krakenwagen Reputație: 16 Postat Octombrie 12, 2021 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Octombrie 12, 2021 Se afla un suflet bland. Dornic sa cunoasca si sa invete ce e mai bun, sa inteleaga. In spatele ochilor albastri se regăsește tristețea, frustrarea si supărare. In spatele ochilor albastri.. 1
eturit Reputație: 3562 Postat Octombrie 12, 2021 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 12, 2021 1 minute ago, krakenwagen said: In spatele ochilor albastri.. ...poate să fie miliția, secu', sri sau alte cele... 1
adrianndrei6 Reputație: -12 Postat Octombrie 13, 2021 Postat Octombrie 13, 2021 11 hours ago, krakenwagen said: Se afla un suflet bland. Dornic sa cunoasca si sa invete ce e mai bun, sa inteleaga. In spatele ochilor albastri se regăsește tristețea, frustrarea si supărare. In spatele ochilor albastri.. Tu n-ai realizat inca de la gradinita ca esti si vei ramane ratat pana la moarte din moment ce toti si-au batut pula de tine ? Pana la urma nu esti tu de vina, ci genele tale si ale parintilor tai care probabil sunt prea saraci ca sa-ti ofere un start in viata. Daca te-ai nascut cu inteligenta deficitara si cu un aspect urat, n-ai cum sa-ti depasesti conditia, doar printr-un noroc daca iti daruieste careva o mostenire sau castigi la loto. Prostii s-au realizat si au avut succes pentru ca au avut pur si simplu noroc. Sau pentru ca au prins o pila -vezi politicienii nostri, mai ales Citu. Si el are ochii albastri si e tare prost, dar a avut noroc ca parintii sai erau bogati si a prins o pila prin masonerie si are cativa prieteni securisti. Iohannis la fel, tot cu ochii albastri, dar a avut noroc cu parinti bogati, a prins o pila in masoneria germana si are multi prieteni securisti. Singura ta sansa ca sa treci peste depresie e sa te multumesti cu ce ai si sa nu-ti mai faci asteptari de la viata asta. Aia e, cu viata asta ai tras cartea gresita. Poate in viata urmatoare o sa ai mai mult noroc. Eu cred in reincarnare si in asumarea consecintelor faptelor din vietile anterioare. Ar trebui sa iei viata asta ca pe o pedeapsa pentru greselile din viata anterioara. Evita sa te sinucizi pentru ca o sa fii sanctionat drastic si vei primi o viata si mai mizerabila. Ultima ta speranta ar fi sa te poti frumos cu cei din jur, sa fii respectuos, sa nu mai jignesti pe nimeni. Sa nu te mai lacomesti, sa nu mai fii trufas, sa nu-ti mai doresti chestii peste limitele posibilitatilor tale. Calugaria pentru tine ar fi o optiune daca zici ca nu esti capabil sa faci liceul si vreun curs de meserie. Dar va trebui sa renunti la femei in viata asta. Cu putin noroc, poate in viata urmatoare o sa te nasti bastan sau seic de Dubai. Nu e musai sa te nasti in viitor, poti sa te reincarnezi si in trecut ca vreun rege sau imparat. 1
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Octombrie 13, 2021 Postat Octombrie 13, 2021 1 hour ago, adrianndrei6 said: Tu n-ai realizat inca de la gradinita ca esti si vei ramane ratat pana la moarte din moment ce toti si-au batut pula de tine ? Pana la urma nu esti tu de vina, ci genele tale si ale parintilor tai care probabil sunt prea saraci ca sa-ti ofere un start in viata. Daca te-ai nascut cu inteligenta deficitara si cu un aspect urat, n-ai cum sa-ti depasesti conditia, doar printr-un noroc daca iti daruieste careva o mostenire sau castigi la loto. Prostii s-au realizat si au avut succes pentru ca au avut pur si simplu noroc. Sau pentru ca au prins o pila -vezi politicienii nostri, mai ales Citu. Si el are ochii albastri si e tare prost, dar a avut noroc ca parintii sai erau bogati si a prins o pila prin masonerie si are cativa prieteni securisti. Iohannis la fel, tot cu ochii albastri, dar a avut noroc cu parinti bogati, a prins o pila in masoneria germana si are multi prieteni securisti. Singura ta sansa ca sa treci peste depresie e sa te multumesti cu ce ai si sa nu-ti mai faci asteptari de la viata asta. Aia e, cu viata asta ai tras cartea gresita. Poate in viata urmatoare o sa ai mai mult noroc. Eu cred in reincarnare si in asumarea consecintelor faptelor din vietile anterioare. Ar trebui sa iei viata asta ca pe o pedeapsa pentru greselile din viata anterioara. Evita sa te sinucizi pentru ca o sa fii sanctionat drastic si vei primi o viata si mai mizerabila. Ultima ta speranta ar fi sa te poti frumos cu cei din jur, sa fii respectuos, sa nu mai jignesti pe nimeni. Sa nu te mai lacomesti, sa nu mai fii trufas, sa nu-ti mai doresti chestii peste limitele posibilitatilor tale. Calugaria pentru tine ar fi o optiune daca zici ca nu esti capabil sa faci liceul si vreun curs de meserie. Dar va trebui sa renunti la femei in viata asta. Cu putin noroc, poate in viata urmatoare o sa te nasti bastan sau seic de Dubai. Nu e musai sa te nasti in viitor, poti sa te reincarnezi si in trecut ca vreun rege sau imparat. Hmmm... De acord, pana la faza cu reincarnarea in trecut. De exemplu, un caz autohton. Daca te reincarnezi in Decebal si reusesti sa-l invingi pe Traian la Sarmisegetuza, ucigandu-l pe tradatorul Bicilis, cum va arata viitorul din prezent ? Ce se va schimba in istoria Romaniei/Europei/Lumii ??? Incerca sa inteleg, dar nu prea reusesc. Cu reincarnarea in viitor e clara treaba si sunt de acord. Insa cu reincarnarea in trecut, hmmm... ? 1
adrianndrei6 Reputație: -12 Postat Octombrie 13, 2021 Postat Octombrie 13, 2021 17 minutes ago, horny_gooner said: Hmmm... De acord, pana la faza cu reincarnarea in trecut. De exemplu, un caz autohton. Daca te reincarnezi in Decebal si reusesti sa-l invingi pe Traian la Sarmisegetuza, ucigandu-l pe tradatorul Bicilis, cum va arata viitorul din prezent ? Ce se va schimba in istoria Romaniei/Europei/Lumii ??? Incerca sa inteleg, dar nu prea reusesc. Cu reincarnarea in viitor e clara treaba si sunt de acord. Insa cu reincarnarea in trecut, hmmm... ? 1 1
adrianndrei6 Reputație: -12 Postat Octombrie 13, 2021 Postat Octombrie 13, 2021 Asta pare mai pe intelesul tuturor. 1 1
gallo Reputație: -1313 Postat Octombrie 13, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Octombrie 13, 2021 Acum 14 ore, krakenwagen a spus: Se afla un suflet bland. Dornic sa cunoasca si sa invete ce e mai bun, sa inteleaga. In spatele ochilor albastri se regăsește tristețea, frustrarea si supărare. In spatele ochilor albastri.. Ce vrajeala ieftina ai in tine!🤣 1 3
krakenwagen Reputație: 16 Postat Octombrie 13, 2021 Oras:Bucale Oras:Bucale Autor Postat Octombrie 13, 2021 2 hours ago, adrianndrei6 said: Tu n-ai realizat inca de la gradinita ca esti si vei ramane ratat pana la moarte din moment ce toti si-au batut pula de tine ? Pana la urma nu esti tu de vina, ci genele tale si ale parintilor tai care probabil sunt prea saraci ca sa-ti ofere un start in viata. Daca te-ai nascut cu inteligenta deficitara si cu un aspect urat, n-ai cum sa-ti depasesti conditia, doar printr-un noroc daca iti daruieste careva o mostenire sau castigi la loto. Prostii s-au realizat si au avut succes pentru ca au avut pur si simplu noroc. Sau pentru ca au prins o pila -vezi politicienii nostri, mai ales Citu. Si el are ochii albastri si e tare prost, dar a avut noroc ca parintii sai erau bogati si a prins o pila prin masonerie si are cativa prieteni securisti. Iohannis la fel, tot cu ochii albastri, dar a avut noroc cu parinti bogati, a prins o pila in masoneria germana si are multi prieteni securisti. Singura ta sansa ca sa treci peste depresie e sa te multumesti cu ce ai si sa nu-ti mai faci asteptari de la viata asta. Aia e, cu viata asta ai tras cartea gresita. Poate in viata urmatoare o sa ai mai mult noroc. Eu cred in reincarnare si in asumarea consecintelor faptelor din vietile anterioare. Ar trebui sa iei viata asta ca pe o pedeapsa pentru greselile din viata anterioara. Evita sa te sinucizi pentru ca o sa fii sanctionat drastic si vei primi o viata si mai mizerabila. Ultima ta speranta ar fi sa te poti frumos cu cei din jur, sa fii respectuos, sa nu mai jignesti pe nimeni. Sa nu te mai lacomesti, sa nu mai fii trufas, sa nu-ti mai doresti chestii peste limitele posibilitatilor tale. Calugaria pentru tine ar fi o optiune daca zici ca nu esti capabil sa faci liceul si vreun curs de meserie. Dar va trebui sa renunti la femei in viata asta. Cu putin noroc, poate in viata urmatoare o sa te nasti bastan sau seic de Dubai. Nu e musai sa te nasti in viitor, poti sa te reincarnezi si in trecut ca vreun rege sau imparat. Ai dreptate sherifule dar pana intr-un punct. Viata e nedreapta uneori dar ti-o poti schimba, in schimb ceea ce nu poti schimba e caracterul omului, care pariaza bani pe viata unei persoane. Stii ce zic? Cum e sa distrugi sanatatea unei persoane pt propria distractie? Cum sa iti bati joc de anumite persoane doar pt ca ai "putere". In sistemul romanesc duhneste o balega de taranusi pusi pe pila, fara etica, fara moralitate care odata ajungi intr-o pozitiebde conducere nu le mai poti ajunge la nas. Asa se intampla in fiecare domeniu de activitate. Pe mine nu stiu cine m-a ajutat pa Anglea dar le multumesc si apreciez gestul lor, poate n-am aratat dar nici nu am stiut cum s-o fac. In alta ordine de idei cred ca as fi fost mult mai impacat cu mine daca mi-as fi dat drumul la gura si as fi sifonat, doar e-n trend chestia asta, nu? N-am facut-o ca nu imi surade ideea dar nici n-am asteptat ceva in schimb. Eu imi vad de veatza, se pare ca sunt unii carora le place jocul de a soarecele si pisica. Iar in incheiere vreau doar sa iti spun ca am fost cat de cat educat sa ii respect pe ceilalti si sa le vorbesc frumos dar sistemu romanesk m-a schimbat. Nu as fi scris atat de mult ci ti-as fii insultat dar n-ar avea nici un rost. Multa sanatate iti doresc si fir liber😉 13 minutes ago, gallo said: Ce vrajeala ieftina ai in tine!🤣 Nu stiu d-astea ios bajet cuminte..nu bagabont ca astialalti. 🙄
krakenwagen Reputație: 16 Postat Octombrie 13, 2021 Oras:Bucale Oras:Bucale Autor Postat Octombrie 13, 2021 4 hours ago, adrianndrei6 said: Tu n-ai realizat inca de la gradinita ca esti si vei ramane ratat pana la moarte din moment ce toti si-au batut pula de tine ? Pana la urma nu esti tu de vina, ci genele tale si ale parintilor tai care probabil sunt prea saraci ca sa-ti ofere un start in viata. Daca te-ai nascut cu inteligenta deficitara si cu un aspect urat, n-ai cum sa-ti depasesti conditia, doar printr-un noroc daca iti daruieste careva o mostenire sau castigi la loto. Prostii s-au realizat si au avut succes pentru ca au avut pur si simplu noroc. Sau pentru ca au prins o pila -vezi politicienii nostri, mai ales Citu. Si el are ochii albastri si e tare prost, dar a avut noroc ca parintii sai erau bogati si a prins o pila prin masonerie si are cativa prieteni securisti. Iohannis la fel, tot cu ochii albastri, dar a avut noroc cu parinti bogati, a prins o pila in masoneria germana si are multi prieteni securisti. Singura ta sansa ca sa treci peste depresie e sa te multumesti cu ce ai si sa nu-ti mai faci asteptari de la viata asta. Aia e, cu viata asta ai tras cartea gresita. Poate in viata urmatoare o sa ai mai mult noroc. Eu cred in reincarnare si in asumarea consecintelor faptelor din vietile anterioare. Ar trebui sa iei viata asta ca pe o pedeapsa pentru greselile din viata anterioara. Evita sa te sinucizi pentru ca o sa fii sanctionat drastic si vei primi o viata si mai mizerabila. Ultima ta speranta ar fi sa te poti frumos cu cei din jur, sa fii respectuos, sa nu mai jignesti pe nimeni. Sa nu te mai lacomesti, sa nu mai fii trufas, sa nu-ti mai doresti chestii peste limitele posibilitatilor tale. Calugaria pentru tine ar fi o optiune daca zici ca nu esti capabil sa faci liceul si vreun curs de meserie. Dar va trebui sa renunti la femei in viata asta. Cu putin noroc, poate in viata urmatoare o sa te nasti bastan sau seic de Dubai. Nu e musai sa te nasti in viitor, poti sa te reincarnezi si in trecut ca vreun rege sau imparat. Fute-m-as pe gandirea asta de cocalar electronic. De unde ai venit cu ideile astea? Moldovene
Postări Recomandate