. Oare asta insemna ca trollez?
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 17, 2014 Nu, inseamna ca faci off-topic.
lordul_andrew Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:RO ... wenta Oras:RO ... wenta Postat Ianuarie 17, 2014 Nu inseamna ca faci off-topic. Nu fac off topic deloc, dupa parerea mea. Daca ne uitam la postarile dinainte putem observa cine a facut off topic. Poate m-am dedat la niste discutii irelevante cu denumirea threadului, dar impins de situatie. Si pana acum am citit destul pe acest forum pana sa-mi fac acest cont. Stii colegule patrick82 ce am observat? Majoritatea fac off topic, deci mai conteaza unul in plus?
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 17, 2014 Nu ramane la aprecierea mea asta.
lordul_andrew Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:RO ... wenta Oras:RO ... wenta Postat Ianuarie 17, 2014 Nu ramane la aprecierea mea asta. Iti multumesc ca macar esti sincer. Conteaza mult pentru mine acest lucru.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 17, 2014 UP! 2 1
sit down comedy Reputație: 729 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 17, 2014 E vineri si e program pana la ora 16 la detectorul de minciuni !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum