sexonthebeac Reputație: 321 Postat Aprilie 22 Postat Aprilie 22 On 8/22/2024 at 11:51 AM, Deea_Andreea said: Disponibila pana la ora 22.30. 😊 Locatie Maurer, contact preferabil prin whatsapp 🍆🍑😊 Sambatan sunt la Mures, esti pregatita sa te fut in cur?
Deea_Andreea Reputație: 3428 Postat Aprilie 23 Telefon: 0741311560 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0741311560 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Aprilie 23 Disponibila pentru cateva zile in Tg-Mures. Locatie centrala Disponibila pana la ora 22.00 Contact preferabil prin whatsapp Servicii: 🌟 OP/ON (in functie de igiena sau preferinte) 🌟 NP (Diferite pozitii) 🌟 Masaj relaxare 🌟 Masaj erotic 🌟 Deeptroath (in functie de marime) 🌟 Jucarii erotice 🌟 Finalizare Orala (In functie de igiena) 🌟 Masaj prostata (combinat cu ON si finalizare orala, in functie de igiena) 🌟 Sarutari corporale Servicii extra: 🌟 Sex Anal protejat + 50 Ron (nu accept dimensiuni mari, rog sa fiu anuntata din timp pentru AP) 🌟 Show Anal cu jucarii + 50 (showul se poate face in timp ce fac ON/OP sau privire si masturbare) 🌟 CIM cu Inghitire 💦 + 50 ( imi rezerv dreptul de a selecta vizitatorii care beneficiaza de acest extra 🙈 ) 🌟 Cadoul: 200 ron 30 min/o fin 350 ron 60 min/2 fin Nu primesc persoane in stare avansata de ebrietate, cu bile sau alte artificii 🤭, persoane peste 60 de ani, persoane arogante sau violente. Am dreptul de a selecta persoanele cu care imi petrec timpul 1 4
Deea_Andreea Reputație: 3428 Postat Aprilie 24 Telefon: 0741311560 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0741311560 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Aprilie 24 Disponibila pana la ora 22.00 Contact preferabil prin whatsapp. Locatie centrala Ultimele 2 zile din aceasta vizita ☺️ 2
jonnyfucker82 Reputație: 44 Postat Aprilie 25 Postat Aprilie 25 Azi vroiam sa vin la.tine? Ai plecat mai repede?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum