Sari la conținut

0785874121

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Carmen Tanase 0785874121

Buna seara, astazi a aparut o fata noua si initial am crezut ca e anunt fake precum multe altele, dar am intrat pe ea (pe whatsapp) pentru ca asa prefera si mi-a povestit ca o sa inceapa treaba la Ploiesti. Cred ca este localnica de-a noastra si a promis servicii de calitate. Preturile sunt putin maricele, dar la cum arata… vai. 
Mie mi-a dat poza pe whatsapp, dar mi-a spus sa nu o salvez. Daca ea este tipa din poze si chiar va aparea din nou in peisaj in noiembrie cred ca am sa-i fac o vizita. Spunea ca a facut chat, dar ca nu mai merge si ca a ales sa faca asta pe cont propriu. Fata e deschisa la orice fantezii, dar totul se plateste, fireste. 

A mai vorbit cineva cu ea? O stie cineva? Vrea cineva sa o viziteze?

• Confuz 1
Postat
5 hours ago, Cupidon13 said:

Carmen Tanase 0785874121

Buna seara, astazi a aparut o fata noua si initial am crezut ca e anunt fake precum multe altele, dar am intrat pe ea (pe whatsapp) pentru ca asa prefera si mi-a povestit ca o sa inceapa treaba la Ploiesti. Cred ca este localnica de-a noastra si a promis servicii de calitate. Preturile sunt putin maricele, dar la cum arata… vai. 
Mie mi-a dat poza pe whatsapp, dar mi-a spus sa nu o salvez. Daca ea este tipa din poze si chiar va aparea din nou in peisaj in noiembrie cred ca am sa-i fac o vizita. Spunea ca a facut chat, dar ca nu mai merge si ca a ales sa faca asta pe cont propriu. Fata e deschisa la orice fantezii, dar totul se plateste, fireste. 

A mai vorbit cineva cu ea? O stie cineva? Vrea cineva sa o viziteze?

Te-a muscat camila?

• Like 1
Postat

Mi se pare pestisor. Adica uitati va si in descrierea de pe publi24.. E fata buna si nu mai merge cu chatul.. Exact aceleasi cuvinte spuse si de cel care a postat aici 😂🤦‍♂️

• Trist 1
Postat

Poate este chiar zâna. 

Dar ce este cu Carmen Tănase, Adrian Năstase, Iohannis are 7 case etc. ?! 

Și noi suntem deschiși la orice fantezii, dar cât ne dă ea nouă dacă "totul se plateste, fireste"... 😂🤣😅

• Haha 1
  • Oras:România
Postat

Carla Tănase, am vorbit cu ea și urmează sa își facă o clientele asa zice pe whatsapp. 

• Like 1
Postat

27-30 octombrie zice ca vrea sa înceapă

150 orașul

150 normalul

400 ora  cu all inclusive 

Acum 4 minute, sexsei a spus:

Carla Tănase, am vorbit cu ea și urmează sa își facă o clientele asa zice pe whatsapp. 

Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat
La 17.10.2021 la 14:00, sexsei a spus:

150 orașul

150 normalul

400 ora  cu all inclusive 

🤣🤣🤣🤣🤣 unde sunt saracii de altădată 😀😅😅

Ce dracu ma la 400 ora pleacă repede din Ploiești 🤣🤣🤣🤣🤣

Postat
Acum 14 minute, dyerseve a spus:

La coadă, la "vaccinare", că se cacă pe ei de frică să nu le interzică Gruparea Stat Romunculănesc să tragă la jug, să o mai ducă până vine gerul 😄. Ce or face dup-aia, se roagă la popi să îi "lumineze", că electricitate nu vor mai avea. 

#staiacasa și #supune-te 😁

• Haha 2
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat
La 17.10.2021 la 14:00, sexsei a spus:

150 orașul

iese și pe ștrase, la drumu' mare? 🤣🤣

• Like 1
  • Haha 2
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat

am vorbit si eu cu ea pe wats...aceleasi detalii...dar...ca inainte de a ne intilni are pretentia de a i se trimite o poza...sa vada si ea cu cine are de a face....lucru un pic dubios...

• Haha 2
Postat
1 oră în urmă, dau_limbi33 a spus:

am vorbit si eu cu ea pe wats...aceleasi detalii...dar...ca inainte de a ne intilni are pretentia de a i se trimite o poza...sa vada si ea cu cine are de a face....lucru un pic dubios...

Și dacă îi trimit poza lui Cezar Oatu și vede Mistrețul Bebop la scară? 

Nu mai bine mă vede live? 

• Haha 2
Postat
La 18.10.2021 la 20:31, dyerseve a spus:

Daaa ,face ciocul mic și joc de glezne.

Cu nebunia asta de covid ele ridica pretul în loc sa păstreze un preț bun sa aibă bani tot timpul

• Haha 1
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Baieti,numele ei este Carla Tanase nu Carmen. Are si onlyfans daca vreti sa o vedeti,e super femeia.

• Like 1
Postat
Acum 27 minute, yaskawa a spus:

Baieti,numele ei este Carla Tanase nu Carmen. Are si onlyfans daca vreti sa o vedeti,e super femeia.

E fata de la pagina 5?

Postat
La 21.10.2021 la 12:04, sexsei a spus:

Daaa ,face ciocul mic și joc de glezne.

Cu nebunia asta de covid ele ridica pretul în loc sa păstreze un preț bun sa aibă bani tot timpul

Statul a păstrat vreun preț bun? 

Cresc toate prețurile, sunt obligate și ele să scumpească. Doar nu vrei să se angajeze la fabrica de cherestea ca să susțină activitarea de prostituție, ca la fondurile UE: pun ele banii și decontam noi dup-aia 50% 😂?!

• Like 1
  • Haha 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
1 hour ago, sic sic said:

Am sunat eu luni și i-am trimis și mesaje la intervale de timp și nimic, telefon închis .

As vrea sa ma duc și eu zilele astea.... Întreb sa nu arunc banii aiurea :)))) 

Postat

Am fost eu acum câteva zile, ca aspect are nota 10, la  servicii  este o tipa timida  în jur de 19 _20 de ani  care  este la început. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...