turculetz Reputație: 16 Postat Noiembrie 7, 2021 Oras:Militari Residence Oras:Militari Residence Postat Noiembrie 7, 2021 On 10/16/2021 at 5:38 PM, matriusk said: Vă salut.Voi fi mult mai sceptic în furnizarea de informații în urma unor comentarii răutăcioase ,la adresa mea ,de pe diverse topicuri.Am dat din întâmplare peste acest serviciu.Fata tânără,23,el doar privitor,cam la 50.El doar se uită și eventual execută diferite cerințe din partea clientului. Deci,actul sexual,se petrece sub privirea acestuia.Daca sunt interesați vă aștept în privat.Vă pup. cum pot sa am increder ca n-o sa vrei sa ma apuci de vasile sau sa te apropii "sa vezi mai de aproape"?
matriusk Reputație: 208 Postat Noiembrie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 7, 2021 Acum 10 minute, turculetz a spus: cum pot sa am increder ca n-o sa vrei sa ma apuci de vasile sau sa te apropii "sa vezi mai de aproape"? Te salut.Daca imi citești postarile,asta intamplandu-se de vreo 12 ani incoace,vei constata ca am damblale,pe care caut sa mi le realizez prin intermediul banilor.Deasemenea,vei constata ca furnizez tot timpul informație colegilor de forum.Obiectiv,sau mai puțin,am incercat de fiecare dată să ajut....Cei care mă cunosc,știu mai bine că nu mă aflu în zonă pentru a mânca căcat...Seară bună!! 1
reamon4321 Reputație: 37 Postat August 11, 2022 Postat August 11, 2022 Cum arata ea? vad ca are anunt pe publi singura.
reamon4321 Reputație: 37 Postat August 11, 2022 Postat August 11, 2022 On 11/7/2021 at 10:10 PM, matriusk said: Te salut.Daca imi citești postarile,asta intamplandu-se de vreo 12 ani incoace,vei constata ca am damblale,pe care caut sa mi le realizez prin intermediul banilor.Deasemenea,vei constata ca furnizez tot timpul informație colegilor de forum.Obiectiv,sau mai puțin,am incercat de fiecare dată să ajut....Cei care mă cunosc,știu mai bine că nu mă aflu în zonă pentru a mânca căcat...Seară bună!! Cum arata ea?
diriboiu Reputație: 21 Postat August 19, 2022 Postat August 19, 2022 La 11.08.2022 la 9:19, reamon4321 a spus: Cum arata ea? Cred că e blonda de la gloria s-a vopsit roșcata. Daca e aia îți moare pula când îi vezi fata de taranca opărită vezi Nr asta pe google +40774946900 și găsești topicul ei După poze cred că ea e
reamon4321 Reputație: 37 Postat August 23, 2022 Postat August 23, 2022 On 8/19/2022 at 11:50 PM, diriboiu said: Cred că e blonda de la gloria s-a vopsit roșcata. Daca e aia îți moare pula când îi vezi fata de taranca opărită vezi Nr asta pe google +40774946900 și găsești topicul ei După poze cred că ea e NU e ea.... Am fost eu....e cea din anuntul de pe publi...se conformeaza dar ca aspect nu trezeste mare lucru
diriboiu Reputație: 21 Postat August 29, 2022 Postat August 29, 2022 La 23.08.2022 la 11:37, reamon4321 a spus: NU e ea.... Am fost eu....e cea din anuntul de pe publi...se conformeaza dar ca aspect nu trezeste mare lucru Ba ea e, s-a vopsit am fost la ea făcut iar cale întoarsă când i-am văzut fața , locația pe Constantin Brancusi
Superboot Reputație: 3 Postat Septembrie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2022 Eu am trecut peste fata si a fost ok. Compenseaza mult cu atitudinea ca e atenta la ce vrei. Cel putin la mine.
guy45 Reputație: 332 Postat Septembrie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2022 15 hours ago, Superboot said: Eu am trecut peste fata si a fost ok. Compenseaza mult cu atitudinea ca e atenta la ce vrei. Cel putin la mine. Cat ai plătit? La corp arată ca în ultimele poze? Par roșcat, slabuta?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum