Sari la conținut

🔞Sexy blondi - 0757683365🔞

venom5

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Buna dragilor disponibila astazi,pentru programari va astept pe whats upp sau la telefon va pup dulce🤭🤤💋💋

Postat

Am vizitat azi fatuca asta! Dumnezeule ce femeie, ce corp perfect!  As  putea spune ca e femeia perfecta! Si ce ochi...te termina numa cu privirea! Si ce atitudine! Desi am ales numa 30 minute, am fumat o tigara inainte si inca una dupa, unde am stat la povesti mult si bine! Despre orice! Educata, cu mult bun simt, cu un glas frumos, mereu cu un zambet pe buze....o moldoveanca sanatoasa de doar 20 de ani, bine facuta, cu niste sani mari si frumosi, un fund perfect, un mijloc delicat, tot ce vrei si tot ce ai visat! Mangaieri, pupici, desi e incepatoare are un oral destul de bun, piersicuta delicioasa, un 69 perfect si lung, din nou oral( neprotejat), schimbat 3 pozitii, geme natural, sta cum vrei si finalizat in balonas!

Pentru corp nu pot sa dau nota, e perfectiunea intruchipata si atat! ( in poze pare mai plinuta, dar e excat ce trebuie!)

Atitudine 10 cu steluta!

Sex ii dau tot 10 pentru efortul care il face ca sa fie placuta!

Cadou 150 dar impresionat de primire si tratament am mai adaugat 50 din suflet!

Timp petrecut, mult peste 30 minute!

De revenit.....imi fac abonament!

Multumesc pentru tot Moni! Ne revedem saptamana viitoare!

• Like 4
  • Inimioara 2
Postat
Acum 5 minute, oldcock a spus:

Am vizitat azi fatuca asta! Dumnezeule ce femeie, ce corp perfect!  As  putea spune ca e femeia perfecta! Si ce ochi...te termina numa cu privirea! Si ce atitudine! Desi am ales numa 30 minute, am fumat o tigara inainte si inca una dupa, unde am stat la povesti mult si bine! Despre orice! Educata, cu mult bun simt, cu un glas frumos, mereu cu un zambet pe buze....o moldoveanca sanatoasa de doar 20 de ani, bine facuta, cu niste sani mari si frumosi, un fund perfect, un mijloc delicat, tot ce vrei si tot ce ai visat! Mangaieri, pupici, desi e incepatoare are un oral destul de bun, piersicuta delicioasa, un 69 perfect si lung, din nou oral( neprotejat), schimbat 3 pozitii, geme natural, sta cum vrei si finalizat in balonas!

Pentru corp nu pot sa dau nota, e perfectiunea intruchipata si atat! ( in poze pare mai plinuta, dar e excat ce trebuie!)

Atitudine 10 cu steluta!

Sex ii dau tot 10 pentru efortul care il face ca sa fie placuta!

Cadou 150 dar impresionat de primire si tratament am mai adaugat 50 din suflet!

Timp petrecut, mult peste 30 minute!

De revenit.....imi fac abonament!

Multumesc pentru tot Moni! Ne revedem saptamana viitoare!

Multumesc nul si pupici multi si te mai astept pe la mine💋💋,seara faina tuturor😘

Postat

Hei dragilor astazi sunt disponibila pana la 22.00 astazi,va pup💋💋si va astept cu programari la telefon sau pe whats upp🤭💋

20220119_190219.jpg

• Like 2
  • Inimioara 4
Postat
Acum 20 ore, Blondiblondi a spus:

Hei dragilor astazi sunt disponibila pana la 22.00 astazi,va pup💋💋si va astept cu programari la telefon sau pe whats upp🤭💋

20220119_190219.jpg

Luni de la ce ora incepi scumpa

Postat
Acum 5 ore, Blondiblondi a spus:

Buna dragilor astazi ma gasiti disponibila pana la ora 23.00💋💋🤭

20220131_132452.jpg

Vreun update la preturi si servicii? What's extra?

Postat
1 hour ago, Blondiblondi said:

Dragilor astazi ma gasiti de la 12.00 pana la 00.00

20220131_132710.jpg

Eu ti am mai spus ca e pacat ca nu faci anal.. 

• Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat
4 hours ago, amundi said:

Eu ti am mai spus ca e pacat ca nu faci anal.. 

Eu de asta nu merg la ea. Dacă făcea anal, eu aveam abonament la ea deja 😍😍😍😍

Postat
4 hours ago, Vasile98765 said:

Eu de asta nu merg la ea. Dacă făcea anal, eu aveam abonament la ea deja 😍😍😍😍

Cine a zis ca nu face anal ???

Are strap-on !!!!

Postat

Buna dimineata dragilor anunt aici ca daca faceti programare si e nerespectata de 2 ori numarul intra la blok,si daca se intampla sa intarziati va rog frumos anuntati altfel de la 15 minute de intarziere voi anula programare

Va pup💋💋💋

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Buna dragalasilor va astept astazi pe la mine disponibila intre orele 13.00 pana la 23.00

Va pupacesc💋💋💋💋

20220119_190651.jpg

• Like 1
  • Inimioara 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...