Flx01 Reputație: 7450 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Acum 1 minut, Camy1 a spus: Te astept cu mare drag Pffff îmi cam amesteci gindurile🤪😍😘🤗 1
Camy1 Reputație: 251 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Decembrie 14, 2021 Acum 35 minute, Flx01 a spus: Pffff îmi cam amesteci gindurile🤪😍😘🤗 Pfff Vino sa “ți le pun in ordine”✌️🤩🙈😍❤️ neaparat trebuie făcut ceva in privința aceasta😍😎 1 1
Vizitator curvarexpert Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 🥰😍 trebuie neaparat sa te vizitez pozele tale imi ridica tensiunea
Camy1 Reputație: 251 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Decembrie 14, 2021 Acum 1 oră, curvarexpert a spus: 🥰😍 trebuie neaparat sa te vizitez pozele tale imi ridica tensiunea Atunci când ai puțin timp liber ,te astept sa ne distram împreuna ❤️
Camy1 Reputație: 251 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Decembrie 14, 2021 💕 Hei ,bunăăă!!💕 ❤️ Hai sa ne bucurăm de ultima săptămâna împreuna❤️ 🎀 (Ultima săptămâna in Timi )🎀 2
Camy1 Reputație: 251 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Decembrie 15, 2021 Buna dimiii❤️ Va anunț ca este ultima mea săptămâna in Timisoara, dragii mei dragi🤩 Vă astept să profitam de ultima săptămâna împreuna💕 Ma găsiți : in zona Lipovei/ str Martir Ion Miron 43 💖💖💖💖💖💖💖💖 200 - 1 finalizare (30min) 300 - 1 ora Serviciile mele sunt : normal protejat , oral protejat / neprotejat in functie de igiena , sarutari (in functie de igiena), masaj , 69 ,atingeri , mici fantezii schimbări de poziție ,gfe) Dusul este inclus Fac și Anal in functie de marime și grosime/maxim 16 cm Fin nu se face orală Doar in prez sau corporal in functie de preferințe Uro-50 extra Dominare- 50 extra Repet ( normal protejat / anal protejat/ oral ne sau Prot in funcție de igiena) 💖💖💖💖💖 2
Membru Premium danp123 Reputație: 2897 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Decembrie 15, 2021 Am fost si eu la Camy, tentat de fundul frumusel... "SMS sa aflu disponibilitate... ca restul le stiam! Ajung la fata locului, parcare pe strada (ca norocu'... fiind destul de aglomerata), scriu si primesc numar de interfon. Urc, iar dupa usa, o fata mai draguta decat pozele." Bruneta, draguta la fata, subtirica. Dau banu', intru la dus. Tarif = 400.00 RON, o ora cu AP inclus. De la dus in camera, unde incepem cu ON. Sarutarile lipsesc, ca sa incalzeasca atmosfera. Ea zice ca face functie de igiena... mira-m-as! Am folosit si apa de gura care o are la baie... probabil ca ar trebui sa scrie vestita expresie "functie de chimie". Aia e acoperitoare... nici nu poti s-o contrazici! ON a fost bun, se da nota 8.00. Am cerut AP... a pus prezervativ si a DECIS: prima data in pizda. Cine stie vorba "clientul nostru..." - nu prea se aplica aici. Dupa putin NP, am trecut la AP - nu inainte de a auzi DECIZIA: pozitia caprita! Asta e: cum zice tineretul, cand nu are rabdare sa scrie: CSF? NCSF! AP a fost bun, se da nota 8.00. Dupa igienizare, am ajuns inapoi in pat pentru runda doi - aceeasi secventa, dar fara AP, numai NP (mi s-a spus de la inceput DECIZIA: AP este doar la PRIMA finalizare). Asa ca dupa ON, am ramas intins pe spate, si i-am zis sa incalece cu spatele la mine, sa admir funduletzu'! Din nou, a DECIS ca prima data sta cu fata spre mine, apoi schimba pozitia. Am mai schimbat ceva pozitii, am ejaculat runda doi si am plecat la baie. Am vorbit discutii, in timp ce ma imbracam si am plecat. Per ansamblu o experienta buna, dar nu in asa masura incat sa revin. Daca nu aveti atatea "pretentii" ca mine, e de vizitat! P.S. Am uitat sa dau cateva note: - apartament; 9.00 - curat, baia utilata - fata (aspect): 8.00 - asta e subiectiv - fata (atitudine): 7.50 - va las pe voi sa DECIDETI de ce... - NP: nu se noteaza, nu a fost la initiativa mea, nu de aia am mers la ea... 4 1 2 1
Camy1 Reputație: 251 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Decembrie 16, 2021 Buna dimineața!🎀 Disponibila și astăzi in orașul vostru! 🎄🎄🎄 2
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2021 Postat Decembrie 16, 2021 Acum 5 minute, Camy1 a spus: Buna dimineața!🎀 Disponibila și astăzi in orașul vostru! 🎄🎄🎄 @povestitorul ce zici? Daca vine @Camy1 la party 🎉 aduce un mare plus😍🎉💦💦
