Sari la conținut

🔞Sexy blondi - 0757683365🔞

venom5

Postări Recomandate

Am vizitat azi fatuca asta! Dumnezeule ce femeie, ce corp perfect!  As  putea spune ca e femeia perfecta! Si ce ochi...te termina numa cu privirea! Si ce atitudine! Desi am ales numa 30 minute, am fumat o tigara inainte si inca una dupa, unde am stat la povesti mult si bine! Despre orice! Educata, cu mult bun simt, cu un glas frumos, mereu cu un zambet pe buze....o moldoveanca sanatoasa de doar 20 de ani, bine facuta, cu niste sani mari si frumosi, un fund perfect, un mijloc delicat, tot ce vrei si tot ce ai visat! Mangaieri, pupici, desi e incepatoare are un oral destul de bun, piersicuta delicioasa, un 69 perfect si lung, din nou oral( neprotejat), schimbat 3 pozitii, geme natural, sta cum vrei si finalizat in balonas!

Pentru corp nu pot sa dau nota, e perfectiunea intruchipata si atat! ( in poze pare mai plinuta, dar e excat ce trebuie!)

Atitudine 10 cu steluta!

Sex ii dau tot 10 pentru efortul care il face ca sa fie placuta!

Cadou 150 dar impresionat de primire si tratament am mai adaugat 50 din suflet!

Timp petrecut, mult peste 30 minute!

De revenit.....imi fac abonament!

Multumesc pentru tot Moni! Ne revedem saptamana viitoare!

• Like 4
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Acum 5 minute, oldcock a spus:

Am vizitat azi fatuca asta! Dumnezeule ce femeie, ce corp perfect!  As  putea spune ca e femeia perfecta! Si ce ochi...te termina numa cu privirea! Si ce atitudine! Desi am ales numa 30 minute, am fumat o tigara inainte si inca una dupa, unde am stat la povesti mult si bine! Despre orice! Educata, cu mult bun simt, cu un glas frumos, mereu cu un zambet pe buze....o moldoveanca sanatoasa de doar 20 de ani, bine facuta, cu niste sani mari si frumosi, un fund perfect, un mijloc delicat, tot ce vrei si tot ce ai visat! Mangaieri, pupici, desi e incepatoare are un oral destul de bun, piersicuta delicioasa, un 69 perfect si lung, din nou oral( neprotejat), schimbat 3 pozitii, geme natural, sta cum vrei si finalizat in balonas!

Pentru corp nu pot sa dau nota, e perfectiunea intruchipata si atat! ( in poze pare mai plinuta, dar e excat ce trebuie!)

Atitudine 10 cu steluta!

Sex ii dau tot 10 pentru efortul care il face ca sa fie placuta!

Cadou 150 dar impresionat de primire si tratament am mai adaugat 50 din suflet!

Timp petrecut, mult peste 30 minute!

De revenit.....imi fac abonament!

Multumesc pentru tot Moni! Ne revedem saptamana viitoare!

Multumesc nul si pupici multi si te mai astept pe la mine💋💋,seara faina tuturor😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...