povestitorul Reputație: 2965 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 16, 2021 Acum 21 minute, TheKing15 a spus: @povestitorul ce zici? Daca vine @Camy1 la party 🎉 aduce un mare plus😍🎉💦💦 Eu zic sa ii cerem parerea lui @danp123😉😉😉 2
Membru Premium danp123 Reputație: 2897 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Decembrie 16, 2021 23 minutes ago, povestitorul said: Eu zic sa ii cerem parerea lui @danp123😉😉😉 Sigur aduce un plus! In primul rand creste raportul femei/barbati... 😜 Mai e si draguta, ofera oral neprotejat si anal (protejat, bineinteles). 1 1
Camy1 Reputație: 251 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Decembrie 16, 2021 Pentru cei dornici azi sunt dispo pana la ora 22:30 2
Camy1 Reputație: 251 Postat Decembrie 17, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Decembrie 17, 2021 💖Buna dimineața frumoșilor !💖 Va astept pentru a profita de ultimele zile alături de mine!❤️ DISPONIBILĂ pana la ora 22-22:30 Va țuc!💕😘🔥 1 1
Camy1 Reputație: 251 Postat Decembrie 18, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Decembrie 18, 2021 Buna! Disponibilă și astăzi pana la ora 22! Tin sa va anunț ca mai sunt doar câteva zile pana ma voi despartii de acest oraș frumos! 1
Camy1 Reputație: 251 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Decembrie 19, 2021 Un Weekend plăcut va doresc ! Va astept sa ne bucurăm de ultima duminica împreuna!❤️ 1
Vizitator curvarexpert Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2021 Postat Decembrie 19, 2021 O sa mai revi pe Timișoara draguto?
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2021 Postat Decembrie 19, 2021 Acum 16 minute, curvarexpert a spus: O sa mai revi pe Timișoara draguto? Intrebarile astea poti sa le pui in privat pe whatsapp sau sa o suni… umpli toate topicurile cu intrebari de genul…
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2021 Postat Decembrie 19, 2021 Acum 1 oră, curvarexpert a spus: O sa mai revi pe Timișoara draguto? E amuzant si faptul ca inca nici nu a plecat din Tm😂🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Vizitator curvarexpert Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2021 Postat Decembrie 19, 2021 Tinere sunt la munca nu pot lipsi ca să ii fac o ultima vizita pe acest an de aceia am întrebat acuma te-am lămurit
Camy1 Reputație: 251 Postat Decembrie 20, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Decembrie 20, 2021 Acum 17 ore, TheKing15 a spus: E amuzant si faptul ca inca nici nu a plecat din Tm😂🤦🏻♂️🤦🏻♂️ E amuzant? Nu e ca și cum nu am anunțat ca mai am câteva zile. probabil n ai înțeles🤔🤯 poate te am lămurit acum! te pup!
Camy1 Reputație: 251 Postat Decembrie 20, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Decembrie 20, 2021 Acum 17 ore, TheKing15 a spus: E amuzant si faptul ca inca nici nu a plecat din Tm😂🤦🏻♂️🤦🏻♂️ E amuzant? Nu e ca și cum nu am anunțat ca mai am câteva zile. probabil n ai înțeles🤔🤯 poate te am lămurit acum! te pup!
Vizitator curvarexpert Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2021 Postat Decembrie 20, 2021 Da domnisoara camy astazi în jurul orei 2 ajung la tine sa te mai prins o dara anul asta te pup
Camy1 Reputație: 251 Postat Decembrie 20, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Decembrie 20, 2021 Acum 17 ore, curvarexpert a spus: Tinere sunt la munca nu pot lipsi ca să ii fac o ultima vizita pe acest an de aceia am întrebat acuma te-am lămurit Nu știu dacă mai revin sau nu... 😘
Camy1 Reputație: 251 Postat Decembrie 20, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Decembrie 20, 2021 Chiar acum, curvarexpert a spus: Da domnisoara camy astazi în jurul orei 2 ajung la tine sa te mai prins o dara anul asta te pup Te astept dragul meu!
Camy1 Reputație: 251 Postat Decembrie 20, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Decembrie 20, 2021 Chiar acum, curvarexpert a spus: Da domnisoara camy astazi în jurul orei 2 ajung la tine sa te mai prins o dara anul asta te pup Te astept dragul meu!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum